НАСИЛЛЯ НАД ДИТИНОЮ: ЗА ЯКУ ЦІНУ ДМИТРО НОВОТНИЙ ВІДМОВИВСЯ ЗАХИЩАТИ ПРАВА СВОЄЇ ДВОРІЧНОЇ ЄЛИЗАВЕТИ?

Кількість переглядів 1713

Редакцією онлайн-медіа «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ» встановлено, що після виявленого у селищі Великодолинське жорстокого поводження та цькування над дворічною Єлизаветою НОВОТНА з боку Наталі НІКІТІНСЬКОЇ та її чоловіка, які організували у себе вдома незареєстрований дитячий заклад, батько ЄлизаветиДмитро НОВОТНИЙ відмовився писати заяву про захист порушених прав дитини.

29 червня 2024 року ми спробували поспілкуватись з Дмитром НОВОТНИМ, але його на місці не було, вдалось поспілкуватись лише з його мати та бабусею ЄлизаветиТетяною НОВОТНА.

Дмитро приїхав пізніше, та зрозумівші, що відбувається, не став називати своє ім’я, назвавшись – Василем.

Як виявилось, ані Дмитро НОВОТНИЙ, ані Тетяна НОВОТНА не розуміють всієї відповідальності за захист прав та свобод дворічної Катерини НОВОТНОЇ.

Нагадаю, що все розпочалось 03 червня 2024 року, коли Валерія ЛОПУХОВА опублікувала свій пост з застереженнями відносно приватного «дитячого закладу», який у селище Великодолинське влаштувала НІКІТІНСЬКА Наталя Олександрівна.

17 червня 2024 року журналісти онлайн-медіа «Альтернатива.орг» побували у Представниці Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Одеській області Попової Марії Федорівни з цього питання.

Редакція підготує скаргу до Уповноваженого Верховної Ради з прав дитини з цього приводу та спробує зустрітись з Валерією ЛОПУХОВОЮ.

Ще матеріали на тему:

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
2

60 thoughts on “НАСИЛЛЯ НАД ДИТИНОЮ: ЗА ЯКУ ЦІНУ ДМИТРО НОВОТНИЙ ВІДМОВИВСЯ ЗАХИЩАТИ ПРАВА СВОЄЇ ДВОРІЧНОЇ ЄЛИЗАВЕТИ?

  1. Побольше бы таких ответственных и принципиальных людей в 2019 ,так быть может Юрочка баллотировался второй раз на пост Главы поселкового совета.

  2. Роман Вы не правильно сделали!!! Нужно было предложить этим людям защиту и помощь, так же сопровождение в заполнении всех заявлений, и тогда все сдвинулось с мертвой точки, а так это все будет тянуться как суд над Никитинским.

            1. Зорик и Питкин приехали в бычие села угрожали шо спалят магазин, и шо мусора не помогут, потому шо у Никитинского брат мусорила и все порешает.

              1. Ну так получается семье сейчас помощь нужна,а не утопие их?

  3. Вот на таких родителях ( запуганных недолеких простаков ) Юра шакалил, детские деньги 💸.

  4. Говорят что Юрин брат который мент со своим другом пассивным педерастом Зориком приехали к этим людям и запугали и предложили денег шо бы те не рыпались и не писали заяву.

    1. Это тряпка сопливая а не военный!!! Как он родину защищает если на место одного 70 летнего грузина поставить не может??!

  5. Зорик поводил по губам это пассивного педераста Димы Новотного, потом заглатнул поглубже и поклялся в верности этим грязным отбросам. Дима уже давно не мужик сам. Законтаченный!

  6. Естьу кого-то фото этой законтаченной п*зды, которая подняла столько шухера, а потом баблом закрыла свои глаза бестыжие?

  7. Ахах Мурад хочет показаться таким всем серьезном деловым, но выглядит как подросток грубит, хамит что то пыжиться, женщина себя вела гораздо взрослей и достойнеее, а эти двое как псы шо гавкают прыгают, лучше б реально спокойно поговорили и предложили женщине помощь может она запугана так и вы ее еще запугиваете, жесть лучше чита варшанидзе езжайте на 0 там куча дел которые нужно осветить ато такие деловые ток с пенсионерами бедными и беззащитными женщинами

    1. 100% эти грузинские фикалии и на 0 нам не нужны. Варшанидзе наверное забыл сколько сам раз продавался, да и сейчас видно что не за справедливость так горло рвёт,а за деньги которые получил чтобы разводить говно против никитинского. Всё как всегда.

    1. Падальщик это больше про Никитинского, это этот штопаный живёт за деньги предназначенные для детей и малоимущих матерей.

  8. Пусть далбаeби їдуть на 0, а меня і тут непогано кормят.

    1. Батьки продажніце як ,що повинно статися щоб вони за своє дитя порвали любого

  9. Яка ганьба цим батькам, це батьки повинні йти до журналістів і вимагати розголосу, а не журналісти до неї їздити

  10. У Ромы личные счёты с никитосом,не надо об этом забывать,он использует любую грязь,любого жителя,чтоб гнобить мелкого

    1. Да тут не только у Ромы счета с толстожопым плуросликом.
      А если задуматься, это же какой нужно быть тварью, чтобы так поднаср*ть людям в своем поселке.

  11. ПРО «ЗАЛУПУ», БЛRДЬ И НЕСЧАСТНОГО ЮРУ НИКИТИНСКОГО-ЗАМИХАНОВСКОГО
    Наталья Никитинская, биологическая мама Юры Никитинского-Замихановского, с самой молодости была блRдиной. Ее таскали все, кто мог. Один раз она «залетела» и так вышла за муж за Толика Никитинского. Появился Юрка. Но Толик умер. А пNзда у Натальи Никитинской продолжала чесаться. И вот тут появился новый кандидат под прозвищем «Залупа». Правда сразу возникло условие – Толика отпрыска, Юрку Никитинского, немедленно вон из дома. И Юрик был отправлен в долговременную командировку к тетке, у которой не было своих детей. К той самой Валентине Николаевне Замихановской, при помощи которой Юрка отмыл хату наркомана Дорохина. Вы Роман писали про это.
    Не судите Юрку Никитинского-Замихановского строго – он просто вырос без мамы. Несмотря на то, что его мама была блRдью, она все равно мама и Юрка скучал за ней.
    Поэтому все мы понимаем, что блRдь не может быть хорошей мамой. А Юрка просто мсит всем нам жителям Великодолинского за то, что он был без мамы, пусть и блRди.

      1. Взагалі не знаю маму Роми Варшанідзе. А тебе потвору знаю давно і тому знаю, що пишу. Твій Андрюша тебе не допоможе. У нього також дуже скоро будуть наслідки від його дій.

  12. Нікітінський це такий петух, який і підстрелити може, і усюди у взятках по всіх питаннях він перший, і грошей має багато так що найняти когось з легкістю може щоб залякали, може навіть залякали того батька пригрозивши що щось станеться якщо продовжуватиме доводити справу до справедливості
    Як і інші блатні з Великодолинського
    По бидлоті батькам видно хто ростив і кого виростили, не дивно буде якщо щось синок їхній міг зробити і змусити «по хорошому» прийняти гроші або просто залякати.

  13. У нас не позбавляють батьківских прав, думаючи, що краще хоч з якимось батьками,..Дурна менталтність і проблем соц. служб, які не вирішуються…

  14. Роман, напишіть на себе заяву в поліцію, за те що ви виховали таку ж саму моральну потвору, яким являєтесь ви сам. Вважаю, що як ви, так само і ваш син, становлять потенційну небезпеку для оточуючих.

      1. Журналіста??? Це той журналіст, який знайшов обабіч дороги редиску невідомого походження та невідомої якості, і пропонував людям приїхати забрати собі??? Так ви скоріше за все не журналіст, а диверсант, який хотів потруїти людей. І можливо таки потруїв 🤷🏻‍♂️

    1. вовчик який же ти телепень що даже на когось не можеш щось написати просиш рому напиши сам на себе.

  15. ДЛЯ ВАС РОМАНЕ:
    Зведений брат ЮРКИ НІКІТІНСЬКОГО-ЗАМИХАНОВСЬКОГО та «криша» всього незаконного бізнесу родини «ЗАЛУП» НІКІТІСЬКИХ-ПОГРЕБНЮКІВ-ЗАМИХАНОСЬКИХ:
    ПОГРЕБНЮК АНДРІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ – інспектор УПП Департаменту патрульної поліції в Одеській області
    Мати – НІКІТІНСЬКА Наталія Олександрівна
    Батько – ПОГРЕБНЮК Володимир Миколайович він же «ЗАЛУПА»
    Квартира 46 кв. м у смт Великодолинське, власники з 28.10.2008 року: ПОГРЕБНЮК АНДРІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ та НІКІТІНСЬКА Наталія Олександрівна
    Житловий будинок 79,4 кв. м у смт Великодолинське, власник з 01.02.2022 року ПОГРЕБНЮК Володимир Миколайович
    Земельна ділянка 100,64 кв. м у смт Великодолинське, власник з 10.08.2009 року ПОГРЕБНЮК Володимир Миколайович
    Автомобіль легковий HONDA CIVIC 2012 р.в. вартість 50 тис. грн, власник ПОГРЕБНЮК АНДРІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ з 08.11.2022 року
    Автомобіль легковий TOYOTA AVENSIS 2008 р.в. вартість 50 тис. грн, власник ПОГРЕБНЮК Володимир Миколайович з 02.10.2021 року
    Декларація ПОГРЕБНЮКА АНДРІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА тут:

    https://public.nazk.gov.ua/documents/59ab1ce6-b8d8-4005-b310-c1ca0cab1cb8

      1. ДОДОМО ДО ЦЬОГО ЩЕ:

        HONDA CIVIC – ВН3587РТ, 2012 р.в., VIN – NLAFB8660CW002716, білий, має поліс ОДО «СК «ГАРДИАН», власник ПОГРЕБНЮК АНДРІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ з 08.11.2022 року
        TOYOTA AVENSIS – ВН4350РВ, 2008 р.в., VIN – SB1BD56L90E095810, чорний, має поліс ОДО «СК «ГАРДИАН», власник ПОГРЕБНЮК ВОЛОДИМИР МИКОЛАЙОВИЧ

      2. ДОДОМО ДО ЦЬОГО ЩЕ:

        Квартира, двокімнатна. Загальна площа: 45,5 кв.м, Житлова площа: 26,3 кв.м
        Одеська обл., Одеський р-н, смт. Великодолинське, вулиця Паркова, буд.13, кв.30
        Форма власності: приватна спільна часткова
        Власник: НІКІТІНСЬКА НАТАЛІЯ ОЛЕКСАНДРІВНА ½ частка
        Власник: ПОГРЕБНЮК АНДРІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ ½ частка

  16. Черговий раз впевнююсь, що пан (не через повагу, а з принципа ввічливості) Роман своєю манерою спілкуватися “під час репортажу” використовує аналогічну методику рашистських “медіа журналістів” каналу ОРТ (і сама і близькі мали нещастя бути так само під тиском недожурнаШлюх) аби лише створити потрібну картинку і “зрубити” рейтинг або гроші (хто за що). Не шановний, станьте нарешті, Людиною і не паплюжте таку шановану професію, як Журналіст! Вам до значення цього слова рости, як мінімум, культурно,. ще потрібно довгенько….

    1. Я впевнений, що саме Ви повинні стати людьми, адже не поважати ЗАКОН можуть лише дикуни. Вам дуже важко зрозуміти, що дитина – це не ваша власність. Дитина знаходиться під ЗАХИСТОМ держави. Ви, або змінюєтесь, або вам не в Європу, а у московію.

      1. Роман скажите а вот сегодняшний инцидент, когда активист Ганул набил морду фитнес тренеру, который нахамил служащему ВСУ, ведь в действиях Ганула есть тоже неуважение к закону, а точнее его нарушение, Вы тоже считаете этого Ганула дикуном?

        PS за мужской ответ будет респект.

        1. Якщо Дем’ян застосував силу – це дикість. Злом зло не перемогти. Пишуть, що той тренер впав. Але це дуже й дуже сумнівно. Є заява з боку побитого? У справах із застосуванням насилля без заяви потерпілого відстояти права людини неможливо. Він не дитина, яку захищають автоматично.

  17. Так судячи із вашої логіки, і ваших дій, ви повинні поїхати до того тренера, і повинні змусити його написати заяву на фізичне насилля проти нього. Це ж ваша логіка, і такі ваші дії. Чи для вас не всі однаково мають права на “ваший захист”???

    1. Ти, як завжди демонструєш абсолютну тупість. У випадку з дитиною, батько дитини ЗОБОВ’ЯЗАНИЙ писати заяву, або за нього права дитини ПОВИННА захистити держава. Ключеві слова – “ЗОБОВ’ЯЗАНИЙ” та “ПОВИННА”. У випадку з тренером – це його особисте БАЖАННЯ. І тут ключево слово “БАЖАННЯ”.

  18. Ложь удел рабов, свободные люди должны говорить правду.Все быдлота ненавидить Варшанидзе именно за правду.Вы перестали обращать внимание на то,как стали всегда и всем врать.И тут появилась видео камера,которая показывает,как вы врете.Правда открывает вам глаза,т.к. вы разучились четко видеть.Молодец Варшанидзе все таки.Всех вас выгоняет из стойла лжи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.