ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ВИЗНАЛА, ЩО МАЙЖЕ 9 РОКІВ ПРОВОДИЛА НЕЯКІСНІ РОБОТИ У ГРОМАДІ

Кількість переглядів 2588

09 липня 2024 року Овідіопольський селищний голова САВЕЛЬЄВА Лідія Іванівна написала пост у своєму Телеграм-каналі, зі смислу якого виходить, що все, що вона робила до цього БУЛО «НЕЯКІСНИМ» та відносилась вона до своєї праці НЕ «ПО-ГОСПОДАРСЬКІ».

Але, починаючи з сьогодення Лідія Іванівна, я так розумію, починає відноситись до своїх справ «ПО-ГОСПОДАРСЬКІ» та всі роботи будуть «ЯКІСНИМИ».

Нагадаю, що САВЕЛЬЄВА Л . І. перебуває на посаді Овідіопольського селищного голови з 30 жовтня 2015 року. Лідії Іванівни знадобилось майже ДЕВ’ЯТЬ РОКІВ, щоб зрозуміти, що вона повинна не тільки отримувати заробітну плату, надбавки та премії, а ще й виконувати свої обов’язки ЯКІСНО та ПО-ГОСПОДАРСЬКІ.

Може, у такому випадку, у селищному голови виникне бажання повернути всі ПРЕМІЇ та НАДБАВКИ, які вона отримувала ЗА «НЕЯКІСНУ» роботу та з відношенням до своїх обов’язків НЕ «ПО-ГОСПОДАРСЬКІ»?

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
4
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

42 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ВИЗНАЛА, ЩО МАЙЖЕ 9 РОКІВ ПРОВОДИЛА НЕЯКІСНІ РОБОТИ У ГРОМАДІ

  1. Че сразу не качественно? Дом себе она очень даже качественный сделала а Овидиополь то такое “не на часi” главное не забыть себе зарплату поднять и бонусов накинуть

  2. Роман вы ее хейтите только потому, что она очень сильно жирная. Так нельзя, это уже дискриминация по весу. Нельзя осуждать человека из за того что набрав лишний вес она выглядит ужасно тем более вес придает лишние годы в данном случае лишние лет 15. Вы конкретно скажите что плохого она сделала по городу а смеяться над неуклюжими толстяками то такое, лишнее. Я вижу в ней человека а не жир

    1. Так Лидия Ивановна тяжело больной человек и просто не может выполнять свои обязанности,чисто физически!Лично я считаю что надо инициировать её отставку по состоянию здоровья!Что можно от человека если она сто метров пешком не может пройти!

    2. Из-за жира там не видно ни человека ни сельского головы.От человека если там и осталось какое-то сходство то весьма и весьма отдалённое!

  3. читаю це все і переконуюсь що все таки голова на своєму місті( як довго ще питання відкрите) ну ось немає на неї кримінальних питань . все в чому її звинувачують так це в тому що вона виглядить якось не так. що вона плаче не так як комусь схотілось. а ось до тих хто пійманий на крадіжки питань не має. чому? вже на багатьох кандидатів на голову назбирано компромату. скринька панд ори відкрита послухаєте і ви про себе та своїх дітей багато нового.

    1. Правильно ви написали пишуть несенітниці одно і те саме причому тут її вага вона красива жінка деяким непозубам отож і пишуть бруд

    2. Нема кримінальних питань ?
      ото насмішили !
      вона отримує доволі нормальну премію, на яку можна собі дозволити ”порішати” питання з прокурорами, ментами, слідчими … Тай не буде кримінальних питань …

  4. Конечно голова на своему місці купила якісний Дом по кавуновій балкі синові, собі дачу придбала в царському селі, машини покупляла собі і всім дітям а іздила до виборів , на ваз 99 а щас вона на чом раскатуе по Овідіополю , і це всьо за якісні дорогі в Овідіополі за 9 років правління . Люди робіть висновкі !!!!!!!!

  5. Та чого ви пристали до голови за її вагу, за її фігуру , вибачте, вам не один хрен яка в неї вага і фігура. Вже гидко читати, невже всі такі безгрішні і чесні серед оцих писак овідіопольських, такий срач розводите. Не поважаєте голову, якого самі ж вибрали, то поважайте хоч себе.

    1. ці люди без поваги. а якщо вона і придбала щось то до кажіть що це було придбане не законно або за вороване. савельева далеко не мій герой і свої питання до неї я поставлю на чергових виборах. але ж ну пред’явіть ви хоть щось доказове а не бла -бла. ви ж цім своїм бла-бла і підтверджуєте що голова на місті.

  6. Романе ви обіцяли. Романе велике прохання звернути увагу на благоустрій у Суховія, було отримано рішення на благоустрій а там зараз мийка для вантажних машин, він платить податок за благоустрій а веде комерційну діяльність, це що за беззаконня! На запитання чому так він відповідає що він плював на закон, у нього все ПОРЕШАЛ, син працює у поліції кришує, один із боксів у оренді у діючого поліціанта працівник відділу сьомого кілометру, який теж з його слів його кришує, також він погрожує СМОТРЯЩИМИ Торосян та Газіян, зверніть будь ласка увагу, та зробіть запит до внутрішньої безпеки МВС, щодо цих працівників поліції, скільки буде це беззаконня СУХОВІЯ.

  7. Стосовно водопостача і тарифів, а ви знаєте що не всі машини які качають і скидують лайно платять грошики в бюджет, більша їх частина платиться директору водопостача у карман. Звідки iphone, BMW X5, його і заправляти треба – мама наколядувала, вона і схеми видумує

      1. рома а чому на маму мелешко тобі треба якісь факти а на голову можна без фактів а просто так( свиня корова жирна ітд вкрала сказала що погано спрацювала і т.д.)

  8. під мелешком коментарі не лягають тому пишу тут: ну починайте савельва підняла нам воду а собі премію: а я вам розкажу після тої сесії коли слівка як дипутат з голосу вніс пропозицію зняти доплату на воду зібралися депутати і рішили що більше вони це відкрито робити не будуть (бо люди на них ображаються)і чегодарь вносить пропозицію що це Якоби буде робити виконком. ви вце люди вірите що газіян може підняти плату на воду без підтримки депутатів?

      1. все вірно але це дійсно стало після виступу чегодарь мовляв чому ми нехай вони.

  9. Цікаво, а які це дороги місцевого значення було відремонтовано за місцевий бюджет ??? я щось пропустив ?
    Якщо мова йде про Ватутіна – Шевченко , то це насправді траса Т1641 !!! це не дороги місцевого значення !!! і ремонтують їх не за місцевий бюджет !!! та й якість робіт там далеко не на найвищому рівні … так ! велико-ямочний ремонт… просто ями великі.
    А по під бордюри земля товстим шаром ! а під нею асфальт є ???

  10. Віддати такий кусок землі під забудову,кон,,,чи,,та там повинен бути парк щоб люди могли любуватися красою лиману

  11. Українці побачили Европу і зрозуміли яка багата Україна і такі як Савельева є вороги номер 1

    1. а такі як літвінчук вова під яким номером і хто? а нікітінский а бакалов віталіна чегодарь а вони хто? хто їх вибрав не ти? отож навчись думати головою. а то сам понавиберав бог знає що.

  12. Савельєва тупа тому так і написала. Вона звикла що скрізь такі самі тупі. А тут не проходить.

  13. сразу кидается в глаза тот факт ,кто платит Варшанидзе ! Под коментами КП Водопостач выключены отзывы и это не первый раз !

  14. треба по перше дати заробити мелешко а потім посварити пальчиком і відпустити з миром.

  15. Варшанидзе , не смеши мои тапочки ! Ты не знаешь как проверить Мелешка !? Ты любитель запросов .Пусть дадут по частникаих оплату пофамильно за последние пять лет( Армен , Коста , Кавун ) , а потом посиди в тенечке возле верхней КНС один день до беда и пощитай ! Можно с камер взять инфу , зачем на них потратили бюджетные деньги ?!

  16. зараз працює договір поміж мелешками і варшанідзами. (зміст усного договору поки не відомий.)

  17. Якщо ті роботи проводяться якісно і по-господарські, то не стелили б дуже багато щебня, бо на асфальт зовсім не залишилось місця. Там товщина асфальта 5-6 см, не більше, для легкових автомобілів це ще нормально, а для фур і 10 см в таке пекло буде замало. Ось подивимось, як пройдуть кілька перевантажених фур, і як вони згребуть той маленький слой асфальта. По-господарські… Смішно. По-господарські не вирізають ями на дорозі перед тим, як усі прогнози кричать про кілька днів сильного дощу. По-господарськи не залишають розкриті ями на місяць до асфальтування, бо машини, які проїжджають через них ламають кромку старого асфальту. По-господарські влаштовують нахил при укладці, щоб вода не зберігалась на дорозі. Подивимось через місяць спеки і після доброго дощу, як це “по-господарськи” зроблено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.