ОПИТУВАННЯ! НА 9 РОЦІ ПРАВЛІННЯ САВЕЛЬЄВА ВИРІШИЛА ВЗЯТИСЬ ЗА «СУСПІЛЬНО КОРИСНІ РОБОТИ»?

Кількість переглядів 1986

На дев’ятому році свого правління Овідіопольський селищний голова Савельєва Л. І., нарешті вирішила зробити щось корисне для громади. Про це вона офіційно повідомила на сайті селищної ради. У зв’язку з цим, хотілось би провести невелике опитування серед мешканців Овідіопольської територіальної громади:

Які, на вашу думку, «суспільно корисні роботи», все ж таки запланувала «САВЕЛЬЄВА та її команда»? Відповіді пишіть у коментарях.

Джерело: Овідіопольська селищна рада

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
2

45 thoughts on “ОПИТУВАННЯ! НА 9 РОЦІ ПРАВЛІННЯ САВЕЛЬЄВА ВИРІШИЛА ВЗЯТИСЬ ЗА «СУСПІЛЬНО КОРИСНІ РОБОТИ»?

    1. Староста села Калаглія та її чоловік (на першому фото з права) були обрані по подобі керівника громади?
      Що у Катерини (старости), що у її чоловіка Вадима (директор КП) ваги більше ніж мізків. Це однозначно ті дві посади, скоротивши які для простих людей нічого не зміниться.
      Як в команді з такими бовдурами та невігласами голова планує навести порядок?
      Основний принцип набору цих некомпетентних маріонеток “цілуйте тата (в нашому випадку – маму) в коліщата”.

  1. А команда у неё вообще просто все специалисты своего дела
    Они хоть понимают чем занимаются?

  2. Було б “суспільно корисно”, якби ця вся пи@дота зібралася і дружньо уїб@ла з Овідіополя!!!

  3. Дорога біля АТБ і зупинка на Колесніченко (верніть хоча б стару)люди сніг,дощ стоять ждуть автобус(((

  4. Вангую, что обсуждали ремонт у Бусинки дома. Она свою материальной помощи использовала, вот и прибалтывала всех скинуться на её ремонт.

  5. Я гадаю, що пані Лідіє вже нічого не зможе зробити в нашому містечку, у неї було вдосталь часу задля покращення умов в Овідіополі. Як ми можемо зараз побачити, нічого хорошого в нас тут немає, світла на вулицях-нема (тепер ходи і бійся, щоб позаду ніхто не пирнув ножем), повно бруду, немає навіть куди вийти прогулятися, завжди на лимані збори підлітків на жигулях та мопедах, і весь лиман чує мати, ругань і тд.
    Тому на мою думку, в Овідіополі має змінитися верхівка і дати можливість проявити молодих, досвідчених і креативних людей. Дякую за увагу!

  6. Стільки років у владі і нічого не зробити, таке гарне місто а під’їзд до причалу страшный, дороги нема там, цеж лице нашого міста, якщо у воасті одні і ті же люди забрать, то вони і не будуть нічого робити, лише цветочки на двері вішати, дитячий садок зробили з ради і самі собі хлопають

  7. ну да хто винен як не голова .що війна і йде економія єлектро. що дурні батьки покупляли своїм неповнолітнім дітям Жигулі. мопеди і не контролюють їх . що батьки не розтлумачили своїм чадам що матюками спілкуватись між собою і не тільки не гарно. сміття треба кидати в урну а не в лиман. і в цьому в сьому вина голова. прошу не підіймайте їй рейтинг. ну а як що щось зауважуєте то конкретно по справі.

  8. так недавній випадок : мати купила машину а 15 літньому синку не розказала що їздити без прав не дозволяється . брав машину не перший раз а мати не прийняла не яких мір. а винувата чомусь Савельєва . чому?

  9. Ни за что они не взялись.Собрались,сфоткались и разошлись.
    Ничего полезного от них не жди.
    Я точно знаю.Там была!

  10. Гнать эту жируху вилами с Овидиополя, один ее дружочек бакалов уже позорно бежал теперь еще эту скотиняру согнать с теплого места и Овидиополь заживет

  11. Просто эта жируха чует, Трамп придет, порядок наведет вот у нее уже предсмертные агонии, метается в панике пытаясь урвать последний кусок для своего жирного крупа. Тебе не долго осталось и всей твоей гоп шайке….судный день близок

  12. И Милько, подсос х*йлуша там, великий мастер дела своего (в@фленышь Дядик научил), вот это бИмба прям

  13. Які ви “дуралєї”, хто ганьбит своє селище та голову. Станьте до штурвалу та зробіть так, як вам хочеться. Побачимо, чи вам це вдасться… А ми потім поаплодуємо!

  14. А тим “анонімам” 5-о2,8-52, 8-58,9-29 хв: гавкайте, та не загавкуйтесь, час покаже!

  15. так голові важко. так є і помилки в роботі. але на даний період вона наша голова поважаємо посаду голови як інституцію місцевої влади. а ось на виборах подивимось. боюсь що кандидатів вислуховувати про себе та свою рідню буде не багато. і нам знову прийдеться вибрати Савельєву.

    1. За що поважати? Вона навіть в колективі лад навести не може. Я прийшла за довідкою, голови на місці немає, а робітниці діляться хто що готував на вечерю, а мені “почекайте в коридорі”. Поки хай не підняла, вони не розчухались. В нас в сільраді забули, що вони існують на наші податки, і поставлені туди виконувати волю народу

  16. Романе ви обіцяли. Романе велике прохання звернути увагу на благоустрій у Суховія, було отримано рішення на благоустрій а там зараз мийка для вантажних машин, він платить податок за благоустрій а веде комерційну діяльність, це що за беззаконня! На запитання чому так він відповідає що він плював на закон, у нього все ПОРЕШАЛ, син працює у поліції кришує, один із боксів у оренді у діючого поліціанта працівник відділу сьомого кілометру, який теж з його слів його кришує, також він погрожує СМОТРЯЩИМИ Торосян та Газіян, зверніть будь ласка увагу, та зробіть запит до внутрішньої безпеки МВС, щодо цих працівників поліції, скільки буде це беззаконня СУХОВІЯ. Вам скільки заплатили? Чи залякали вас Романе щодо цього Суховія?

  17. звертаюсь до коментаря “громада” слухай ну чого ти причепився до цього ” не до журналіста” по пробуй звернись до роминих во рогів може вони тобі допоможуть а то як облаяти то рома херовий а як суховій то зверни увагу .вам не вгодиш то звертай то не звертай увагу.

  18. відкрив сьогодні альтернативу і якось дивно що ще не хто не написав як сьогодні виглядить голова.

  19. Голова виглядає дуже добре та дуже гарно,
    Як квіти які ростуть у неї вдома.
    Дуже багато вкладено праці в такі гарні клумби та в такий сад, гарні відео знімає та викладає в тік-ток приємно дивитися, ви молодець добре господарка.
    Але краще щоб такі відео ви знімали не тільки вдома а і в селищі в різних районах, не тільки в центрі та біля сіл.ради.
    Щоб інші селища, брали приклад з вашого правління та вашої господарчої діяльності.
    В нас можна зробити дуже гарні клумби на площі Овідія, по вулиці Вертилецького які там є їх тільки залишається довести до стану клуби, круг на в’їзді в селище ( дивлячись на круг враження складається що це задній в’їзд у селище ), це лице селище те що зразу кидається в очі.
    В комунальному підприємстві є озеленювач на літній період, чи він від такої спеки всохся? На кого витрачаються кошти озеленювача?
    Те що ви поксили клумби то є порядок но не є гарно.
    Селище чисте, дякую жінкам двірникам а особисто в таку спеку)

  20. попробую коротенько замість голови відповісти вам. а чи не наводила вона порядок в тих містах де ви згадуєте? наприклад: на площі овід. було наведено порядок висадили рози запустили фонтан і що? наші люди все переробили. далі клумба на вїзді в овід. було все гарно зроблено: їхало пяне заїхало перем’яло все переробило на свій лад. далі наведу дуже кричущий та болючий приклад. зробила голова алею слави нашим героям і що на другій день наші мешканці переробили я це називаю так. тепер ви мені скажіть якщо ми не хочемо жити в чистоті та порядку може голова чи буть хто щось змінить???

    1. Тобто ви хочете сказати що вона спробувала, люди не оцінили і вона опустила руки ?
      За цю работу вона отримує заробітну плату

      1. так людина зробила а наші мешканці не те що не оцінили вони все руйнують зневажають. нагадаю вам що писав рома за причал скільки було критики не так . дорого. не по хазяйські а леж зробили хоть щось вже ш лучше ніж було. критикувати легко а ви допоможіть не строїть. а не ламайте.

        1. Що зробили? Може зАробили
          За які кошти та чиї було зроблено?
          Якби вам дали гроші і сказали знайдіть того хто зробе, ви що не заробили би так, напевно що зробили та набагато краще.
          Кожне будівництво це відкат тобто отримання відповідного %.

          1. по перше ремонт проводила Одеса і за свої гроші. по друге якщо в тебе є докази що до откату голові то давай. давай засудимо її. по третє ти безмозглий.дуркуватий дурень. який щось чув а що.

    2. Якщо ви так гарно все пам’ятаєте та відповідаєте за голову, нагадайте будь ласка в якому році останній раз працював фонтан на площі,
      В якому році працював фонтан біля палацу спорту ?
      Ще за часів динозаврів там вже були клумби, це так щоб меньше мороки було.
      Було би гарно мати фонтан на площі, тільки не кажіть що це все коштує космічних цін.
      Порахуйте заробітні плати та премії всіх установ.
      Дитячі садки які не працюють а люди отримують заробітну плату та стаж до пенсії, що вони роблять?
      ДНЗ Лісова Казка так заріс не видно навіть де вхід
      Не 5 етажці вже його продали напевно

      1. так і я про тож що сталося з фонтаном. з клумбами.? савельєва прийшла накидала сміття в фонтан повикорчовувала рози напевно було якось так.

  21. Що може обговорювати ця шайка на чолі з пузотою хатою? Тільки що та як вкарсти!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.