ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ВЛАДА ІГНОРУЄ ПРОБЛЕМУ СЕЛА МИКОЛАЇВКА

Кількість переглядів 2215

У селі Миколаївка Овідіопольської територіальної громади Одеського району Одеської області при неймовірній спекотній погоді тижнями відсуне водопостачання. Люди взивають до Овідіопольського селищного голови САВЕЛЬЄВОЇ Лідії Іванівни, яка ігнорує їх проблему.

16 липня 2024 року в 00:13 мешканка села – Тетяна МАЗУР звернулась до селищного голови з посланням:

«І знову крик! Точніше – волання!
Знущання над жителями нашого села продовжується.
Ситуація з водопостачанням тільки погіршилася.
* 4 липня в чаті села староста написала таке повідомлення:

Добрий день. Сьогодні була розмова з селищним головою з приводу наших проблем зі світлом та водою. Пояснюю ситуацію з водою. Проблема не в нашій підкачці. Генератор в нашому комунгоспі є, але немає тиску в центральній трубі. В Біляївці також діють планові відключення електрики. На лист директора нашого КП, була відповідь, що Біляївка зверталась до ДТЕК , щоб на насосній не відключали електрику, їм рекомендували придбати генератор і користуватися ним під час відключення. Сьогодні селищна рада склала і відправила лист на обленерго з проханням:
1. Проводити заміну опор та кабелю під час планових відключень електропостачання та не вимикати додатково світло під час заміни опор;
2. Не відключати електропостачання на насосній в Біляївці, тому що в нашій трубі немає тиску та села Миколаївка та Калаглія потерпають без води

На цьому все і зоглохло…

Керівництво громади надалі ігнорує нашу глобальну проблему! Написали листа в обленерго і все. Ніхто нічого нам не пояснює і не розказує, коли цей геноцид закінчиться! Спека неймовірна, а води у людей немає вже не дні, а тижні!

9 липня в чаті з’явилося повідомлення від директора нашого комунгоспу:

Шановні абоненти КП «Миколаївський комунгосп» Хочемо надати роз’яснення тиску в системі водопостачання с. Миколаївка.
Система водопостачання підключена до центральної магістралі «Біляївка – К.Бугаз», що робить нас, повністю залежними від роботи насосної станції , яка знаходиться на «Лебединці» (с. Надлиманське). Враховуючи регулярне відключення електроенергії та спекотні погодні умови, насосна станція не встигає наповнити систему, для підтримання тиску та забезпечити якісну подачу води
”.

ВСЕ! Повідомив і зняв з себе відповідальність! Всі запити людей ігноруються! Всі стрілки перевели на обленерго і все! Коли бачиш в соцмережах діючі фонтани в Одесі, а в людей в селі іноді немає води попити, то зрозуміти бездіяльність нашої влади дуже важко! Дивишся на звіти у ФБ Овідіопольської с/р і не розумієш, про що таке важливе для життя, а точніше виживання населення сіл, вони говорять? НІЧОГО!!! Як люди у нас говорять – як погано не було – але такого ще не було! Сильно хотіли нас в свою громаду, їздили, умовляли… Отримали… І наплювали!😡

Шановна пані САВЄЛЬЄВА, вийдіть будь ласка з людьми на зв’язок і розкажіть нам, на якій стадії вирішення нашого питання з водопостачанням!

Вже після написання статті, Тетяна Мазур додала:

P.S. А ще забула додати кілька слів про бездіяльність нашого депутата. Ніякої реакції! Все тому, що у людини немає таких же проблем!

ПОСТ Тетяни Мазур від 16.07.2024 року

Чи відповість Овідіопольський селищний голова САВЕЛЬЄВА Л. І. поки не відомо.

ПОСТ Тетяни Мазур від 03.07.2024 року

ПОЧЕКАЄМО!

Джерело:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
4
Surprise
Surprise
0

29 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ВЛАДА ІГНОРУЄ ПРОБЛЕМУ СЕЛА МИКОЛАЇВКА

  1. Шо там з “Королем Водокачки” Живилком?

    Вже позбавили “екологи”, поліціянти, прокурори і судді жителів чотирьох вулиць Калаглії доступу до прісної водички?

    Безплатна порада жителям Миколаївки: знайдіть Живилка і попросіть у нього машину води. Коли Савельєва рейдерила Калаглію і Миколаївку, під час якого усю Калаглію “за борги” Кришталя від’єднали від біляївського водопроводу, саме Живилко своїм коштом і транспортом (автоцистерною) забезпечував прісною водою жителів Калаглії.

    Живилко може попросити написати лист-звернення до Овідіопольського районного суду від жителів Миколаївки, щоби справу проти нього закрили за відсутністю в його діях складу злочину. А може і не попросити.

    1. Пішов той Живилкл разом з Савельевой на руський корабель ,хитро зроблені,їх разом попід сраку смердючім віником

  2. ну звісно вина савельєва що відключає детек єлект. що біляєвка не купує генератор .що йде шалений відбір води і не може біляєвка підняти тиск в трубі . і в сему цьому вина голова овід. громади а хто ж і ще

    1. Як ти вже дістав(ла) не лижи дупу. Ця проблема до тебе не відноситься тому ти так і говориш.
      Всі винні але не голова
      Головна для того щоб розібратися в цій ситуації
      Є кваліфіковані люди, хай дасть їм завдання це питання вирішити.
      Це все критична інфраструктура і для цього є генератори цілі станції, далі говорити не буду.
      Якщо це все дорого то хай далі кошти витрачаються на утримання всіх працівників та установ

  3. Вже після написання статті, Тетяна Мазур додала:

    P.S. А ще забула додати кілька слів про бездіяльність нашого депутата. Ніякої реакції! Все тому, що у людини немає таких же проблем!

    1. Допис говорить тільки про те, що автор не розуміється на виборчому законодавстві. В депутатському складі після чергових виборів може взагалі не бути представників Калагліїї та Миколаївки. Отже тут питання до всього складу ради та її голови і не тільки. Якщо критична інфраструктура опинилася в управлінні приватних структур, то які вказівки місцева влада може надавати Інфоксу чи ДТЕКу? Вже сьогодні навіть міста не забезпечені в повному обсязі і електрикою і питною водою.

      1. Та що ви говорите! Сподіваюся, що після чергових виборів вас дійсно не буде в раді. Ви ж тільки і розумієтеся на виборчому законодавстві! Толку з вас ніякого, окрім залишити людей без свердловини і вигаданням графіку подачі води! Місцева влада не має давати комусь вказівки. Вона має бити на сполох! Звертатися у всі інстанції – облраду, Кабмін, та хоч до президента! Вона має зробити все від себе залежне, за для добробуту своєї громади! А не тільки про себе думати! Інакше для чого така влада потрібна?

      2. повністью з вами згоден вражає те що більшість людей цього не розуміють. і розібратись в проблемі не хочуть ждуть що савельєва або якісь дядько прийде і все зробить. детек водоканал те саме відповідає і савельєвой бо хто вона така для них. держава не може нічого зробити.

  4. Неначе люди подуріли ! Все в світі закономірно ,де накоплюється погана енергія потім там біда,не злість один одного.

  5. Наш сладкий пончик Савельева никакой Николаевке ничего не должна. Она должна только строителям которые ей дом построили

  6. Чому відключають електроенергію на насосній станції?
    Це що, не об’єкт критичної іфраструктури?!
    Та без води жити неможливо!!!
    Чим той дтек думає!!!

  7. Савельева даже свое ожирение игнорирует что уж говорить об каком то там селе? Нашли кому жаловаться

    1. Ах ты шакалье мелкое, какого про фигуру начинаешь? Я на китайской диете сижу, за 2 месяца похудела на 1 кг чтоб ты понимал родной

  8. Відключити Миколаївку від води в світла!!!!!!!!

    Землі більше немає на продаж, Овідіку ви не цікаві…

    Не забувайте поповнювати бюджет Громади раби…

    Ваша Бусінка Лі

  9. Николаева, что тебя беспокоит сегодня? Поделись со мной своей болью

  10. Так хотіли як і укритя для діток в школі. цирк. Якщо б хотіли то давно б построїли. Тільки людей переспорили а гроші умикнули на пристань. Брехуни. Шось міні кажется що місце для башні специально коє хто вибрав таке щоб був скандал. Їжі начхати на Ніколаївку і не тільки.

    1. яке ж ти тупоголове: по перше від сховища для дітей самі відмовились по друге грощі і пішли на башні за які ви собі б’єте голови не як не знайдете місце. розберіться в себе а потім пред’являйте.

  11. Кваліфіковані люди повинні разібратися із ситуацією по воді ?! Ви подивіться на цих людей , що вони можуть ?! Особливо виділяється свєю кваліфікацією Миколаївський директор КП !!!!! Якіб питання до нього не ставили відповідь одна -це не до мене і я це не вирішую !!!!!!!! Яка голова , такі і підлеглі !!!

    1. Так запитайте у директора Кп водопостач.
      Він був директором в селі Калаглія і там теж не було води, але він цю ситуацію виправив, виходить що досвідчений у своїй справі.

  12. Що запитувати у директора КП Водопостач і про що ? По Калаглії його заслуги аж ніякі . Дякуйте хлопцям слесарям .Вони працювали і до Мелешка і добре працюють і без нього .

  13. Розкажу Вам по секрету, генератори є і я більше скажу навіть запас палива для них є. Але підчас війни села відключити за борги не можна, а зменшити тиск ні хто не забороняє. Так як Ви поливом редиски накрутили борг для села ( запитайте у директора КП який борг) Вам і прикрутили тиск. Це стосується не тільки Миколаївки, зараз така проблема у всіх селах і маленьких містечках, теж дуже малий тиск і люди без води, це легко перевірити. Такі міста я Одеса Чорноморськ і села між ними не мають такої проблеми, хоча і мають борги, ну дуже великі борги.
    Але в іх адміністраціях сидять люди які уміють ” решать вопрос”)) Так що , платіть за воду і буде Вам щастя!)) А ще одне!)) Слова по типу: “ми платимо “, ” а чим же поливать редиску, це єдиний прибуток для людей” НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ!!!! Майже у 75-85% абонентів зараз на лічильнику є “декілька))” кубів за які Ви просто забули заплатити: “ну це ж тільки 15 кубів, на наступний місяць буде 40 тоді і розрахуюсь”, ” оце ходила в магазин хотіла за воду заплатить, а світла нема термінал не працює “, ” хотів через онлайн заплатить , нема зв’язку, потім заплачу” с таким підходом і набігає борг, хотілось би подивитись, на такий підхід по розрахунком за газ та світло ))).
    Вода та водогін не для поливу, а для побутових потреб, максимум полити квіточки, ну Ви цього не розумієте. Хочете поливати теплиці і щоб вода текла фонтаном)) Це дуже поважно що у Вас люди працьовиті , але дальше своїх теплиць не чого не бачать і їх не чого не цікавить ” дайте води і все” . У кожного басейн по 100 кубів який постійно треба наповнювати, тай ще поливати в цей момент з крана. Може Ви якось придивитися концепцію свого бізнесу, може треба якось подумать над поливом, ну звичайно це не з лимана. Може треба більшу трубу прокласти до села а може взагалі окремий водогін для поливу. Треба розуміти що проблема буде завжди, тому що повторюю цей водогін не для поливу. А з кожним роком теплиці ростуть . Також Борги ! “Яких не має, ми всі вчасно розраховуємося ” Знаю на Херсонщині люди за свій рахунок прокладають водогони для поливу і не скаржаться, і вони не більше заробляють Вас. Но Вам це не цікаво, Вам всі зобов’язані, Вас треба зрозуміти, Ви ж так тяжко працюєте! У Вас постійного хтось винен, Савєльєва , Трофименко, Староста … А в посадку сміття тоже вони викидають. Короче, можно ще багато писати, все одно когось крайнім зробите, свої питання Ви не будете вирішувати . Платіть за воду вчасно і буде Вам щастя!
    ” Хай росте редиска хай клює карась !)”

  14. З цим овідіополем завжди так… Звикли, типу центр району))) маю на увазі керівництво звичайно. Звичайні люди страждають як і всі. В результаті маємо саму нікчемну громаду. Керівництво ні на що не здатне, люди між собою сваряться.
    Кіна не буде…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.