ОВІДІОПОЛЬ: DAEWOO В’ЇХАВ У ПАРКАН БУДИНКУ

Кількість переглядів 2211

Уночі з 25 на 26 липня 2024 року в Овідіополі водій автомобіля DAEWOO не впорався з керуванням та в’їхав у паркан будинку.

Зі слів водія автомобіля DAEWOO Sens, на ім’я Віктор ТРОФІМОВ, рухаючись по пров. Високий на швидкості близько 50 км/год при під’їзді до вул. Портова на зустріч йому виїхав автомобіль з увімкненим «дальнім» світлом, що засліпило його. Він рефлекторно натиснув на гальма, що призвело до виїзду за межі смуги руху де він зіткнувся з парканом будинку № 30 по вул. Портова. Гальмівний шлях приблизно 13-14 метрів по дорозі.

Автомобіль DAEWOO Sens д.н.з. ВЕ5957АО (VIN code Y6DT1311040211650), 2004 року випуску.

Мешканець будинку, на ім’я Сергій претензій до водія не має. Віктор компенсував усі незручності та попросив вибачення перед громадою за цю ситуацію.

На місце пригоди виїжджали поліціанти, які склали адміністративні матеріали. Водій автомобіля DAEWOO Sens пройшов тестування на алкотестері Dräger, який не виявив алкоголю.

Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
1

10 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: DAEWOO В’ЇХАВ У ПАРКАН БУДИНКУ

  1. Этот очкозавр трофимов вообще не видел куда едет? Пусть купит очки для своих очков, курица слепошарая

  2. Гоните эту очковую кобру Трофимова в военкомат, пусть идет воюет, пока весь Овидиополь не развалил своими пьяными выходками тем более ему папашка уже новую тачку обещал купить

  3. Судячи з характеру пошкоджень автомобіля, у нього розгерметизувалося ліве переднє колесо під час руху, що виключає адміністративну відповідальність водія за вчинення ДТП без потерпілих.

    А ось у версію про “засліплення водія” я не вірю, бо у ПДР прямо зазначені дії, який водій не вчинив, будучи засліпленим. Якби його засліпило, водій повинен був зупинитися на правому боці проїзної частини, а не у огорожі будинку, розташованого ліворуч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.