ОВІДІОПОЛЬ: НЕДІЄЗДАТНА ОСОБА ПІДПАЛИЛА ОСЕЛЮ. ОПІКУН НЕ ВИКОНУЄ СВОЇХ ОБОВ’ЯЗКІВ

Кількість переглядів 2641

31 липня 2024 року Зінаїда АБРАМОВА у черговий раз підпалила свою оселю у селищі Овідіополь по вулиці Сергія Тишинського, 24, що призвело до займання ще двох сусідніх ділянок за номерами 26 та 22.

Зінаїда є недієздатною особою та проживає у своєму будинку вже понад 20 років. Її опікун АБРАМОВ Андрій на превеликий жаль невпорується зі своїми обов’язками по догляду за своєю матір’ю та не проживає з нею, що не вперше призводить до небезпечних подій, а точніше вп’яте, коли Зінаїда підпалює свою оселю. Вже неодноразово зверталися до правоохоронних органів щодо навмисного підпалу, але нічого не змінюється. Виходячи зі слів опікуна АБРАМОВА, він постійно «вирішує» питання в правоохоронних органах. І сьогодні він не залишився для надання пояснень поліції, аргументуючи, що в нього невідкладні справи.

Ну, таке ми вже чули, доведеться чекати що вони там вивішать.

Хочемо подякувати працівників Овідіопольського відділу ДСНС за оперативну роботу. Їм вистачило шести хвилин для прибуття на місце в повній готовності та 11 хвилин для ліквідації пожежі на площі 1’000 кв метрів.

Також хочемо зауважити на скарзі рятувальників ДСНС на неналежне утримання проїзної частини, яку необхідно звільнити від гілок дерев, які в свою чергу перешкоджають нормальному проїзду габаритних автомобілів. Тому звертаємо увагу мешканців вулиці Сергія Тишинського, що необхідно привести до ладу свої дерева, гілки яких виходять на дорогу. Ви можете замовити відповідну послугу в Комунальному підприємстві «Водопостач».

Загрозу ліквідовано, заяву до поліції написано, очікуємо належного реагування правоохоронних органів та соціальних служб місцевого самоврядування на родину АБРАМОВИХ.

Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

16 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: НЕДІЄЗДАТНА ОСОБА ПІДПАЛИЛА ОСЕЛЮ. ОПІКУН НЕ ВИКОНУЄ СВОЇХ ОБОВ’ЯЗКІВ

  1. Зачем тушить? Дали бы уже женщине умереть достойно в огне, она об этом может с детства мечтала а вы тушите.

  2. А нічого що згорів город сусідів сараї, літня кухня зайнялась ,а якщо б не тушили і хата . Не треба тушити так по вашому???

  3. Ахаха, ну ти і клоун: «ми хочемо щоб ти приїхав і надав пояснення…»
    Мля, да хто ви такі?
    Хочуни!!!
    Я хочу щоб ви один одному відсмоктали на камеру і виклали у вільний доступ!!!
    Ви не проти? Що я хочу…

  4. За належне утримання проїзної частини дороги відповідає влада(відповідна структура), а не жителі вулиці. Таких вулиць в Овідіополі дуже багато, де нормально не можуть розминутися дві машини.

    1. Раніше проводилися роботи з підрізання дерев над пішохідними доріжками та проїзних шляхів. Зараз такі роботи не проводять або немає коштів, або немає ким виконувати ці чи інші роботи.

      1. Хто відповідальний в Овідіополі за прибирання вулиць ? Той і хай несе відповідальність

  5. Дозвольте задати два питання: Яка стара назва вулиці Сергія Тишинського? І що одягнула собі на голову Зінаїда коризину чи то в неї така шапка зимова одягнена в липні місяці? Завчасно вдячна вам за відповідь.

  6. -Моя мама живёт со мной
    – А ещё у меня жил – проживал Хончик, который оставил мне в наследство земельный пай и теперь я настоящий ХАЗЯИН земли обитаванной. Кстати зерно нужно ? Скоро продавать буду.

    1. Хлопчик вообще-то живой. Вчера видел его фотку в фейсбуке.Какое наследство???

  7. Зіночкі подобається як воно горить , як люди суєтяся бігають намагаються руками його тушити, а воно йше дужче горить . А вона стоїть і сміється 🙂

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.