ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ДЕПУТАТИ СКАСУВАЛИ «УРІЗАНІ» ОКЛАДИ БЮДЖЕТНИКАМ. НОВІКОВА ТА МАЛИЦЬКА ПОГОДИЛИСЬ НЕ ВІДРАЗУ.

Кількість переглядів 2385

06 серпня 2024 року на пленарному засіданні XLV сесії Овідіопольської селищної ради депутатська фракція «За майбутнє» винесла на розгляд депутатам проєкт рішення «Про скасування розпорядження Овідіопольської селищної ради від 30 квітня 2024 року за № 32/2024-р «Про умови оплати праці працівникам бюджетних установ підприємств та організацій Овідіопольської селищної ради, що фінансуються з місцевого бюджету, в умовах воєнного стану», яким всі бюджетники з 01 травня були переведені на 2/3 окладу та робочого часу.

Перед голосуванням, депутат ЧЕГОДАР Н. А. попередила секретаря селищної ради Світлану НОВІКОВУ:

«…Ми подаймо після цього до суду і ви прекрасно знаєте, що суд ми виграємо, але компенсацію будемо просити суд встановити не за рахунок селищного бюджету, а за рахунок ваших коштів – вам, як ви підписали розпорядження, керівників установ, які виконали ваше незаконне розпорядження і будете платить дуже довго за ці три місяці – за травень, червень та липень… Треба так, мабуть, вчити вас – бити по вашому особистому гаманцю…»

Але проголосувати з першого разу не вдалось – депутат Юлія МАЛИЦЬКА та Світлана НОВІКОВА утримались, чим заблокували набрання необхідних 14 голосів для прийняття рішення.

Після такого голосування, фракція «За майбутнє» вирішила покинути засідання. Присутні на сесії працівники бюджетної сфери також почали покидати засідання, але спочатку запитали у депутатів:

«Як можна жити на 4 тисячі?»

Навіть я, зазвичай не втримуюсь у хід сесії, але тут я не витримав та звернувся до депутата Юлії МАЛИЦЬКОЇ з запитанням, щоб вона пояснила, чому вона утрималась при голосуванні?

«Коштів немає» – резюмувала свою позицію депутат МАЛИЦЬКА Ю. І.

Але керівник фінансового відділу КАРАНФІЛОВА І. О. все це спростувала та навіть повідомила, що скасування «урізаних» зарплат – це повноваження керівників. Гроші на повни оклади вже є у бюджеті.

І тут «прорізався» голос депутата ГАЗІЯНА А. В., який у звичному йому стилі РОСІЙСЬКОЮ мовою повідомив:

«Будьте добры. Поступило предложение переголосования. Переголосуем. Ставьте на голосование!»

Депутати, трохи поспілкувавшись, поставили це питання на повторне голосування та прийняли проєкт рішення.

«ЗА» всі 15 присутніх депутатів. З 12 серпня всі працівники бюджетної сфери повертаються на повні оклади.

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

29 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ДЕПУТАТИ СКАСУВАЛИ «УРІЗАНІ» ОКЛАДИ БЮДЖЕТНИКАМ. НОВІКОВА ТА МАЛИЦЬКА ПОГОДИЛИСЬ НЕ ВІДРАЗУ.

  1. Треба їм дати 4000 і хай проживуть, чи комунальні заплатити, чи ліки купити, а продукти то таке, поголодаємо.

    1. рома хочеш докажу що баба наташа маніпулює і бреше. дивись якщо рішення голови про перехід на 2/3 не законе то нехай бабуся не піариться на твою камеру а по дасть до суду.

      1. якщо б наша громада взяла позику (так як це дуже хотіла бабця наташа) то наша громада попала би в список як не спроможних громад. а так наша громада живе на свої. а йобну.а бабця наташа за майбутнє хоче розвалить громаду і покласти овід. під большу долину а бо маяки. вишневська працювала в районі скажіть де зараз той район. кучерява працювала в таірове вигнали. а пушнова не може зв’язати два слова. мекає- бекає. йобну.а бабця каже у давидовича все гаразд. 2лимона раз і все гаразд. ось і думайте люди.

        1. Ви падли жевете не на свої а на наші. Нам урізали а самі як криси базікаєте про громаду. Тариф на воду в два рази, податок на землю теж в два рази. Ще держава світло в два рази. А нас на дві треті від дирки бублика.

      1. В той час, як у м. Чорноморську тариф на централізоване водопостачання та водовідведення для звичайних споживачів становить 64,98грн/м3 за 1 куб води.

  2. Чегодарь в свое время тоже работникам не платила зарплату да ещё матами обзывают, а сейчас на публику играет

    1. Якщо ти д@лб@йоб, то баба Наташа і тоді і зараз говорила і говорить це прямо і не соромиться.

  3. Как так получилось, что такой огромный, перспективный, с морскими побережьями район, скукожился до размера трех сел? Лилия докерувалась? Это эффективный менеджер!

  4. Скільки зекономили на нас ці тварюки. Собі надбавки та премії мабуть не забули нарахувати. А дітей з вересня знову на дистанційку? Тепер видно хто і для кого працює. Депутатам “За майбутнє” респект. Грамотні і досвідчені!!!

    1. Депутати за майсрутнє це Коломойська жидовська партия в котрій лідер ВОР І СИДИТЬ ЗА ГРАТАМИ І В РОШУКУ В АМЕРИЦІ і всі хто в цієї партії ворюги рвуться до влади

        1. Я мешканець Овідіополя я взагалі не в політиці но я бачу хто що робить із вас вонючих депутатів

      1. Если проанализировать посты под ником /Мишка/ то становится ясным что этот чел с Николаевки. Он в курсе всех событий в селе. ОПЗЖ рулит.

  5. Колесник чисто для красоты там сидит, еб@ть депутат @хуенный, что ничего не делает для города

  6. знаєте шо саме огидне? що таке гівно як в керівництві отг, сидить у керівництві будь-якої організації. з ким в Овідіополі не говориш – всім робітникам урізають зарплатню, ссилаючись на воєнний стан. зарплатню урізають, а кількість роботи збільшується. і тільки керівники сидять на повних окладах з преміями та ше й недовольні, бо прості робітники не хочуть працювати за копійки

  7. у давидавича багато роботи робимо самі а потім ходимо і за свою ж роботу випрашуємо гроші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.