ДАЛЬНИК: НЕВДАЛІ ШАШЛИКИ ПРИЗВЕЛИ ДО ПОЖЕЖІ ТА ЗАЛИШИЛИ ЧАСТИНУ НАСЕЛЕНОГО ПУНКТУ БЕЗ ЕЛЕКТРИКИ

Кількість переглядів 1744

13 серпня 2024 року до редакції зателефонував мешканець села Дальник та повідомив, що в їх населеному пункті горить порожня будівля по вул. Горностаєва.

Коли ми приїхали, пожежу майже загасили. Денис повідомив, що безхатники, які іноді використовують цю будівлю, як укриття, вирішили зробить шашлики для чого запалили вогонь, який у певний момент вийшов з-під їхнього контролю внаслідок чого перекинувся на порожній будинок, а також на мотлох та суху траву.

На місці працювали рятувальники, які загасили вогонь. На жаль, у результаті пожежі постраждав кабель електромережі та частина населеного пункту залишилось без електропостачання.

Після від’їзду рятувальників, через декілька годин мешканці знову виявили осередки займання. Довелось знову викликати рятувальників.

Будьте обережні з вогнем. Не забувайте, що зараз спекотна пора року, вогонь швидко охоплює значну територію.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

9 thoughts on “ДАЛЬНИК: НЕВДАЛІ ШАШЛИКИ ПРИЗВЕЛИ ДО ПОЖЕЖІ ТА ЗАЛИШИЛИ ЧАСТИНУ НАСЕЛЕНОГО ПУНКТУ БЕЗ ЕЛЕКТРИКИ

  1. Если честно эти обнаглевшие бомжары уже давно терроризируют и держут в страхе весь Дальник. Сами они себя называют “банда онемевшей руки”. Промышляют мелкими грабежами и поджогами, могут влезть в пустующую дачу. Вечером страшно выйти на улицу а у меня дети маленькие. Помогите

    1. У дедушки есть дача в Дальнике, которую он забросил и на которую долго не приезжал. А когда приехал, увидел, что по всему дому человеческие какашки лежат, что бомжи на его даче жили и срали прямо в комнатах. Долго дедушка сокрушался и дачу оттирал там это говно реально везде было, в кровати под одеялом, в стареньком холодильнике, на кухне под мойкой, в трехлитровой пустой банке даже какашка была, так еще эти бомжи в собачью будку умудрились срать. Вот кто настоящие животные

  2. Кошмар. У нас всё ещё летает пепел. Даже стирку негде повесить. Брошенный окурок может стать причиной пожара. Сейчас надо быть предельно осторожным. На горе много не надо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.