ОВІДІОПОЛЬ: ДТП НА РОЗІ ВУЛИЦЬ ПОРТОВА ТА МИРА

Кількість переглядів 2145

16 серпня 2024 року в Овідіополі на розі вулиць Портова та Мира трапилась дорожньо-транспортна пригода між двома автомобілями.

Водій автомобіля SSANG YONG REXTON рухаючись по вул. Мира не надав перевагу автомобілю MAZDA PROTEGE, який рухався по вул. Портова, яка на даному перехресті є головною.

  • Автомобіль MAZDA PROTEGE, д.н.з. ВН3294ТМ (VIN code JM1BJ2217Y0216320), 2000 року випуску.
  • Автомобіль SSANG YONG REXTON, д.н.з. ВН0463РК (VIN code KPTG0B1FS5P203109), 2005 року випуску.

В результаті ДТП ніхто не постраждав.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

17 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: ДТП НА РОЗІ ВУЛИЦЬ ПОРТОВА ТА МИРА

  1. Ромчик,где же видео твоего сыночка,который сбил велосипедиста.Думаю в твоём семейном архиве оно есть.Выложи,посмотрим,как ты замял дело)))))

    1. Этот сынишка еще от проституток себорейный дерматит подхватил, не в ту дырку сунул. Теперь выпрашивает бабки на лечение или на проституток и строит из себя репера журналиста

  2. А то ты все про всех и про все,а у самого за спиной ого-го какой багаж имеется)))

  3. Читаю комментарии , смеюсь. Люди, ничего личного, просто любопытство: вы уверены, что вы понимаете слово журналист? Человек вам не на кухне под водочку перессказывает сплетни, это просто констатация событий. Вы же так любите все обсуждать!))) Так чего вы с себя не начнёте, одни советы, начни с себя, начни с сына. Так к себе сначала это примените!))))

  4. Гарна відповідь людям, яким аби написати якусь гидоту, розвести срач на весь Овідіополь.

    1. Ачому Рома повинен надати проти себе якусь інформацію. А 63 стаття конституції?

      1. Досить прикриватися статею,скидай вже подивимося,а то про чуже горе можеш викладати,цікаво і про твоїх сародичів подивитися))))))))

  5. Я знаю,обозначение профессии-журналист.И знаю как себя должен вести опытный журналист.А это местный журналистишка-не х… делать называется.Точно эта профессия не его))Сына у меня ещё нет,а от с себя я давно начала и у меня есть понятия о человечности.А сплетни можно собрать и без него,этого нашему народу не занимать, и всеравно горе у людей или радость,только дай повод поговорить.

    1. слухай ти всезнаючий журналіст де твої доводи де доказова база що рома бреше (по великому) варшанідзе так як і голова не мої герої є помилки і їх роботи але в сутності вони роблять свою справу законно. якщо в їхній справі щось є не законе то не робіть бла-бла а подайте заяву до суду . оприлюдте докази( так як це робить рома) і ось тоді ви станете всезнаючим журналістом. згоден с тими хто вважає що рома прибріхує провокує в своїх інтерв’ю . голова замовчує маніпулює затягує час. але за ці тонкощі в будь якої роботі притягнути до кримінальної відпові. не можна або дуже важко.

    2. Про які ”понятія чєлавєчнасті тваєго народа” ти говориш ? дурепа ти руззгаізична руссканародна !!!

  6. Ромен та Мурад продовжуйте працювати, ви найкращі. Вори та розкрадачі народного завжди бажають бути в тіні. Красти і щоб ніхто не знав. Ви їх виводите на світло, а світло для них як для вампірів.
    Згинуть як роса на сонці, всі розкрадачі бюджету, крадії, любителі жити за рахунок порядних жителів країни. Ні в якому разі не залишайте свою справу, треба до них долучатися всім: байдужість та хата з краю вже призвели до того, що вмирають на війні найкращі а криси рєшають, збагачуються та живуть щасливе життя.
    Ваша фанатка з Польщі.

    1. фанатка з Польщі. повністю вас підтримую на всі 1000% якщо б рома не висвітлював би справи то вони б вже давно “порешалісь” я впевнена що прийде час і люди об’єднаються біля роми та йому подібним. хвате нас грабувати.

  7. з ромою можна боротись тільки ставши йому конкурентом то їсть стати альтернативою і після його зашкварів відразу їх висвітлювати щоб люди могли бачити на яву. а так в коментарях під анонімом можна писати що завгодно.

    1. А ми, аноніми те й робимо, що пишемо анонімні анонімки в який пишемо про що завгодно аби нідочого…
      Короче кажучи пальці тренуємо…

  8. Боже люди одумайтесь, в городе дтп случилось а вы перемываете кости высоко-уважаемому журлалисту и его не менее весомосу сынульке. Главное что в дтп никто не пострадал и не умер, дай бог вам долгого здоровья водители и береги вас бог в это непростое для Овидиополя время

  9. Мазда какая то раскладная выходит, на рекстоне пару царапин, а мазда в хлам. Может она сама развалилась?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.