ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ ОВІДІОПОЛЯ ВШАНУВАЛИ ПРАПОР УКРАЇНИ

Кількість переглядів 856

23 серпня 2024 року у День державного прапора дитячі творчі колективи Овідіополя привітали громаду з Днем Прапору та вшанували нашу святиню.

Унікальний, єдиний в Україні дитячий мітинг пройшов біля Центру культури та дозвілля Овідіопольської селищної ради.

Мітинг провели учасники гуртка «Живе слово». Ведучі – Леонід ТУЗЮК та Уляна ВАРШАНІДЗЕ. Вірш про прапор читали Вероніка ВОЄДІЛОВА, Аліса ЧЕЧЕЛЬНИЦЬКА, Софія ТКАЧЕНКО та Евеліна ОРЛОВА. Гімн мала честь заспівати Еліна КАРАНФІЛОВА – солістка гурту «Джельсоміно», прапор на флагштокові підіймати багаторазові чемпіони міжнародних турнірів з бальних танців Тимофій ВАЛЬКО та Вероніка ОЛІЙНИЦЬКА, а честь винести великий Прапор України довірено зразковому хореографічному ансамблю «Калейдоскоп».

Дуже активно проявили себе учасники хореографічних колективів «Азарт» та «Квітка мрій». Всі діти були дуже активними й енергійними. А для нас найбільша нагорода – їх чисті і яскраві емоції.

Після мітингу всіх чекала святкова розважальна програма, яку організували Роман ГЕРМАНИЧ та Максим БАДЬОРНИЙ. А це ігри, історична вікторина, квест. Ажіотаж викликала музична вікторина від нашої співачки Оксани АЛЕКСАНДРОВОЇ. І, вже традиційно, музичний флешмоб від Лілії ЛЕВЧЕНКО, де вчилися рухів танців різних куточків України.

РОЗВАЖАЛЬНА ПРОГРАМА ДЛЯ ДІТЕЙ НА ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ:

Тайм коди:

  • 00:08 Роман ГЕРМАНИЧ та Максим БАДЬОРНИЙ
  • 19:35 Оксана АЛЕКСАНДРОВА
  • 32:29 Роман ГЕРМАНИЧ та Максим БАДЬОРНИЙ
  • 37:22 Лілії ЛЕВЧЕНКО «Калейдоскоп»

За матеріалами: Наталя ПУШКАРЕНКО

Роман ВАРШАНІДЗЕ

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Ще матеріали на тему:

ОВІДІОПОЛЬ: ХТО РОЗМІСТИВ ПРАПОР У ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРУ УКРАЇНИ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

10 thoughts on “ТВОРЧІ КОЛЕКТИВИ ОВІДІОПОЛЯ ВШАНУВАЛИ ПРАПОР УКРАЇНИ

  1. Наші хлопці гинуть, а вони гроші відмивають на свята, хлопцям потрібна допомога, ці гроші врятують багато життів, так ви свята хочете, брудні свині русняві. Савельєва гандьба тобі на все твоє життя, тобі та твоїй родині немає місця на нашій землі, чемодан вокзал свиня руснява.

    1. “громада” ну яка ти безмозга коли пишеш не знавши що на це гроші з бюджету громади не виділялись. рома може я не прав?

      1. Ніяких окремих грошей на цей захід не виділялось. Всі, хто організував захід – є працівниками культури Овідіопольської громади, які отримують заробітну платню, не залежно від проведення такого заходу. Діти нічого з бюджету не отримують.

  2. А почему украинского духовенства не было на таком мероприятии?хотелось бы посмотреть как гражданин копылов во время гимна Украины держит руку на сердце?!иль на чемоданах ?

      1. Интересно шо думают наши воши (депутаты)и голова с поссовета по поводу закона о запрете
        филии фсб?

    1. а коли це копилов був патріотом України ???
      він в душі руззззкій
      він і за паспортом руззззкій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.