ДТП ОВІДІОПОЛЬ: У «РУМИНА» ТЕРПЕЦЬ УРВАВСЯ

Кількість переглядів 2800

24 серпня 2024 року в Овідіополі трапилась чергова дорожньо-транспортна пригода біля магазину Фенікс по вулиці Шевченко. І знову причиною ДТП стало перевищення швидкості.

І так, Автомобіль ВАЗ рухався у бік центру селища, скоїв розворот та продовжив рухатись у бік свого мешкання номер 247. В цей час водій автомобілю TOYOTA Corolla Сергій АВАКОВ, відомий як «РУМИН» у нашому селищі рухався у бік лікарні зі сторони центру, на нашу думку, приблизно 100 км/год виходячи з гальмівного шляху зустрічній полосі.

На місці працювали поліціанти, які склали адміністративні матеріали, схему ДТП. У результаті ДТП ніхто не постраждав, хоча «РУМИН» відзначився тим, що заперечував на елементарну логіку та відмовлявся хоч якось коментувати події, але після мого запитання з якою швидкістю, він рухався він почав кидатися на мене та наніс декілька ударів. Він просто такий самий як й Віталій ЛУПАШКО, «ВЄЛІКІЙ АВТОРІТЄТ», якого не дай бог хтось троне та який своєю чергою вже отримав один рік ув’язнення з іспитовим строком.

На автомобілем Toyota Corolla, д.н.з. ВН2792РЕ (VIN code JT164EEA107019066), 1993 р.в., виходячи з офіційних пояснень «РУМИНА» він рухався 60 км/год, хоча при цьому йому не вистачило 20 метрів для того щоб повноцінно зупинитися та остаточно зупинився вже за рахунок удару у задню частину ВАЗ-2105, д.н.з. 738-49 ОК. Своєю чергою водій ВАЗ-2105 скоював поворот ліворуч до свого будинку №247.

Поліціанти склали адміністративні протоколи на обох водіїв.

Мурад ВАРШАНІДЗЕ

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

23 thoughts on “ДТП ОВІДІОПОЛЬ: У «РУМИНА» ТЕРПЕЦЬ УРВАВСЯ

  1. Зліва бачили басейн??? А мене там бачили ? Я без трусіків там плавав бачили ? Запрошую всіх у кого немає води по два дні до мене в басейн помитися. Ваш діректор лікарні Літвінчук 😉

  2. Мурад!!! Ебaный ты ишaк !!!
    На нашу думку приблизно він рухався 120 км на годину 🤔
    А чому не 150 км/г ? чому не 200км/г ??? На вашу думку…
    Это Журналисткий подоход?!
    Взял бы у полицаев какую то информацию, опросил очевидцев, спросил соседей!!! Но ты мyдаила, даже удостоверение проeбал!!!

  3. Журналисты?! Спuдонсцы!!!
    Спустились с гор и камеру в руки взяли!!
    Ваше дело баранов пасти и ослов eбать!!!
    А интеллектуальная и интеллигентная профессия журналист это не ваше.

  4. Де подивитися відео про Лупашко в суді? Дуже цікавий персонаж, хочеться послухати ще про нього)))

  5. Мурад ти такий як і папашка !! Рома чебурашка!!!
    Потомственний пiдaрас!!!

  6. Когда нету аргументов начинают оскорблять. Мурад и Роман продолжайте выводить нечесть на путь исправления. Нечесть боится света, как и эти люди огласки. Все привыкли втихаря разрешать вопросы. Разбили машину – парешали, убили человека – парешали, украли – парешали. Запомните только нечесть боится всеобщего обозрения, дьявол боится света дневного. Задумайтесь…. продолжайте выводит их всех на свет.

    1. Хоть один нормальный комментарий, а то все горазды тявкать, скрываясь под выдуманным ником

  7. Румын г@ндон, я попал в аварию 5 лет назад с обезьянкой и этот г@ндон был не прав

  8. Судячи з відео, винуватцем ДТП є водій тойоти, який виїхав на смугу зустрічного руху і вчинив на ній зіткнення з автомобілем ваз. Нема там “обоюдки”. Водію треба дотримуватися рядності і маневрувати/гальмувати у своїй смузі.

    1. Вы зря с этим циганом бодаетесь, он Румын в 90-ых был криминальным авторитетом Овидиополя, рекетировал универмаг ныне сильпо, обложил данью торгашей на бывшем рынке ныне кафе Селена и вообще держал в страхе весь Овидиополь, потом годах в 1996 его вывезли за город и сексуально опустили и он потерял власть но былые замашки остались даже в 2024 году. А так Мурат ты все делаешь правильно, надо вычищать все это говно из Овидиополя и освещать их деятельность

      1. Прочистили очко бывалому румыну ))) Ничего,зато запоров не будет !!!
        Я такого не позволяю !!!

  9. Люди ну як ви не зрозумієте що варшанідзи(прошу вибачення може щось не так з прізвищем) це журналісти це їхня робота і у них є посвідчення .у румина робота колір підбирати а у роми сенсації. якщо румин вважає що журналіст зробив щось не те то подай до суду а не лізь з кулаками. румин твій час пройшов канув. твоя криша якої ти колись відрехтував чи покрасив машину давно тебе забула не вийде вже” парішать в тихую”. в армію він не годиться по скільки старий. а ось рік умовного терміну заслуговує. і на роминому місті я би так і зробив. кожен повинен займатися своєю справою і не заважать друг другу. рома не прийшов до румина додому задавати питання . не хочеш румин відповідати то ти так і скажи БЕЗ КОМЕНТАРІВ. і все питання було би знято. так ні треба показати свою крутизну. а потім на суду гладить лисину і жувати соплі.

  10. мурад пиши заяву поставите на місце одного другого а третій задумається. решали грьобані. хтось там за швидкість казав так ось гальмівний шлях все розповість. мурад припустив він не настоював.

  11. Вахтанг криминальный авторитет Овидиополя :

    Мурад Недожурналидзе, вместо того чтоб пасти баранов в Грузии он снимает баранов в Овидиополе, ох мало тебе ********** дал этот лысый пузатый циган

  12. Был криминальным авторитетом ,,,,, потом стал барыгой ,,,,, а теперь будет терпилой !!!!!
    “”Румын”” как ты докатился до такого ?????
    Давай ко мне на зону, тут нужны петухи ….. Кукарекать будешь на параше !!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.