ЧОМУ ДЕРЖАВНЕ БЮРО РОЗСЛІДУВАНЬ ПОРУШУЄ ГАРАНТІЇ ДІЯЛЬНОСТІ МЕДІА ТА ЖУРНАЛІСТІВ?

Кількість переглядів 1600

21 серпня 2024 року журналісти «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ» поспілкувались з заступником керівника відділу Головного слідчого управління центрального апарату ДЕРЖАВНОГО БЮРО РОЗСЛІДУВАНЬ – КОНСТАНТІНОВИМ Костянтином Валентиновичем, з приводу порушень законодавства Територіальним управлінням ДБР розташованим у м. Миколаїв з дислокацією у м. Одеса.

Головні питання, які ми обговорили з Костянтином Валентиновичем, це:

  • Чому представниками територіального органу Державного бюро розслідувань у м. Одеса, зокрема прессекретарем Ольгою ПРОЦЕНКО та старшим слідчим в ОВС Євгенієм ІВАННІКОВИМ, ігноруються норми ст. 25 закону України «Про інформацію» та ст. 11-1 закону України «Про державну підтримку медіа, гарантії професійної діяльності та соціальний захист журналіста» у частині гарантії журналістам бути особисто прийнятим у розумні строки посадовими й службовими особами територіальних органів?
  • Чому слідчі Державного бюро розслідувань супереч вимогам ст. 214 Кримінально-процесуального кодексу України не реєструють заяви про кримінальні правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань, що змушує громадян звертатись до суду та через суд проводити таку реєстрацію?

Чи буде вжито заходів до посадових осіб територіального органу з дислокацією у м. Одеса, побачимо, але враження КОНСТАНТІНОВ Костянтин Валентинович залишив таке, що сподіватись на це не варто.

Роман ВАРШАНІДЗЕ, Мурад ВАРШАНІДЗЕ

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Ще матеріали на тему:

ЯК ОПЕРАТИВНИК ФЕДЬКО ЗАВОЛОДІВ ЧУЖИМИ ГРОШИМА НА СУМУ БЛИЗЬКО 12 МЛН ГРН

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

11 thoughts on “ЧОМУ ДЕРЖАВНЕ БЮРО РОЗСЛІДУВАНЬ ПОРУШУЄ ГАРАНТІЇ ДІЯЛЬНОСТІ МЕДІА ТА ЖУРНАЛІСТІВ?

  1. як би хотілося щоб люди зібралися і допомогли ромі достукатись ось до такого валентиновича. якщо вони розмовляють так з людьми якім законом передбачено доступ до інформації. то з вами вони взагалі розмовляти не будуть. а вам люди може колись і прийдеться звернутись до ” валентиновича”

  2. У них так всегда.!!! Мы по своему делу ходили целый Год.!!!!! Поднимали там кипишь, звонили на горячие линии писали Скарги.!!!! И все до сраки.!!!! Им похуй..!!! А в конце самом на нас вызвали Полицию и ТЦК.!!! Чтоб с нами провели беседу и спросить где наши обликови Данные…(((( Это уже был вообще просто Всплеск всех наших Эмоций..!!!!!

  3. Кожен чинуша на своєму місті придумує якісь свої безглузді закони,порядки інструкції для простих людей ,щоб морочити голову…і псувати всім нам нерви і забирати наш час і нічого не робити…А ми їм ще й за це захмарні зарплати платимо…(Правда вони їх собі самі нараховують і нас не питають) Бо як сів у крісло так …-Бога за бороду ухопив…не підійти !!!

  4. @Джексон:і нащо нам потрібне цей дбр толк який від нього? вони не хочуть працювати згідно закону морозяться футболять справи до інших структур а ми повинні як то кажуть содержать цих клоунів😏

  5. Вони нічого не вносять до ЄРДР, потім ще заперечення на Скарги пишуть до слідчих судей, а вони з них угорають) і вносять.

  6. Кошмарте цих чинуш. Треба ставити їх на місце! Бо як тільки чиновник отримує у нас якусь посаду, йому здається, що він високо взлетів. Не шановні чинуші, ви всього лиш працюєте на народ України, за що отримуєте від нас з/п! Не більше і не менше.

  7. Вони нічого робити не хочуть,суди скасовують їх постанови про відмови в порушенні кримінальних справ,а вони й на далі продовжують порушувати закони.

  8. Саме ТАКІ держслужбовці і є причиною корупції і війни в Україні, і сидіти вони повинні НЕ У ВЛАСНИХ КАБІНЕТАХ,А В ТЮРМІ!!! З ДОВІЧНОЮ забороною займати БУДЬ ЯКІ КЕРІВНІ ПОСАДИ, і не лише в державних органах. Щодо цих конкретних осіб–то реакція влади і їх керівництва повинна бути МИТТЄВОЮ І ОДНОЗНАЧНОЮ!!! І якщо САМЕ ТАКОЇ реакції від керівництва не буде протягом 24 годин то ТОЧНО ТАКА ж реакція повинна бути стосовно їх профільного міністра . ЛИШЕ ЗА ТАКИХ умов є надія на перемогу у боротьбі з корупцією!!! До речі, САМЕ ТАКИЙ порядок дій ПОВИНЕН БУТИ І ЗАКОННИМ, І СПРАВЕДЛИВИМ.

  9. ВСІ новоутворені силові структури _ з покидьків з бувшої мУсарні всіх силових структур.

  10. Гнати геть всі судові рішення повинні бути в вільному доступі і небуде маніпуляцій а ще довірити пенціонерам а суддів і поліцію на фронт зажрані дармоїди

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.