ХОДА ПАМ’ЯТІ В ОВІДІОПОЛІ

Кількість переглядів 1392

29 серпня 2024 року в Овідіополі з метою вшанування пам’яті загиблих захисників України, які загинули у боротьбі за Незалежність, Державний суверенітет та Територіальну цілісність України, вперше відбулась Хода Пам’яті.

У Ході приймали участь – колектив Овідіопольської селищної ради, керівники комунальних установ та підприємств селищної ради, депутати, родини загиблих воїнів, мешканці та гості громади.

В пам’ять про наших захисників, всі несли у руках запалені лампадки, які потім було покладено до портретів загиблих Героїв.

Хода завершилась Площі Незалежності біля Алеї Пам’яті де відбувся мітинг-реквієм присвячений Дню пам’яті загиблих захисників України.

Роман ВАРШАНІДЗЕ

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

13 thoughts on “ХОДА ПАМ’ЯТІ В ОВІДІОПОЛІ

  1. А перепрошую …
    А що, руззззкі попи від РПЦ УПЦ МП вже відреклись від кирила та приєднались до ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ УКРАЇНИ ???
    якщо ні, то що вони робили на цьому заході ???

    геть московських попів з Овідіополя !
    геть РПЦ з України !

    1. Одни женщины и кучка ТКШников, причем эти тцкуны очень обиделись большому количеству женщин, даже поймать на убой было некого(((

      1. Алла -повна дурепа !
        це підтверджується цим коментарем, а також коментарем у попередній статті.

    2. У этих фсбшников еще 9 месяцев на сбор чемоданов…Потом или с вещами на выход на болота или в обменный фонд и снова же на болота)

    3. Овідіополь це специфічне селище міського типу…….де живе стадо тупих баранів!!! під назвою місцеве население “електорат” овідіополя та калаглії!!, якими керують тупі шахраї!!!.

      Показують, що вони щирі Українці?, АЛЕ!!! завжди при владі одні й ті самі…. старі баби аферистки, безмозглі виховательки, продажні армяни, безмозглі грузини, хитро-жопі євреї, кацапи, пяниці, зеки та наркомани.

      Одним словом увесь зброд, який тільки може бути!!!

      Попи московські РПЦ УПЦ МП разом з соплею кадирівською у вигляді директора КП “Палацу спорту” мушега барашковича і дурного журналіста – це просто ТРЕШ овідіополя(((

      Місцеві населення має знати та давно вже має розуміти, що Україна це суверена незалежна держава!, якою повинні керувати лише Українці, які розбудовують та захищають свою державу.

  2. Тепер ця нічість напишіть премії за ходу ,паказуха чиста ,весь сільсовет і депутати преміі

  3. У меня дочь решила сходить на этот концерт, так как чем еще в селе в темноте без света заняться. В итоге вернулась в полном восторге, говорит все было круто и все очень понравилось, отлично отдохнула и погуляла

  4. Согнали бюджетников на ночь глядя+ танцы в день памяти ну такое….а московские попы это вообще треш….интересно копылов и компания фсбшников с ним держали руку на сердце во время гимна?ответ очевиден….

  5. Дуже приємно дивитися, як у нашому селищі щанують героїв!
    Слава Україні!

    1. Відверто кажучи і мені дуже приємно, що Овідіопольська громада дійсно шанує своїх героїв, на відміну Великодолинської громади, де взагалі все проігнорували, навіть турбо патріоти не наважилися зробити автобробіг по селищу.
      Дуже прикро 🥹

  6. дуже хотілось би щоб на такі події виходили всі Овідіопольці. можливо колись таке і буде.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.