МИКОЛАЇВКА: СИН ВЧИТЕЛЬКИ ШАРІПОВ ЗНОВУ У СТАНІ СП’ЯНІННЯ ПОТРАПИВ У ДТП. ЦЬОГО РАЗУ ПОСТРАЖДАВ ВІН САМ

Кількість переглядів 2297

01 вересня 2024 року близько 18 години у селі Миколаївка Овідіопольської громади Одеського району трапилась дорожньо-транспортна пригода в результаті якої ШАРІПОВ Олександр Володимирович у важкому стані потрапив до лікарні.

Мешканець села Миколаївка Олександр ШАРІПОВ керуючи автомобілем HONDA Civic д.н.з. ВН0471НІ (дані про VIN code відсутні), 1990 р.в. по вул. Дністровська напроти будинку № 212 виїхав на зустрічну смугу руху де зіткнувся з автомобілем TOYOTA Carina E д.н.з. ВН6956ОЕ (VIN code SB172SBK10E039564), 1998 р.в. під керуванням мешканця селища Овідіополь Руслана Токмака.

За наслідками ДТП, Олександр ШАРІПОВ у непритомному стані був доставлений до Біляївської лікарні. Через деякий час водію TOYOTA Руслану ТОКМАКУ також стало зле та його доставили до Овідіопольської лікарні.

Зі слів свідків, Олександр ШАРІПОВ з високою долею вірогідності перебував у стані алкогольного сп’яніння. Також, по інформації редакції, ШАРІПОВ О. В. є діючим військовим та наразі перебував на реабілітації.

Чи дозволить стан ШАРІПОВА О. В. після цієї пригоди знову пристати перед судом за чергове ДТП у стані алкогольного сп’яніння?

Побачимо, адже хочу нагадати про таке:

04 жовтня 2019 року ШАРІПОВ О.В. керував автомобілем КАМАЗ (д.н.з. ВН7761ЕМ). Разом з ним у кабіні знаходився пасажир. Рухаючись тією самою вулицею у селі Миколаївка, Олександр ШАРІПОВ не помітив автомобіль RENAULT з причепом (д.н.з. ВА8928АХ), який перевозив частини комбайну, та в’їхав у причіп на повному ходу. У результаті зіткнення пасажир КАМАЗу ШАХУРДИН Антон Вікторович 1974 р.н. отримав тілесні ушкодження від яких помер.

Того разу, 05.10.2019 року, я намагався взяти коментар у Олександра ШАРІПОВА в Овідіопольської лікарні, але його мати – вчителька Миколаївської школи Наталія ШАРІПОВА перешкоджала цьому.

10.02.2020 року Вироком Овідіопольського районного суду по справі № 509/6635/19 ШАРІПОВА О. В. за ДТП з загиблим засуджено до 5 років позбавлення волі з випробувальним терміном 3 роки.

15.07.2020 року Вироком Одеського апеляційного суду провадження 11-кп/813/1244/20 до покарання було додано позбавлення права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.

28 липня 2023 року командиром військової частини де несе службу ШАРІПОВ О. В. подане клопотання про вирішення питання про звільнення його від відбування покарання з випробуванням. 28 серпня 2023 року Ухвалою Овідіопольського районного суду Одеської області ШАРІПОВ О. В. звільнений від покарання з тих підстав, що засуджений Олександр ШАРІПОВ мав зразкову поведінку, порядок відбування покарання не порушував та, на думку суду, довів своє виправлення.

При цьому, ніхто не врахував:

  1. За 115 днів до звільнення від покарання, а саме 04 квітня 2023 року суддя Суворовського районного суду м. Одеси КРЕМЕР І.О. по справі № 523/1577/23 притягнув ШАРІПОВА Олександра Володимировича до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 130 КУпАП та наклав стягнення у вигляді штрафу 17 тис грн за керування у стані алкогольного сп’яніння 26.12.2022 року автомобілем марки VOLKSWAGEN Passat у м. Одеса, по вул. М. Грушевського, 38-Г.
    У Постанові суду вказується, що відповідно до Довідки ст. інспектора з ОД ВАП УПП в Одеській області Бойко М. вбачається, що ШАРІПОВ О. В. посвідчення водія не отримував.
  2. За 51 день до звільнення від покарання, а саме 07 червня 2023 року суддя Овідіопольського районного суду Одеської області ПАНАСЕНКО Є. М. по справі № 509/2985/23 притягнув ШАРІПОВА Олександра Володимировича до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 130 КУпАП та наклав стягнення у вигляді штрафу 34 тис грн за керування у стані алкогольного сп’яніння 23.05.2023 року автомобілем марки ВАЗ 2102 у смт Овідіополь по вул. Суворова, 102.
    У Постанові суду також вказується про відсутність посвідчення водія у ШАРІПОВА О. В.

Крім того, у реєстрі судових рішень є Постанова від 29 березня 2018 року по справі № 509/901/18 , якою встановлена несплата аліментів у період з 2007 року по 14.03.2016 ріку (ст. 183-1 КУпАП) та накладене адміністративне стягнення на ШАРІПОВА О. В. у виді виконання суспільно корисних робіт на строк 120 годин.

Але, мені не зрозуміло:

  1. Яким чином у людини з вищою педагогічною освітою такий син?
  2. Та чи спроможна Наталія ШАРІПОВА взагалі виховувати дітей?

Ще матеріали на тему:

Роман ВАРШАНІДЗЕ, Мурад ВАРШАНІДЗЕ

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

14 thoughts on “МИКОЛАЇВКА: СИН ВЧИТЕЛЬКИ ШАРІПОВ ЗНОВУ У СТАНІ СП’ЯНІННЯ ПОТРАПИВ У ДТП. ЦЬОГО РАЗУ ПОСТРАЖДАВ ВІН САМ

    1. Патамушта

      Онажемать ???

      мало того що він не кається !!!

      так радянська вчителька його ще й підтримує у його алконафтових діях !!!

      Патамушта яжемать !!!

  1. Действующий военный, ахахахаха) Александр Шарипов мамкин сынок который бухает(не пьет а именно бухает), защитник Украины? Портрет защитника Александра, 2019 году по его вине погиб человек, он остался безнаказанным, мама защищала сыночка(заметьте она говорила мы не даём комментарии, именно МЫ), прятался от журналистов в туалете🤣🤣🤣🤣🤣, вечно бухал, и он пошел служить? Уверен что нет, мама куда то по знакомствам пристроила что бы он и военным был и выплаты получал и от ее юбки не отходил. И сейчас снова набухался и попал в дтп. А получил бы Саша справедливое наказание за то что человек погиб по его пьяной вине то сидел бы в тюрьме и не попал бы на той самой улице в дтп где уже в тяжёлом состоянии сам. Называйте это как хотите карма или справедливость.
    Саша ты позор ВСУ!)

  2. Людина не кається! Винен у смерті іншого, ні дня не просидів за гратами! І надалі п’яний за кермом?🤬

  3. Руслан нормально так дал этому Сашке пр****раться. Молодец Руслан. Овидиополь сила!!!!💪💪💪

  4. Типичная семейка с Николаевки
    Мамка с неудачным замужеством на алкаше
    Следствие неудачного замужества – неудачный дEбильчик и тоже алкаш
    Мамка теперь по жизне бегает вытирает слюни убийце
    Женщины, думайТе от кого рожает
    Наследственность никто не отменял!

  5. Не тільки алкаш, а ще і наркоман, і всі про це знають та у першу чергу його мати Наталія. Знають, але покривають.

  6. поки не буде відповідальності за скоєне правопорушення так і будемо жити. кім би людина не була даже героєм України. треба щоб відповідала за скоєний кримінал.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.