В ОВІДІОПОЛІ ПРОЙШЛИ УРОЧИСТІ ЗАХОДИ З НАГОДИ 20-РІЧЧЯ ПАЛАЦУ СПОРТУ ім. В. І. ДУКОВА

Кількість переглядів 1558

07 серпня 2024 року в Овідіополі пройшли урочисті заходи з нагоди 20-річчя від дня відкриття Палацу Спорту імені Віктора Івановича ДУКОВА.

У заході прийняли участь заступник голови БФ «МАЙБУТНЄ» ЛЕВЧУК В. В., Овідіопольський селищний голова САВЕЛЬЄВА Л. І., заступник начальника Одеського ТЦК ЗИМОВЕЦЬ В. В., директор КП «Палац спорту ім. В.І. ДУКОВА» МАНУКЯН М. В., депутати Овідіопольської селищної ради, спортивні діячі та спортсмени, мешканці та гості Овідіопольської територіальної громади.

Хореографічний ансамбль «АЗАРТ» та Зразковий хореографічний ансамбль «КАЛЕЙДОСКОП» порадували присутніх своїми виступами.

Віктор Іванович ДУКОВ (28.10.1955 – 02.06.2000) український громадський діяч, голова Овідіопольської районної державної адміністрації, представник Президента України в Овідіопольському районі (1992—1994), засновник та почесний президент футбольного клубу «ДНІСТЕР».

Роман ВАРШАНІДЗЕ

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

21 thoughts on “В ОВІДІОПОЛІ ПРОЙШЛИ УРОЧИСТІ ЗАХОДИ З НАГОДИ 20-РІЧЧЯ ПАЛАЦУ СПОРТУ ім. В. І. ДУКОВА

  1. И мишаня/мушег кориш дон кадырки -каким боком к этому мероприятию?

  2. Когда строили дворец спорта все сдавали деньги с зарплаты удерживали на строительство дворца спорта, нам рассказывали, что все будет бесплатно, дети будут заниматься бесплатно, а сейчас шагу нельзя сделать в этом дворце и не все себе этого позволят, ну как то так

  3. Всі діти займаються від спортивної школи . спорткомплекс не має від цього не копійки.надає лише зали для тренування.
    все що діти платять це тренерам які оформлені в спорт школі.тому ,друзі,якщо хочете щоб дітки займалися всі питання в спортивну школу

      1. Директор спортивної школи Рябоконь Олена Володимирівна,тренер з гандболу.

        1. а це не та жінка того рябоконя що дітей грабував. по першу грабував чоловік не законно а тепер жінка грабує прикрившись законом. нуй сімейка . Овід. ще цього не забули прийде ще час ………. .

  4. Стільки в нас розумних українців, а керує армян який тренував чеченців і на Ф був прапор кацапів. Ганьба нам українцям що це допустили і всі мовчать.

    1. Радуйся что не Бакалова поставили а всего лишь Мистера Валерьевича

  5. Це фсбшна церква,(МП) вона не може бути з українським народом! Не для того вона створювалась.

  6. В них апетит під час їди і після,
    Вони ніколи не втамують голод.
    Державний гімн для них — всього лиш пісня
    І тризуб їм — ті ж самі серп і молот.
    Без совісті комфортно їм живеться,
    Аби лиш вчасно хабарі носили.
    Насос GARDENA в них на місці серця,
    Щоб бруд качати вистарчило сили.
    Зади вмостили у м’якенькі крісла,
    (Нема на “роботяг” цих геморою!)
    У жодного губа від благ не трісла,
    Мов таргани живучі ці “герої”.

  7. У меня сынишку постоянно в школе на переменах избивали все кому не лень. Ну отдала его на это хваленое дзюдо которым славится Овидиополь чтоб хоть научили постоять за себя, так его там этот Валерьевич ничему даже научить не смог еще и по деньгам не дешевые абонименты, короче сын не один месяц ходил а его как в школе избивали на переменах так и бьют вот вам и хваленый Спорткомплекс где все с ума сходят если войдешь без сменной обуви, можно подумать у вас там пол в Египетских коврах

    1. Проблема побиття вирішується не шляхом зворотного нападу. Про такі випадки обов’язково необхідно повідомляти до класного керівника та поліції. Якщо не буде реакції по закону, такі випадки продовжаться.
      А ви, як мати, свою проблему перекладаєте на інших.

      1. тренер красавчик що розібрався навіщо ви привели дитину . тренер не схотів робити з дитини вбивцю.

  8. Читаєш ці коменти і вражає людська злість,всі наввипередки пишуть хто гірше.люди,скажіть що поганого що є в нашому селищі спорткомплекс,який вже 20 років відвідують дітки,привчаються до спорту,що поганого що дівчата різного віку вечорами ходять на тренування,і спілкуються і тренуються.ну не можливо в наш час все безкоштовно робити.наскільки я бачила у них дуже демократичні розцінки.ну звідки скільки злоби у вас ,люди схаменіться адже на дворі війна.люди гинуть,ми незнаємо скільки кожному з нас відведено.не витрачайте час на ці коментарі злобні,краще порадійте за дітей,за їхні досягнення ,за їхні успіхи,вони біжать з сумками на тренування з посмішками.Люли що з вами коїться.це жах.мені вже 60 років.життя було не легке.всяке бувало.але той жах до всі пропиталися злістю,лайкою це жахливо.всім зараз важко,але ми маємо підтримувати один одного.невже вам легше стає коли ви пишете бридкі коментарі на людей. Завжди читаю що голову лають за її фігуру,ображають, обзивають хіба це гідно?люди всі різні і худі і товсті .головне бути людиною.чи ті хто пише ці образи худі і добрі ? Мабуть ні …адже образи летять з ваших уст.схаменіться будь ласка.

  9. Читаєш ці гнилі коментарі і вражає гнилість деяких людей , які пишуть коментарі при чому під статею згадують всіх кого їм в голову взбреде 😂. Виникає питання ви хворі на голову? Чи просто заздрісні невдахи , якім нічого роботи! Зараз війна , йдіть воюйте , допомагайте , донадьте або працюйте ! Фу гидко від Вас таких , вічно нижчих!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.