НІЧНІ ПЕРЕГОНИ У ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОМУ ЗА ВАСИЛЕМ БЕЗ ДОКУМЕНТІВ

Кількість переглядів 2970

11 вересня 2024 року у селищі Великодолинське Одеської області, лише після тривалого переслідування та зіткнення вдалось наздогнати громадянина Молдови Василя ФЛОРЯНА, який керував мотоциклом без реєстрації та посвідчення водія.

В результаті ДТП пасажир мотоцикла був доставлений до лікарні. За попередніми даними, він отримав легкі тілесні ушкодження. Під час розмов з мешканцями Великодолинського знову прозвучали погрози у бік журналістів (подробиці дивиться у відео сюжеті).

Водій мотоцикла Василь ФЛОРЯН пояснював свої дії через надітий на нього шолом, який, нібито, перешкоджав йому оцінити зовнішні обставини та почути і побачити попереджувальні сигнали поліціантів для зупинки свого транспорту.

При проведенні тестування на алкотестері Dräger у водія мотоцикла та поліціанта не виявлений алкоголь у повітрі, що видихався.

На місці працював слідчий, який складав матеріали та схему, під час розгляду яких буде встановлена ступень вини кожного з учасників пригоди..

Роман ВАРШАНІДЗЕ, Мурад ВАРШАНІДЗЕ

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
1
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

77 thoughts on “НІЧНІ ПЕРЕГОНИ У ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОМУ ЗА ВАСИЛЕМ БЕЗ ДОКУМЕНТІВ

  1. після того як василь проігнорував проблискові маячки червоного кольору на патрульній машині поліціанти перешли до затримання транс. засіба. а затримання може закінчитись чим завгодно. якось так.

  2. Як достали эти гонщики на мотоциклах уже. Пожесче с ними нужно быть. Хватит цацкаться!

      1. За росiйську мову потрiбно вiдправляти на вiйну!!!!!!! Усix хто не згоден з тим, що я пишу в маямi – на вiйну!!!!!!!!!!! За грошi мешканцiв Великодолинського Я маю право вас усiх ображати та ненавидiти!!!!! Ви сплачуете подати, а я з них отримую зарплатню, тому маю право вас принижувати!!!!!!

        1. Оставь языки в покое провокаторша,языки ни при чем. Как умеют с детства(Папа,мама) или удобно так и разговаривают.Сама проститутка на русском комент настрочила.

  3. Предвзяти ставлення “журналістів” до людей. Малий Шеварнадзе розмовляє як гопотня і гірська коза, говорячи в такому тоні і виводячи людей на емоції. Якщо він себе позиціонує як гопота 90х тоді йому треба плюнути у лице і визвать на “стрєлу”. Поліціанти ніколи не захищали і не будуть захищати населення України – вони можуть тільки знущатися над людьми. Яка була потреба в тому щоб наздоганяти та збивати людей? Майже вбили двух хлопців. Треба судити поліціантів за статтею замах на вбивство, оскільки били по руках палицею та намагалися зімітувати дтп в ходу.

    1. ще раз для дурнів в правилах сказано якщо поліціанти вмикнули червоне світло водій відразу повинен прийняти в право і зупинити транс. засіб . інакше до нього будуть застосовані засоби зупинки. а вони є різними.

  4. Не забудьте після суду викласти відео яке зняла поліція без монтажу, бо тоді ви “журналісти” підете за статтею приховування замаху на вбивством та будете спільниками, оскільки одразу почали виправдовувати поліцію та чинити тиск на потерпілих.

  5. Да это шнырь местных сепаров. Он на этом мотыке позиции разведывает, а потом передает координаты для наведения.Посёлок предателей. Ничего не меняется!

  6. Це не вперше ці герої збивають дітей на мопедах.Є інші методи вирішення цієї проблеми.Якщо герої то їх героїзм повинен бути не тут,а там де можуть його по-справжньому проявити.

  7. Я бы вообще ночью запретила этим мотоцыклам, мопедам ездить. Они днем ездить не умеют.Правила дорожного движения не соблюдают.

    1. Да ти взагалі завали своє їбaло! Йобанa худоба!
      Донатила?! – Нi , тож не пiздi!!!

    2. Ти б максимум могла що заборонити це своїй собаці срати де попало і то повноважень не вистачить. Заприщаловка не виросла. В правовій державі все повинно вирішуватися по закону а не я сказала, я б заборонила. Рабиня Ізаура.

  8. Рома не журналист, Рома пидoрас!! Причем очень породистый!!
    Я немогу понять, какого хyя ты чурка ебaная, даебaлся??
    Прав, нарушил или не остановился этот Василь , это не тебе решать псина!!! Для этого есть суди прокуроры итд.

    Твое дело собака, приехать снять репортаж, опросить участников и свидетелей.
    Какого хyя ты с своим щенком качаете и провоцируете людей? Лично Ваши интересы или права были нарушены?!

    А в следующем посту я подробно объясню почему ты продажный ГРУЗИНСКИЙ ПИДOРАС! И работаешь на заказ!

    Мурад ты тоже ГРУЗИНСКИЙ ПИДOРАС!

      1. Полностью согласен!
        Эти Великодолинские сцыкуны только анонимно могут пукать! Их уже всех давно опустили и они все сидят сопли обтирают!

      2. А теперь уважаемые Великодолинцы объясняю почему Рома *******.

        1.
        Не так давно в мир иной ушел далеко не всеми уважаемый владелец “Река запчастей” Виктор Чорба.
        Так вот более полугода назад это Черба сбил девочку и скрылся с места происшествия, не буду вдаваться в подробности случившегося что и как, суть в том Что Рома – пидор@с не сделал по этому поводу никакого расследования, не взял интервью у потерпевших, не брал интервью у Полиции ,не следил за ходом следствия, нечего не сделал.
        2.
        Тот же Виктор Чорба на протяжении многих лет регулярно загризнял речку Аккаржанку, на что жаловались жители поселка.
        3. Виктор Черба построил Мост без всякого на то разрешения.

        Напрашивается вопрос, кто эти люди, которые покрывали погибшего Чербу, кто эти власть имущие люди на которых нельзя гавкать продажному “журналисту” Роме-пидор@су?

        1. відповім Справедливый : за рому. коли рома не хоче щось висвітлювати або розслідувати чому ти за це не взявся? чому ти чекаєш шо рома один обхватить всі пригоди? . рома не хотів розслідуй ти . ти теж на це маєш право берись і розслідуй . міст тобі не там построїли .їди добивайся хай знесуть. річку забруднюють доведи і покарай тих хто забруднює. і не треба указувати комусь що треба робити. почни з себе.

          1. Молодец! Садись 5!
            Рома очень заценит ваше жoполизтво, 👅.
            А теперь к делу.
            Не нужно перекладывать на меня, на себя, и на всех сразу и съезжать с темы, это там в Грузии так можно, сдесь такое не прокатит.
            1.Было конкретный довод определенных закономерностей с стороны Ромы по отношению к покойному Чербе.
            2. Споймать какого-то бедолагу алкоголика в Овидиополе , позвать полицию, нагрузить несчастного, что мол тот не стал на воинский учет -это очень важная новость, не то что сбили ребенка и сбежали с места преступления.
            3. Взять депутата недoумка и прийти в Великодолинскую 1-ю школу, снимать материал про школьный туалет и решетку, которую директор не покрасили в желто синий цвет – это же сенсация ёптa не то что загризняют речку по среди паселка на протяжении долгого времени или вырос мост который стоит уже более 3-4 лет -это ерунда , это не важно, не стоит обурювати людей.

            1. справедливий бери камеру в руки і тобі будуть лизати не треба так завидувати ромі. дивлюсь тебе тільки це і бентежить. ще раз тобі кажу рома має право не захотіти захотіти знімати не знімати ось коли він не хоче знімай ти і висвітлюй побачимо як і хто чи може ти кому полижеш.

              1. Справедливого все знают как педик@.
                Рома души этих гнид

              2. Аноним ещё раз повторяю!
                Имеет право, хотіти -не хотіти и прочие сoскоки с разговора
                будешь применять с камерой у себя в кишлaке.
                Рома -П.И.Д.О.Р.*.С.
                И если ты так за него так впрягаешься, после тех доводов из поста что выше, то вывод только один, ты такой же П.И.Д.О.Р.*.С.
                Уважающий себя человек, не будет впрягаться за эту гнuду черножoпyю, которая работает по вызiву.
                А желание что б лизали жoпу с камерой или без, подтверждает то что вы с ним одной закваски.

              3. У тебя П. Е. Т. У. Х. нормальная реакция.
                Ты привык, что тебя опускают а ты кукарекаешь!!!
                Но так как ты сцыкливый П. Е. Т. У. Х. ты кукурекаешь под ником “Справедлuвый.”!!!
                Обязательно добавь приставку к нику: Справедлuвый. П. Е. Т. У. Х. – ты же точки любишь.

    1. Это Всё Янина еб@н@шка Кононенко натравила мусаров на мопедистов и мотоциклистов .
      Это она как ебнут@я сидит вечером в парке и вызвает мeнтов, что бы те приехали и наказли злосных 15 летних хулиганов.
      Сама Янина призналась на сессии, в том что страдает такой хернeй.

      Ты бы Яна меньше воровала донатских денег, и собирала деньги для всяких ЦЕРН, не сидела по вечерам в парках и стучала ментaм на пацанов,а лучше занялась своими депутатскими обязаностями.

    2. А теперь уважаемые Великодолинцы объясняю почему Рома *******.

      1.
      Не так давно в мир иной ушел далеко не всеми уважаемый владелец “Река запчастей” Виктор Чорба.
      Так вот более полугода назад это Черба сбил девочку и скрылся с места происшествия, не буду вдаваться в подробности случившегося что и как, суть в том Что Рома – пидор@с не сделал по этому поводу никакого расследования, не взял интервью у потерпевших, не брал интервью у Полиции ,не следил за ходом следствия, нечего не сделал.
      2.
      Тот же Виктор Чорба на протяжении многих лет регулярно загризнял речку Аккаржанку, на что жаловались жители поселка.
      3. Виктор Черба построил Мост без всякого на то разрешения.

      Напрашивается вопрос, кто эти люди, которые покрывали погибшего Чербу, кто эти власть имущие люди на которых нельзя гавкать продажному “журналисту” Роме-пидор@су?

      1. Доречі, деякі питання можна також адресувати голові селищної ради, депутатам, екологічної службі

        1. Всем известно что рома за бабки мать свою продаст, где платят там и танцует.В том что он под..рас вы нам Америку не открыли,интересно будет кто в скором времени будет снимать репортаж про Варшанидзе?

  9. Варшанідзе в одному відео, і “журналіст”, і “поліцейський”, і “слідчий”, і “суддя”🤭🫣
    Хто дав цій людині акредитацію журналіста???

    1. Ромі ніхто не давав акредитацію він її купив, так само як справки, щоб не потрапити на фронт.

      Як вже здовбав цей продавець апельсинів зі своєю продажною альтернативою

      1. якщо рома купив посвідчення купи і ти стань справедливим журналістом а ми побачемо як в тебе виходить. будеш теж слідчим судею і т.д.

  10. Хотілось би побачити коментарі поліцейських на той час ДТП . І таке питання, ви маєте право викласти відео з патрульного автомобіля ? Щоб реально не було лишніх питань та непорозумінь.

  11. Щьо це за поліцейскі які збивають мотоцикл а потім наносять поліцейскі побили та визвали варшенідзе щоб він прекрив поліцію😂😂😂😂😂

    1. Поліція виховала Романа щоб він здійснив тиск на потерпілих, з метою уникнення покарання від людей. Ви що не бачите як він одразу накинувся на потерпілих ?

  12. З даного відео я зрозумів, що поліцейські, скоріше за все, перевищили свої службові повноваження, і можливо намагалися вбити мотоцикліста та його пасажира. А псевдо-журналіст приїхав захищати(оправдувати) поліцейських. Не зрозуміло, з якого нахіба, поліцейські показали своє відео Роману, але сам Роман у своєму сюжеті не опублікував цей відеозапис.

  13. Навіть не буду питати, чому немає коментарів від самих поліцейських. Тут і так все зрозуміло

  14. Самое интересное, что когда был бум на мопеды , все ездили без прав и регистрации с обычным толончиком и все было ок. Сегодня раскачали ситуацию, что без прав ,без регистрации . Хочу обратиться к активистам и депутатам ; Вы что забыли как сами в молодости ездили на Явах и прочих мотоциклах и мопедах без прав и регистрации?

  15. В группе МАЯМИ есть один далбaеб котрый хорошо разбирается в мопедах и несет всякую хyuню Бондарчук Андрей.

    Так этот пoц тоже гасал и гасает на мопеде без прав и регистрации.

    Nadin киньте ему за это булыжник в eбало

  16. Що це за журналісти, що весь час провокують людей на сварки, чому журналісти ведуть себе як психопати, постійно крик, та навчіться вести репортаж спокійно, врівноважена.

    1. Это не Жураналист, это апельсин! Его сделали журналистом по ошибке, и жизнь должна эту ошибку исправить .

  17. в житі людина може робити все що завгодно но вона повинна знати що може настати такий час що за порушення нею законна треба буде відповідати.

    1. Ти сам то віриш у ту маячню, що ти несеш?
      Яка відповідальність?
      Відповідальність це поняття для безправних, і це тобі впарюють з дитячого садочка і на протязі всього життя.
      У цей самий час коли хтось каже про відповідальність:
      Ю.Нікітінській 😂😂😂😂
      Н. Нікітінська 😂😂😂😂
      С.Гончаров 😂😂😂😂
      С.Лук’ян😂😂😂😂
      М. Лук’янчук😂😂😂😂
      О.Орловська 😂😂😂😂
      М.Солодухо 😂😂😂😂
      Р.Варшанідзе😂😂😂😂
      Покійний Чорба 😂😂😂😂
      М. Чумак 😂😂😂😂
      Я.Мостова😂😂😂😂
      Зорік😂😂😂😂
      Піткін😂😂😂😂
      Дудка 😂😂😂😂

  18. Треба побачити це відео. Роман будь ласка зробить так, щоб ми усі його побачили. Дякую вам.

  19. Это Васька-модован конченный наркоман. Полный дебил. Вообще не понятно,как он научился ездить на этом мотыке. Его окружают такие же дебилы.

  20. знову люди почуйте мене я не є ромин адвокат і він далеко не мій кумир мені теж багато чого в його роботі не подобається .але є така професія журналіст і рома вправі на свій розсуд вибирати матеріали який він вважає цікавим . вам більше скажу його замовляють йому платять але це все допустимо це його бізнес і він його виде як вважає за потрібне. якщо він при цьому (на ваш розсуд ) порушив закон або правила журналістики подавайте до суду і карайте.

    1. А кто Ви, якщо не адвокат?! З таким мисленням як у вас можливо виправити злодія або звинуватити усіх гріхах невинну людину.

      А то що Рома Мудакідзе знають вже усі.

  21. Огромное количество обывателей находится на уровне животных, я не страшусь этого термина, это абсолютно физиологическая, антропологическая и социальная правда. И вся их агрессия происходит именно из этого животного состояния.

    Евгений Панасенко.

    1. так рома згодна з тобою. лають обзивають погрожують а все одно дивляться читають коментують однім словом роблять все як тобі треба. ну тепер скажи хто дурень.? наприклад більш за всіх рве жопу “справедливий” не розуміє що робить тобі контент. давай продовжуй тупий покидьок.

    2. Ми всі дуже раді тому, що тут люди можуть писати правду про те, що зараз коїться .
      Роман Ваша альтернатива дає людям змогу висловлювати свою думку і тут є свобода слова, що не сказати про ТГ канали.

      1. Правду треба говорити публічно. Так, як це робить “Альтернатива.орг”.
        На жаль брехуни реагують на правду неадекватно. “спаведливый” яскравий тому приклад. Але ж, це його право.
        Нехай пише. На діяльність “Альтернатива.орг” це ніяк не впливає.

        1. Роман, розкажіть будь ласка, чому ви намагалися отруїти людей, коли хтось викинув декілька мішків редиски, а ви запропонували людям приїхати і забрати собі ту редиску невідомого походження, і невідомої якості???

  22. Закон один для всіх.І є процедура зупинки транспортного засобу. Поліцейський били палкою водія та намагалися збити його з мотоциклу. Це є прямих замах на вбивство. Поліціянти таке практикували з попедистами, коли ті не зупинялися могли вдарити палкою та збити з мопеду молодиків, після того як ті падали просто втікали. Хоча у всі рупори кричать про те що молодики це цвіт нації, герої, але дуже прикро що це в основному після того як вони помруть.

    1. ти пишеш закон для всіх . згоден з тобою. але ж ти починаєш закон трактувати з середини чому? спершу в законі сказано побачив водій маячкі почув кря-кря прийми в право і зупинись. а ось далі вже приймали рішення на зупинку т\з патрульні . зупинка порушника(а вони вже стали порушниками) може відбуватися по різному в тому числі і блокування т\з. транспортним засобом.

  23. Як на мою думку, то Роман, своїм сюжетом, підтвердив неправомірні дії поліцейських. Підтвердження тому, це відсутність відео з боку поліцейських, і відсутність їх коментарів щодо даної ситуації. Цей сюжет, обов’язково потрібно задіяти у розгляді судової справи.

  24. Этот Васька-молдован живет на Юбилейном, 19 линия. Он развозит закладки. Закладки ему дает бородатый хeр на видео 1:57. Он руководит всеми закладчиками в Великодолинском. Всех кто не его закладки развозит они бьют.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.