КОМУ СЛУЖИТЬ МАЯКІВСЬКИЙ СІЛЬСЬКІЙ ГОЛОВА ВІКТОР ДЯЧЕНКО?

Кількість переглядів 861

До редакції «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ» звернувся мешканець села Маяки Сергій БЕЛАНОВ, який поскаржився на конфлікту ситуацію з ТОВ «МАЯКИВОДОКАНАЛ», яка надає послуги з водопостачання на території громади.

Конфлікт розпочався, зі слів Сергія БЕЛАНОВА, з того моменту, коли він захотів провести заміну приладу обліку, який вимірює об’єм використаної води. Сергій відмовився виносити цей прилад за межі своєї ділянки на землі сільської ради за власний рахунок.

Керівництво ТОВ «МАЯКИВОДОКАНАЛ» абсолютно не комунікує зі споживачами послуг, при цього використовує комунальну власть на дуже сумнівних умовах, про що є рішення Південного міжобласного територіального відділення Антимонопольного комітету України від 09.07.2024 року за № 65/55-р/к, де читко вказано, що Маякіська сільська рада порушила закон коли передавала комунальну власність у користування приватної компанії.

17 вересня 2024 року журналісти «АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ» разом з Сергієм БЕЛАНОВИМ побували у Маяківського сільського голови Віктора ДЯЧЕНКО з метою роз’яснення деяких моментів, які стали причиною конфлікту з ТОВ «МАЯКИВОДОКАНАЛ».

Розмова вийшла не дуже приємною, адже Віктор Юрійович відразу почав показувати свою неповагу до мешканця громади: підняв гучність на телевізорі, при ромові намагався заціпитись до слів та тверджень Сергія БЄЛАНОВА, нібито ми були на кримінальність «сходці», а не у кабінеті голови громади (більш детально дивиться у відео сюжеті).

На перший раз вирішили обмежитись поданням інформаційних запитів. Коли отримуємо відповіді, побачимо, які правові позиції у сільської ради, з чого будемо робить висновки, як діяти далі.

У будь-якому випадку, поки не дуже зрозуміло на яких підставах ТОВ «МАЯКИВОДОКАНАЛ» користується комунальною власністю.

Далі буде…

Роман ВАРШАНІДЗЕ, Мурад ВАРШАНІДЗЕ

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
0

11 thoughts on “КОМУ СЛУЖИТЬ МАЯКІВСЬКИЙ СІЛЬСЬКІЙ ГОЛОВА ВІКТОР ДЯЧЕНКО?

  1. Вот так на рабочем месте обращается мер громады с жителями села, антимонопольный комитет Киева вёл расследование целый год и дал решение что Маяки водоканал вообще не законно создано и все деньги которые мы платим за воду миллионы идут в карман а не в громаду, и все эти штрафы которые они насчитывают и вынос колодцев на улицу они не законные бо такой фирмы нету, и за забором земля принадлежит сельской раде и мы не имеем права ничего там строить

  2. Ніяк не закінчується скандальна ситуація з ТОВ “Маякиводокал” та Маяківською громадою!
    Прямо в лице показує своє відношення та неприязнь ГОЛОВА Маяківської громади до мешканців села!
    Відкрито дає зрозуміти,що його закони відрізняються від законів які вказані в законодавстві України.
    Дивлячись в очі опускається до неправдивих слів та як намагається перекрутити ціль приходу та мету людей.
    Хочу відзначити,що суд йде на користь цієї родини, в доказ цьому є судова постанова .Також є постанова з Антимонопольного комітету про порушення законодавства з боку Маяківської громади,та дали термін для виправлення ситуації 2 місяці, який вже закінчується.
    Та зверніть увагу! Необхідні тендери проводяться тільки зараз в 2024 році!

    1. Також хочу добавити,що суди ,які з слів голови громади ця родина програє, навпаки йдуть на користь мешканців, і є судові постанови.Також Антимонопольний комітет дав термін 2 місяця для виправлення порушення,а не 2 роки,як обмовився В.Дяченко.

  3. Дяченко – шестёрка Марины Зинченко. Марина скажет всё сделает. Значит Марина не сказала.

  4. Вообще пох кому он служит, главное чтобы бы вовремя платил, что бы роман шумиху не поднимал.

  5. Рішення антимонопольного потрібно використовувати,а роботу сільради ставити в законе поле.
    Це можливо лише з небайдужими громадянами. Виборці прийшли зі свою проблемою а це хамло навіть не привіталось.

  6. Ну талант вранья тут отсутствует! 😁 Витя,кумчик,первый суд родители выиграли, заключение с антимонопольного комитета тоже в пользу родителей!
    Срок на исправление проблемы был дан 2 месяца,а не год!

  7. Сільскому голові заплатили. Ну якщо депутати вищого рівня беруть, то чому йому не можно. Така логіка. Хапай поки при владі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.