ОВІДІОПОЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА МАЄ НАМІР ПЕРЕДАЧІ В ОРЕНДУ ЧЕРГОВОГО ОБ’ЄКТУ НЕРУХОМОСТІ

Кількість переглядів 2082

Фракція «За майбутнє» в Овідіопольський селищний раді заблокувало надання згоди на проведення електронного аукціону з метою здачі в оренду частини нежитлової будівлі за № 185/1 по вулиці Т. Шевченка в Овідіополі.

20 вересня 2024 року на пленарному засіданні XLVII сесії Овідіопольської селищної ради під час обговорення цього питання, голова фракції Наталія ЧЕГОДАР висловила позицію фракції – здача оренди тільки за умови сформованої земельної ділянки під об’єктом нерухомості.

Після сесії я дослідив об’єкт, який селищна рада має намір здати в оренду. Дійсно, не зовсім зрозуміло, чому під об’єктом нерухомості комунальної власності досі не сформована земельна ділянка та не визначені чіткі межі?

До речі, на цієї ж сесії депутати надали згоду на інвентаризацію земельної ділянки приблизною площею 7 соток по адресу: Овідіополь вул. Т. Шевченка, 185/1. Сподіваємось, що після повного оформлення документів, депутати повернуться до питання здачі оренди, а може й взагалі продажу цього об’єкту нерухомості у центрі селища.

Ще матеріали на тему XLVII сесії Овідіопольської селищної ради:

Роман ВАРШАНІДЗЕ

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

29 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА МАЄ НАМІР ПЕРЕДАЧІ В ОРЕНДУ ЧЕРГОВОГО ОБ’ЄКТУ НЕРУХОМОСТІ

  1. Ні додати ні відняти! Земельна ділянка, чіткі межі майна, а потім і оренда, або продаж.

    1. Щас с пустующими домами разберемся, потом за многоквартирные дома возьмемся на Шевченко. Всех жильцев на улицу пинком под жопу а квартиры в аренду. Мы сельсовет!!! Мы сила!!! Мы можем!!!!

      1. А ти дивився кіно тупий та ще тупіший тупого ???
        думаю то про тебе вумнику

      2. А можно и попа московского выселить с територии громады,почему то просросийские депутаты молчат и Лида/лиля тоже….

  2. У Кошельника закончился договор аренды? это помещение быдо же у него в аренде

  3. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Паршенку А. В, для ведення особистого селянського господарства, чому на сайте немає рішення???

  4. Ну що свині овідіопольські все жиру біситесь, Романе хвала вам що тримаєте у страху цих паскудних тварюк. Дуже подобається спостерігати за бидлом Овідіополя яке знищує один одного.

    1. Ви собі навіть не уявляєте, що із себе представляє Роман. Йому абсолютно на всіх вас насрати

  5. Кому продасте? Газіяну? Лисенко ? Чому не збудувати там офіси та здавати в оренду. Все продати, продатися, продати. Чегодарь пхне за Лисенко він її гаманець

  6. Чегодарь знає як розкрадати, спочатку виділити землю під будівлю, бо красти будівлі без землі є сумний опит. Так було викрадено не один об’єкт в Овідіополі при посолнічєстві Чегодар

  7. Роман Автондилович выясни кто сп*здел здание по Т.Шевченко возле Бурсы, это кажется было общежитие бурсы. Стоит разваленое

  8. Будівля № 185/1 по вул. Т. Шевченко, селище Овідіополь:
    Нежитлова будівля з господарськими будівлями та спорудами, загальна площа 162.4 кв. м
    Ідентифікатор об’єкта в ЄДЕССБ: 01.3044219.4624181.20231005.10.0000.10
    Дата, час державної реєстрації права власності: 05.07.2024 року, 11:57:21
    Державний реєстратор: КАМЕНСЬКА Олена Андріївна, Василівська сільська рада Болградського району, Одеської області
    Розмір частки: 1/1, Власник: ОВІДІОПОЛЬСЬКА СЕЛИЩНА РАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ, код ЄДРПОУ: 04379172

  9. Проєкт рішення «Про затвердження умов оренди майна…»
    Частина будівлі з господарськими будівлями та спорудами загальною площею 86.9 кв. м
    селище Овідіополь вул. Т. Шевченка, 185/1
    Строк оренди 5 років
    Стартова орендна плата: 6’185,74 грн без урахування ПДВ
    Розмір гарантійного внеску: 131156,66 грн,
    розмір реєстраційного внеску: 710,00 грн

  10. Російська імператриця Катерина II своїм указом 1795 року перейменувала місто Хаджидере в Овідіополь. Чому досі не підняли питання щодо перейменування міста, чому ОПЗЖ досі у депутатах селищної ради. Селище треба перейменувати в Хаджидере! Романе візьміть на контроль та зробіть щось що виявить до вас повагу.

  11. Романе ви обіцяли. Романе велике прохання звернути увагу на благоустрій у Суховія, було отримано рішення на благоустрій а там зараз мийка для вантажних машин, він платить податок за благоустрій а веде комерційну діяльність, це що за беззаконня! На запитання чому так він відповідає що він плював на закон, у нього все ПОРЕШАЛ, син працює у поліції кришує, один із боксів у оренді у діючого поліціанта працівник відділу сьомого кілометру, який теж з його слів його кришує, також він погрожує СМОТРЯЩИМИ Савельэва та Лисенко, будь ласка увагу, та зробіть запит до внутрішньої безпеки МВС, щодо цих працівників поліції, скільки буде це беззаконня СУХОВІЯ. Вам скільки заплатили? Чи залякали вас Романе щодо цього Суховія?

  12. Сдадут своим людям в аренду за копейки, а потом попросят дать им приватизировать земельную дилянку. Вот и весь хрен до копейки.

  13. А скільки взагалі у селищній раді об’єктів, як вони використовуються, скльки ми отримуємо за них грошей? Можна таку інформацію прочитати?

    1. Чегодаоь стара відьма знає що продавати. А пам’ятаєте як при її правлінні жив район.доходи від 7км, таірово .Фонтани, вимощені бруківкою тротуари, по всьому району новий асфальт, пристань в ідеальному стані,ходив теплоход, школи по європейським нормам та садочки, все безкоштовно – а х…уй ВАМ не було такого все крали по карманам.

    2. Звичайно земля. Адже, якщо викупати такій об’єкт, його потрібно будувати практично заново. Саме земельна ділянка буде чітко вказувати – де можна проводити роботи. У будинку є адреса, а у земельній ділянці є не тільки адреса, а ще і координати на місцевості.

      1. Коли земля буде продаватися, вона продається лише “своїм”. Або вірменам або комусь із депутатів. Ярославцев хотів взяти місце в оренду і що вийшло з цього ?

        1. Коли не знаєшся у питанні, не треба “ляпати” язиком.
          Ярославцеву не далі дозвіл на встановлення ТС. До чого тут земля?
          У нас ще не пройшло одного аукціону з продажу, або оренди земельної ділянки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.