В ОВІДІОПОЛІ ЗАТРИМАЛИ ДВОХ КРАДІЇВ

Кількість переглядів 4658

24 березня 2022 року Овідіопольським районним судом Одеської області обраний запобіжний захід у відношенні двох крадіїв, яких затримали напередодні.

Крадіями виявились двоє мешканців Овідіополя:

  • Смотров Віталій Олександрович, 1993 р.н., вже має судимість за розбій
  • Мальновецький Сергій Васильович, 1987 р.н.

На час досудового розслідування обидва будуть знаходитись під вартою.

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
2
Surprise
Surprise
0

25 thoughts on “В ОВІДІОПОЛІ ЗАТРИМАЛИ ДВОХ КРАДІЇВ

  1. Вы журналист? Серьезно? “Вроде бы”, “не знаю”, “не уточнял”, “а-а-а, ы-ы-ы” и т.д.

    1. Журналист которого мы заслужили xD

  2. На передовую этих тварей!! Молодых,здоровых,красивых парней,которым еще жить и жить хоронят,а эти уроды под стражей в тепле,а не в окопе под градами и снарядами сидеть будут??? Сукаааа,где справедливость??

  3. ,У нас нет дружинников. В нас есть территориальная оборона и есть команда бездельников

  4. Надо обратиться к начальнику полиции Овидиополя с просьбой запретить своим подчиненным работникам, чтобы они не брали на каждый вызов этого придурка варшанидзе со своей желтой прессой, а то потом читаем “записки сумашедшего!!!”

    1. Статус “желтой прессы” еще надо заслужить..
      .

      1. У Варшанидзе коричневая пресса,не путайте💩💩💩

  5. Так эта тварь еще на этом деньги зарабатывает бегая по Овидиополю и называет себя журналистом

  6. Эту суку надо отправить на фронт воевать, чтобы она там сдохла, а не писала всякую ерунду

  7. Этот в кофте НАСА недавно угрожал возле хлеб завода .

  8. БОЖЕлюди очнитесь что вы несете ,злость аж брыжит с вашего рта …….

  9. Рома почему ты не написал про третьего? Ты изложил все так вам выгодно. Почему не написал что все трое бежали через двор людей. И эти люди задержали одного из них в своём дворе. А если бы у них было оружие? Если бы во дворе были дети? В СВОЕМ дворе могут быть дети. Что тогда? И то что он тыкал корочкой выдвнной савельевой почему не написал? А потому что у нас в Овидиополе круговая порука. Все за одно, савельева, депутаты, полиция, журналисты. Все друг друга прикрывают. А теперь мы все должны задуматься? Если кто то из нас окажется в ситуации окажется не выгодной местной власти, где искать правду? ??? Что вообще происходит в этой громаде? Подумайте об этом люди

    1. Слишком много если. Мы написали то, что нам достоверно известно. У вас есть дополнительная информация, звоните:
      050-395-0003
      068-895-9856
      063-227-9592
      Расскажите все в подробностях!

      1. Сука на фронт иди!!!!!!!, а не телефоны раздавай УРОД

        1. Достоверно известно)))ты всю жизнь врал и грязью питался,ты не можешь честно и адекватно работать,кого ты пытаешься обмануть,позорище

  10. Всі такі розумні! Рому хаяти – герої ! А інформацію , хто має подавати ? Радіо ОБС ??? Хто повинен кричати, до совісті стукати про боротьбу з агресором , а не до ” акакаяразніца ” під яким прапором ходити і жити ? Рома це робить і закликає нас бути патріотами своєї батьківщини-України ! Звичайно , що тим , хто за путіна і є його прихильником це не дуже подобається ! І піднімається легендарний овідіопольський вой – поднять рукі вверх , сдаться врагу і ми дагаварімся ! Не домовимось ! Бо путіну ви не потрібні ! Як Харків, Маріуполь…і багато інших міст України! Йому потрібна територія !!! Можливо ще й німі раби ! Усвідомте це ! І будьте українцями ! А Рома не святоша , зі своїми бзиками! Але навчіться відділяти зерно від полови і тоді все у нас буде добре ! Зараз війна ! Усвідомте це !!!

    1. Шановний Овідіополець відповім на вашу рекомендацію та коментар в якому ви захищаєте особу якою не можна назвати навіть людиною. Цього дурня породила місцева еліта, до того ж зараз роблять вигляд що з ним не спілкуються, але він і надалі бігає і продовжує писати різну проплачену гидоту на рівні базарної баби. Цього дикуна вигнали б на першому курсі першого семестру та ще й на першому заліку вищого навчального закладу факультету журналістики за такі фантазії які в нього крутяться у хворій голові. Цей ідіот видає себе за спеціаліста у всіх напрямках які тільки можуть бути журналіст, економіст, активіст, спортсмен, прокурор, адвокат, суддя податківець якого вигнали з позором за корупцію коли він працював в податковій.
      Але основне що цей персонаж з вихованням на рівні дикуна чим він і сильно пишається?, сидить на шиї у громади і бере за це гроші:
      Овідіопольська селищна рада 104 350 тис. грн.,
      Великодолинська селищна рада 695 150.87 тис. грн.,
      Таїровська селищна рада 269 000.00 грн.
      то ви це рахуєте нормально……????? Адже можна всю інформацію розміщувати на сайті селищної ради і не обов’язково фінансувати ХВОРУ НЕАДЕКВАТНУ ЛЮДИНУ та його родину які сидять без роботи на шиї у громади. Пробачте за грубість, але з цим виродком треба закінчувати. Робити психіатричну експертизу і до побачення з проханням повернути награбовані гроші у людей та привселюдно попросити вибачення людям яким завдав шкоду та обіду!!!!!. А на рахунок висвітлення подій у воєнний час повинні займатися фахівці військової справи, а не якийсь пройдисвіт. І не війні справа, а справа у хворій людині і громаді яка все це дозволяє та фінансує.

      1. Баранов у тебя припадок. Выпей валериану!

      2. А у этого психа разговорного жанра хоть диплом есть……????

    1. Миша, от куда ты знаешь кто есть кто?
      Ты свечку держал , или тебя орально кто-то обидел?

  11. рома,рома -побойся бога!!!! посмотри на себя с……ука!!!
    НЕ СУДИ И СУДИМ НЕ БУДЕШЬ!!!

  12. НЕ СУДИ И СУДИМ НЕ БУДЕШЬ!!! продажный журношлюшник!!!

Comments are closed.