ТОРТУРИ ТА ПОБИТТЯ В ОВІДІОПОЛЬСЬКОМУ ВІДДІЛЕННІ ПОЛІЦІЇ

Кількість переглядів 3181

Державним бюро розслідувань зареєстроване кримінальне провадження по факту заяви мешканця селища Овідіополь Сергія Міхая, який стверджує, що капітан поліції Олександр Новосьолов вчинив до нього фізичне насилля у приміщенні відділення поліції № 1 Одеського РУП № 2 (селище Овідіополь) шляхом побиття та тортур.

Разом з капітаном поліції під час побиття Сергія Міхая були присутні інші працівники поліції, один з яких – Мороз Дмитро Олександрович. Ім’я третього працівника поліції нам поки не відомо.

Як повідомляє Сергій Міхай, 28.05.2024 року до нього додому близько 11 години ранку приїхали поліціанти, серед яких був – капітан поліції ВП №1 Одеського РУП №2 Олександр Новосьолов, на автомобілі OPEL INSIGNIA, 2010 року випуску, д.н.з. ВН0171РК, VIN код W0LGT5GY6A1079103. Під час спілкування з Сергієм Міхаєм, капітан Новосьолов повідомив, що є заява від громадянки, яка стверджує про зникнення з її будинку грошових коштів та він, Міхай С.П., на їх думку, є підозрюваним.

Приїхавши до поліції, Олександр Новосьолов почав вчиняти заходи фізично та психологічного пливу на Сергія Міхай з метою підписанням документу про причетність до зникнення грошей з будинку заявниці – Катерини Сімонової. Подробиці тортур слухайте у відео сюжеті де Міхай Сергій Петрович розповідає все у подробицях (дивиться відео). При побитті та тортурах у кабінеті Олександра Новосьолова були присутні ще два поліціанта, один з яких – Мороз Дмитро Олександрович.

Як встановлено журналістським розслідуванням, заяву написала Катерина Сімонова, яка є переселенкою та мешкає у селищі Овідіополь по вул. Дукова,24. 21.05.2024 року Сергій Міхай разом з двома іншими особами проводив інтернет до її будинку. Чому саме Сергій на їх думку став головним підозрюваним, поки не відомо, адже роботи по встановленню інтернету проходили 21 травня, а заява про зникнення 3’000 $ США була написана десь 28 травня.

За наслідками побиття та тортур, 30 травня Сергій Міхай був доставлений в Овідіопольську лікарню та наразі перебуває там на стаціонарному лікуванні.

По факту подій 28.05.2024 року Державним бюро розслідувань зареєстроване кримінальне провадження та проводиться досудове слідство.

Сам Олександр Новосьолов продовжує виконувати свої посадові обов’язки та від несення служби не відсторонений.

Сам Олександр Новосьолов відмовляється від коментарів по цим подіям (дивиться відео сюжет). За даними «Альтернатива.орг» капітан Новосьолов від посадових обов’язків не відсторонений.

Нагадаю, що 25 травня у Сергія Міхая був конфлікт з Вікторією Бертич, про який ми писали у матеріалі:

ОВІДІОПОЛЬ: ПОКІС ТРАВИ НА ЯРОСЛАВА МУДРОГО ЗАВЕРШИВСЯ НАПАДОМ З СОКИРОЮ

Чи пов’язані ці події достеменно не відомо, проте, за деякими свідченнями, 25 травня після конфлікту з Міхаєм С.П., Вікторія Бертич телефонувала саме Олександру Новосьолову, який приїжджав до неї та між ними відбулось спілкування, яке могло стати наслідком подальших дій від 28.05.2024 року.

Триває досудове слідство. Спостерігаєм за ситуацією далі…

Роман Варшанідзе, Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
3
Surprise
Surprise
1

27 thoughts on “ТОРТУРИ ТА ПОБИТТЯ В ОВІДІОПОЛЬСЬКОМУ ВІДДІЛЕННІ ПОЛІЦІЇ

  1. Нарешті Вам відповіли правильно. Дуже цікаво, як саме сім’я Варшенідзе утримує поліцію?
    Щодо випадку, розслідування мають проводити інші органи і притягнути винних до відповідальності

    1. Это Варшанидзе бабки украл,100%,к бабке не ходи. На лапу сейчас не дают,так уже п¡зд¡т£ стал.

  2. Вот вам и ответ , почему обычные люди потом идут и просто палят машины таким уеб….нам или просто отлавливают и ломают ноги. Простой народ не верит что он защищён в своей стране местными органами власти. Полиция одно название и уже не в первый раз, узнали что то о том полицейском ,которым бегал мужик прикрывался возле музыкальной школы , все уже забылось.

  3. Знайшли цапа відбувайла щоб не проводити розслідування,не поліція а курям сміх,у мене також проводили інтернет,залишила хлопців на пів часа вдома самих і нічого не зникло,вони не хотять працювати і вибивають покази.

  4. Його з Одеси погнали саме за такий злочин. Сподівався відсидитись в Овідіополі

  5. Что сказать? Сказать нечего. Название поменяли сущность осталась той же

  6. ну не поліціанти менти під@рн.є. ну прийде час відповідати за свої дії ой прийде.

  7. Подивіться на його жирну харю, воно хотіло половину грошей, треба таким ногі ломати, і в півні записувати

  8. Увы и ах но мы только так и работаем, если совершается преступление то мы либо пишем отказную либо находим лоха, избиваем его и он все берет на себя. Нам премии за раскрытие хоть на деле мы ничего не раскрываем. Мы даже в далеком 2016 году толпой не смогли поймать убийцу Погорелова хоть нас и работает в полиции больше чем 500 челов. В итоге он просто сам сдался,так мы еще и премии получили, вот оно как бывает

    1. Вы зря вспомнили данного человека ,это не красиво , да история не приятная и т.д но вот вам же и пример до чего может дойти человек , что бы защитить свою семью. И повесили его в камере , тоже очень хорошо и просто , со словами что он сам это сделал.

  9. та не було ніякої кражі доларів це вся ця історія придумана потвори на о .

  10. Когда-то, в 2003-2004-м, меня (госслужащего при исполнении своих прямых обязанностей в рабочее время) в присутствии штата милиционеров райотдела, послал Н…..Й начальник тогдашнего Ровд. И никто не извинился за его поступок (видите ли он Чернобылец). Так вот в то время менты (милиция) стали превращаться в понтов (полиция). Сегодня среди людей в форме есть тоже нормальные мужики, но в основном- это лишь на бумаге. Я не удивляюсь этому факту насилия со стороны капитана. Систему не сломать, нам не в Европе жить, а в ………….

  11. И хоть Овидиопольский нач.Ровд, хоть начальник с Казахстана – все одинаковые.У кого “бабки” тот и прав. Байкерам, которые гасают по Овидиополю 90-120 км/час, мопедистам-“шахедам” все можно. А простой люд-терпи…
    Написал бы свое имя, да боюсь за детей и внуков…

  12. Вахтанг криминальный авторитет Овидиополя :

    Ох уж эти мусореллы, хотели честного бродягу под мокруху и хищение денег подвести (уже и труп глухарь для этого дела нашли). Но фраер оказался крепкий орешек и вывел на чистую воду всю эту гоп контору с небольшой помощью журналиста Ворошидзе. Теперь намечается лютый замес так как честь ментовская сильно запятнана и они готовятся отомстить …..продолжение следует …

    1. так згоден підстроюють бійку в якій він буде не правий та ще нетверезий і піде на зону. менти є менти а порядним поліціантам з честю та совістю слава.

    2. Газ в пол, таким девочкам обиженным, толстым не место в полиций, тем более в городе где я живу!
      Он один на один не смог выйти о чем вы городите?
      Съедят хахахахахах

  13. Капітан, блін! А потім такі ДОБЛЕСНІ отримають пенсію , пільги і т.д . За які заслуги! Хлопець молодець, що не мовчить

  14. Видно,товстенького часто у школі за носа тягали та знущались. Б’є зненацька та тих хто менше.
    Давай по разам вискочимо.

  15. (М)усорам сосать, порядочным (п)олицейским здоровья. Сашка, Викуся нормально за солямбу и крышу ножки раздвигает?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.