КП «ВОДОПОСТАЧ» ЗБИРАЄТЬСЯ СКОРИГУВАТИ ТАРИФ НА ЦЕНТРАЛІЗОВАНЕ ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ВОДОВІДВЕДЕННЯ

Кількість переглядів 2095

10 червня 2024 року КП «ВОДОПОСТАЧ» були подані на розгляд та затвердження до Овідіопольської селищної ради скориговані економічно обґрунтовані тарифи на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення.

КП «ВОДОПОСТАЧ» пропонує скоригувати тариф до наступного рівня:

  • тариф з послуги водопостачання у розмірі 30,80 грн за 1 куб. м;
  • тариф з на послугу водовідведення у розмірі 86,80 грн за 1 куб. м.

Як йдеться у повідомленні КП «Водопостач», в умовах зростання основних складових тарифів, зокрема, мінімальної заробітної плати, вартості електричної енергії, вартості покупної води у Філії «ІНФОКСВОДОКАНАЛ», вартості транспортування стоків до очисних споруд м. Чорноморськ, паливно-енергетичних та інших матеріальних ресурсів виникла невідповідність діючих тарифів фактичним витратам з надання послуг з централізованого водопостачання, централізованого водовідведення. Це, в свою чергу, негативно відобразилося на діяльності КП «ВОДОПОСТАЧ», стані систем централізованого водопостачання, систем централізованого водовідведення, та якості надання послуг споживачам, функціонуванні галузі в цілому.

Отже, коригування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення до економічно обґрунтованого рівня є необхідним заходом для належного функціонування підприємства, зокрема, для здійснення розрахунків за електроенергію, за покупну воду у Філії «ІНФОКСВОДОКАНАЛ», за транспортування стоків до ОС м. Чорноморськ, оплати заробітної плати, податків та забезпечення споживачів якісними послугами з постачання питної води та перекачування стоків.

КП «ВОДОПОСТАЧ» звертається до споживачів та прохає їх ознайомитися з розрахунками. Свої зауваження та пропозиції можливо подати упродовж 7 календарних днів.

Спосіб надання зауважень та пропозицій – письмово за адресою:

По інформації: КП «Водопостач»

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
28
Surprise
Surprise
1