ОВІДІОПОЛЬ: ПІДЛІТОК РОЗТРОЩИВ MITSUBISHI МАТЕРІ

Кількість переглядів 5179

11 липня 2024 року 15-річний Єгор ЗАЙЦЕВ таємно заволодівши ключами від автомобіля свої матері, вирішив прокататись вулицями селища Овідіополь разом зі своїм неповнолітнім другом Олександром ЧУБІНИМ. Але прокататись не вийшло, не впоравшись з керуванням він виїхав на узбіччя де зіткнувся з парканом будинку № 62 по вул. Соборна та перекинувся.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди пошкодження отримав лише автомобіль Mitsubishi COLT, 2007 р.в., д.н.з. ВН6273ТА (VIN code XMCXNZ32A8F034603).

Сам водій, ЗАЙЦЕВ Єгор Олександрович, 2009 року народження, посвідчення водія не має.

На місце викликана поліція та прибули батьки водія та пасажира авто. Від медичної допомоги водій та пасажир авто відмовились.

Також на місце приїхав інспектор сектору ювенальної превенції. У зв’язку з тим, що Єгор неповнолітній, його мати може бути притягнення до адміністративної відповідальності за неналежне виховання дитини.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
4
Excited
Excited
3
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

98 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: ПІДЛІТОК РОЗТРОЩИВ MITSUBISHI МАТЕРІ

  1. У моего бати еще мотоцикл есть, ключи от него я уже украл, ждите вторую часть моих приключений

    1. хорошо что ты у нас дохуя патриот, сидишь небось в подвале что бы тцк не нашли и пишешь про подростка какую то х*йн*. *б*л твое все мужик

      1. Ні не в подвалі, а в Румунії і патріотично переймаюсь подіями нашого містечка, та доначу на ВСУ.
        Геооям Слава!!!!
        Проведем Українізацію разом!!!
        Примусим усіх вчити солов’їну!!!!

        А ось писати бруд не потрібно!!!

        1. Вот к примеру я вырос в русскоговорящей семье. Думаю на русском языке. Чтобы что-то сказать на Украинском , я сначала думаю на русском и перевожу на Украинский.

          Я за Украину. Против рашки! Но говорю на родном языке! Меня теперь будут заставлять говорить на Украинском , серьезно?!)

          1. Усьо пи*да тобі кацапюра, живеш в Овідіополі і ще не балакаєш рідної мовою? Третій рік війни і ще думаеєшь по російські – повна пи*да. Герої гибнуть а він думає по руські.
            Вчи мову!!! Та думай свідомо як ми!!! Ми скоро повернемось з Європи, та наведемо порядок з таким великими людьми як Стерненко, Ганул тощо!!!
            Побудуємо Європу разом!!!
            Москоляку на гиляку!!!
            Кто не скаче той москаль.
            Україна понад усе!!!

          2. Молодец что уже переводишь русский на украинский!! Я думаю твои прадеды герои ветераны тобой бы гордились !!! Ещё вот пару советов, чтобы унизить себя перед ура патриотами: кричи кричалки, поставь флажок Уркаины на фото в инстаграме – телеграмме, пости патриотические рилс и рилс с обстрелами и пиши как сильно ненавидишь Россию. Быть может однажды ты станешь для них своим!!!

          3. Народ, якщо людині важко розмовляти українською , але вона володіє українською мовою це вже добре! Якщо тобі не пасує російська , то ти можеш попросити перейти на українську. Ми не повинні заважати людині висловлювати свої думки та примушувати! Автор бачу тільки спитав про «примусові» дії! Я кожен день в центрі та чую як розмовляють люди і дуже багато людей які розмовляють російською роблять більше добра нашому суспільству ніж ті які розмовляють українською! Навіть хлопці герої які знаходяться на війні і повертаються розмовляють російською. Теж будемо їх ображати і ганьбити?!!
            Ще багато тих, які все життя розмовляли російською, а зараз розмовляють українською та ведуть себе як ті півні!

            1. Важко розмовляли? Ніхто не тримає, чемодан вокзал росія!!!!!! Рідною та улюбленою мовою ніколи не тяжко балакати!!!!!
              Ці кацапські покидькі повинні цуратися своєї ворожої мови, свого роду, та історії!!! Колись з нас сміялися в Одесі, що ми не балакаємо російською мовою, а Українською та суржику. Нарешті настала наша черга сміятися та ганьбити усіх москоляк. Чекаю не дочикаюсь, коли буде змога забирати їх майно, бити та вбивати їх на законній основні.

              Геооям Слава
              Смерть москалям
              Батько наш Бандера
              Україна понад усе

              1. Ти бовдур, а не патріот! Фанатік довбаний! Людина пише, що за Україну, що може спілкуватися державною мовою! Але як я розумію вона не хоче, щоб її примушували!!
                Я коли поїхав в Одесу на навчання не памʼятаю, що хтось розмовлял на державній мові! Вся одеса спілкувалася російською.

              2. Патриот , давай я буду решать где мне жить, ок?
                Мой отец и брат служат, сейчас в донецкой области и разговаривают на русском и никто не против! А ты резко перешел на Украинский и навязываешь свою позицию другим, но кто тебя будет слушать ?!
                Я ясно написал , что если будут принуждать к языку, то это не правильно!

                Або тобі перекласти на державну мову, щоб ти закрив свою пельку?! Мені не тяжко розмовляти українською, але мені потрібно декілька секунд, щоб перекласти все що я хочу сказати на українську мову!

              3. Всеодно усі повинні балакати державної мовою!!! Якщо не бажаєте добровільно вчити та балакати, змусимо!!!! Раджу вашим дідусям та бабусям які ще балкають московською, прискоритись вчити українську або померти!!!
                Україна для українців!!!
                Українці це волелюбний та вільний народ, який пригнічували сотні років, настав час розплати!!!

              4. Довбур!!!! Ми будемо вирішувати де ти будеш жити а де ні і взагалі будеш ти жити або ні!!!!
                Будь ласка не розмовляй тут ворожою мовою!!!!
                А що до твого батька що воює на донецькому напрямку скажу так,що це вся геніальність наших військових командувачів, які змушують москоляк воювати проти москоляк, та вмирати заради України, заради нашого майбутнього, без москалів.
                Батько наш Бендера.

              5. Аноним у которого брат и и папа служат в Донецке, скажи а за что они там воюют?
                Говорить по русски уже нельзя.
                Церковь запретили русскую.
                Демобилизацию отменили.
                Границы закрыли.
                Людей как баранов отлавливают на улице.
                ИТД.
                Так за что воюют?

            2. Так чому за кордоном скоро починаємо вчити мову тієї країни ??? Вже пора знати свою мову ,а якщо немає пам’яті і знань то говоріть на мові окупанта .

              1. Російська мова – мова вбивць ґвалтівників та окупантів.
                За кордоном вчимо мову, а точніше робимо вигляд ,що вчимо, тому що вони платять дуже великі гроші, не потрібно працювати.

  2. Він не вперше гасає по селищу немов скажений, бачила що катає якийсь тёлочек та дуже гучно слухає музику, хамить іншим водіям.

  3. Егор давал пацанам постарше покататься на машине, ещё пацаны учили Егор как дрифтовать и тормозить на повороте

    1. Вам нормально? Парень буквально второй раз сел за руль, как вы можете знать кому он давал покататься и кто его учил?

    1. патриот великий сам сидишь небось в подвале что бы тцкашники на фронт не отнесли за уши, и пишешь еще про подростка что то, д*лб*еб ты недоразвитый

        1. Какое развитие? Тик ток вместо мозгов, разврат, бухло и тачки вот и всё их саморазвитие.

          1. Какой тик ток? Какой разврат? Какое бухло? Ты о чем, кыця?! Так пишешь как будто знаешь всё о них

            1. Да, всё!!!!они нечем не отличаются от других своих сверстников!!!
              А судя по тому что пишишь ты киця, ты вообще не понимаешь че у них в головах!!!, возьми у своего чада телефон посмотри поиски,группы, и переписку.
              Киця ты а#уеешь!!!

              1. Если не знаешь лично, зачем всех под одну гребенку ? Может у самой печальный опыт с детьми?
                Ты была в их возрасте большим примером ?!

  4. Выходит,что пока не влетел в забор маме было пофиг до местонахождения ее автомобиля? Чем она там занимается в Одессе? Чего сама на работу не ездила на машине? Значит все это одобряла и поощряла.

  5. Какой ужас. А если б кого-то убили? Кошмар! Маме позор в погоне за бабками совсем сына забросила. Все это кончится трагедией. Пусть одумается.

  6. Делом занимается полиция!
    Родители дома будут сами разбираться со своими проблемами!
    Все живы, здоровы! Никто не пострадал! Урок усвоили оба!

    А ваши неуместные комментарии как: «бухло», «форсаж», «смазанные» и разные погоняла , аж читать противно! Как низко вы все пали! Такие все прям идеальные!! Никто в 15 лет ничего подобного не делал или еще хуже ?! Никто не брал у папки серую Октавию в универсале и не ездил к друзякам употреблять алкоголь или наркотические вещества?!

    1. Мы такими не были!!! Мы были другими, уважли старших, чтили традиции, учились в школе, ходили на прадленки были облико морале. И машин у наших родителей не было, и телефонаов с пор*ухой тоже. Поэтому мы такими не были.

      Стыд и срам!!!!

      1. В каком году вы 9й класс окончили ? Как только начали появляться цветные мобильные телефоны уже ходила пор*уха через инфо-красный порт в школе. В мой 10й класс на маевку приезжали много ребят на машинах. И при этом не было никаких ДТП.

        Просто дети боялись старших раньше, а сейчас нет. Вот и вся разница!

        1. Вот заливает 😂, понятно зачем вы ходили в школу, чтобы пор*уху смотреть через инфракрасный порт, а потом пьяными на машине ездить на маевки. А потом Егоры Зайкины понаслушавшись вас повторяют пьяную езду с перевертываниями.
          Кошмар – кошмар.
          Куда только социальные службы смотрят.
          На кого родину оставляем?!

          1. Так вы и не ответили в каком году 9й класс окончили !
            Я наслышан и видел про ик-порт потому что я был в 5м классе и на физре старшие классы передавали друг другу эти видосы/картинки
            В школьное время лично при мне алкоголь на маевке никто не употреблял по этому не нужно наводить тут непонятно что.

            А дети не видят как их родители могут сесть после хорошего застолья за руль ?! Дети берут пример с родителей в первую очередь ! Вот он сел за руль зная, что все хорошо. Что родители чуть что решат и поехал. А тот парень пассажир, из-за своей наивности и дружбе сел в машину надеюсь тоже усвоил урок!

              1. Ну так прошу не путать время. Я считаю, что те кто родился в начале 90х последние поколение которое еще боялось старших. Чем дальше, тем хуже и распущенности

              2. То есть ты хочешь сказать, что Егор еще хуже чем тут про него писали?

  7. Лично Егора не знаю! Но я о том, что с этим поколением не знаешь чего ожидать. Вот он украл ключи и д’Артаньян. Нету никаких страхов перед родителями и вообще старшими. Как это у них сейчас модно говорить «вы не имеете право меня трогать или отчитывать»

      1. Ну я так и написал вначале, пусть этим уже занимается полиция и его родители. Наши комментарии на происходящее повлиять не могут. Раз на него родители не влияют

        1. Да после таких комментариев и откровений Егорка лучше не светится, пока вся шумиха не уляжется

          1. А какие откровения ? Все всё видят и все обо всех знают! Это же Овидиополь! Кто-то живет и делает выводы, а кто-то даже и не думает их делать.

            1. А вам какая разница кто и какие выводы делает или не сделает!Своей жизнью займитесь,развитием поселка займитесь!А то все сплетни собираете!

    1. А еще учитывая, что тут пишут о том, что он ребятам давал родительскую машину поехать за пивом больше не нужно никаких комментарий

      1. Точно не защищаю, а топит он себя сам своими поступками! Я могу только надеяться, что он стал уроком для других детей!

  8. За ремонт автомобіля заплатить сивочолий чоловік на 0:30-0:32 відео, який вийшов з воріт свого домоволодіння, аби подивитися, до яких негативних наслідків призвели його дії з самовільного встановлення порєбріка (не бордюру, а саме порєбріка, між ними є різниця) прямо на проїзній частині автодороги.

    І Овідіопольська селищна рада, на балансі якої перебуває ця автодорога, на проїзній частині якої встановлено порєбрік і не встановлено попереджувальних дорожніх знаків.

    Я маю стаж водіння понад 20 років, і сам би влетів у цю бетонну х…віну, якби не знав дороги, тому повністю на стороні 15-річного хлопця.

  9. Почитала коментарі.
    В котре переконуюсь, що не можна дозволяти людям писати коментарі анонімно.
    Хотіла б побачити чи писали би таку дурню люди від свого імені

    1. а ви собі не коли не задавали питання чому голосують таємно задайте і подумайте.

  10. Мамулькін синок🤣🤣🤣🤣🤣 мама гарно виховує 👍 хай б’є мама ше купе🤣🤣🤣🤣

    1. Я гадаю,що всі прагнуть виховати свою дитину чемною та вічливою.Буває коли дитина ще не розуміє маштабів трагедії,яка може відбутися завдяки їх необгрутованих дій.Нажаль це може статися з кожним.Люди які викладають відео намагаються показати того хто зіткнувся з трагічними подіями в своєму житті,але самі не розуміють,що біля нього відбувається теж не дуже приємне з їх дітьми.Роман Варшенідзе чомусь не опубліковав відео де його дитина здійснила ДТП з наїздом на велосипедиста.Це б також могло бути прикладом,як не можно вчиняти,для других дітей,які вчаться на чужих помилках.Цей хлопчина вчинив жахливі дії,які призвели до таких наслідків та несуть за них відповідальність їх батьки.Але ми не повинні забувати,що треба звертати увагу і на себе та на своїх рідних,бо як говорят”В кожній хаті по лопаті”!

    1. Если такие дети у вас,не значит что у других они такие!Хватит лить грязь!Родители сами с сыном разберутся,что вы за люди такие?Только и льете дерьмо анонимно,а в глаза улыбаетесь!Оставьте в покое людей своими тупыми заключениями!

      1. Ні ви помиляєтесь ! Вони самі не розберуться, і ми маємо права птсати та давати поради тому що це проблема суспільна.
        А чому у вас така реакція, тому що люди правду пишуть!!!

        1. В чем правду?осуждать чужих детей?со своими разберитесь,а потом в чужие семьи лезьте!И да,никто не имеет морального права обсуждать или осуждать чужую личную жизнь!Это ущербные люди!

          1. твоя лічная жизнь у тебе під ковдрою . а якщо ти спід неї вилізла в суспільство то це вже не лічняя.

  11. щє раз запитаю чого кіпішують в кадрі Струки вони там яким боком. це що їх єгор

  12. Хорошо, что дети не пострадали, а коментаторы диванные эксперты сидят и херню пишут в анонимные сообщения) Выйдите на улицу я посмотрю, что вы в глаза скажите

  13. Я Карауш Сергій Миколайович, звертаюся до “аноніма” _пост 12.07.2024, 04:48, у мене стаж водія з 1984 року по сьогодні (40 років). За цей час (у 1973-му) я “підлетів” під УАЗ на мотоциклі баті (це була моя неуважність), потім під мій мосвич у 1989-му ( в РБ біля будинку, де ми проживали) попала дівчинка (швидкість під час поїздки між нашими будинками була приблизно 20-25 км на год. Я її відвіз сам до лікарні, хоча очевидці не хотіли допомогти.Дівчинка отримала перелом ноги і наша сім*я чим могла , тим допомогала. Я про те: ніхто не застрахований в цьому житті, АЛЕ НЄХУЙ ЛІТАТИ в населеному пункті (швидкість, до речі 50 км/год) Вибачайте, якщо не так…

  14. Доповню: начальник тодішньої ДАІ складав протокол у відділенні, у якому не віддячив мене а ні не покарав.(Я не повинен бути покидати місце пригоди) Оце було відношення у влади до людей, а тепер ,кожен що хоче, те й робить…

  15. И вообще, при нынешнем отношении (безразличном) нашей полиции к правонарушениям таксистов, мопедистов и иже с ними, боязно выходить на улицу

  16. Я гадаю,що всі прагнуть виховати свою дитину чемною та вічливою.Буває коли дитина ще не розуміє маштабів трагедії,яка може відбутися завдяки їх необгрутованих дій.Нажаль це може статися з кожним.Люди які викладають відео намагаються показати того хто зіткнувся з трагічними подіями в своєму житті,але самі не розуміють,що біля нього відбувається теж не дуже приємне з їх дітьми.Роман Варшенідзе чомусь не опубліковав відео де його дитина здійснила ДТП з наїздом на велосипедиста.Це б також могло бути прикладом,як не можно вчиняти,для других дітей,які вчаться на чужих помилках.Цей хлопчина вчинив жахливі дії,які призвели до таких наслідків та несуть за них відповідальність їх батьки.Але ми не повинні забувати,що треба звертати увагу і на себе та на своїх рідних,бо як говорят”В кожній хаті по лопаті”!

    1. Ооо,Рома скинь видео ДТП с участием твоего сыночка,мы тоже посмотрит,так как мы общество и дадим тебе советы правильного воспитания

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.