ОВІДІОПОЛЬ: ОБГІН НА ПОВОРОТІ ПРИЗВІВ ДО ЗІТКНЕННЯ

Кількість переглядів 1230

13 липня 2024 року в Овідіополь на перехресті вулиць Одеська, Вертелецького та провулку Високий трапилась дорожньо-транспортна пригода між двома автомобілями.

Водій автомобіля Nissan ALMERA, д.н.з. АН5336СА (VIN code: KNMCSHLMS6P636722), рухаючись по вул. Одеська, на перехресті з вул. Вертелецька намагався здійснити поворот ліворуч до пров. Високий. У цей час у тому ж напрямку рухався автомобіль ВАЗ-2101, д.н.з. ВН2953ВВ (інших даних на автомобіль не знайдено), який спробував об’їхати Nissan зліва, що призвело до зіткнення.

В результаті ДТП ніхто не постраждав. Учасники пригоди відмовились від надання пояснень. На місце була викликана поліція для складання адміністративних матеріалів.

Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

10 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬ: ОБГІН НА ПОВОРОТІ ПРИЗВІВ ДО ЗІТКНЕННЯ

  1. Водитель жигуленка конечно на бабки попал, судя по тачке человек он не богатый если не деньгами то другими услугами 18+ будет ущерб отрабатывать пока рот не устанет((((

    1. Нормальный,адекватный человек такой комментарий конечно не напишет.Только быдло,которое в жизни ничего не смогло достигнуть.Получилось как-то школе изучит словарь,что смог написать эту чушь)

    1. Возвращайте нам Конарева. Юрка был простым и надежным. Просто пил и катался пьяным. Никаких ДТП никаких жерт и пострадавших. Верните Юрку Конарева!!!

  2. Малоосвітня істота відкрила пельку.Ти хто імбіцил ? Пекто в твоїй дурний макітрі,це мабуть якесь Акерманівське бидло так підписалось ,вони там полюбляють гундіти на свинячій мові.

    1. Свиняча мова это та которой ты думаешь, сын свиньи!!! Похрюкай своим свиням!!! За то что выростили такую свинью!

      1. Мені цікаво читати коментарі)Люди дивуються як чинять підлітки)Подумайте в першу чергу який приклад ви подаєте такими висказуваннями.Можливо потрібно начати з себе.Навіщо писати таке я не розумію,що ви цим хочете показати?Чоловік попав в аварію,як він буде розраховуватися це вже не ваше діло.Ваші недоумкові слова зовсім недоречні!

  3. Можливо жара діє на людей.бо всі ганяють на шаленій швидкості.по вул.Незалежності аж вуха закладає.можливо асфальт кипить і всі летять щодуху)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.