ЯК ОПЕРАТИВНИК ФЕДЬКО ЗАВОЛОДІВ ЧУЖИМИ ГРОШИМА НА СУМУ БЛИЗЬКО 12 МЛН ГРН

Кількість переглядів 13105

Державне бюро розслідувань блокує проведення кримінального провадження за заявою громадян, які вказують, що один з керівників Державної прикордонної служби України ФЕДЬКО Сергій Олександрович шахрайським шляхом заволодів їх грошовими коштами на суму близько 12 млн грн.

Троє громадян України у січні 2024 року звернулись до ДБР по факту подій, які мають ознаки шахрайства з боку заступника начальника відділу боротьби з транскордонною злочинністю Управління оперативно-розшукової діяльності Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України ФЕДЬКО Сергія Олександровича,

Проте, за наявності доказів позичення грошей на загальну суму близько 12 млн грн з боку Сергія ФЕДЬКО, державне бюро розслідувань проігнорувало заяву громадян, тому довелось змушувати реєструвати кримінальне провадження через суд.

Кримінальне провадження за ухвалою слідчого судді Київського районного суду міста Одеси внесено до ЄРДР 24 лютого 2024 року. Але, попри реєстрацію кримінального провадження станом на липень 2024 року слідчим ДБР ІВАННІКОВИМ Євгеном Володимировичем не зроблено жодних процесуальних дій відносно заступника начальника відділу державної прикордонної служби ФЕДЬКО Сергій Олександрович.

Що впливає на слідчого – посада прикордонника Сергія ФЕДЬКО, чи якісь інші важелі впливу, поки встановити не вдалося. 31 липня ми поспілкувались з прессекретарем ДБР у м. Одеса Ольгою ПРОЦЕНКО, яка пообіцяла скоріше розглянути наше звернення з приводу зустрічі з представником слідчого управління ДБР.

Подальшим журналістським розслідуванням, спробуємо з’ясувати на що прикордонник ФЕДЬКО С. О. витратив близько 12 млн чужих коштів та чому ДБР не зацікавлене у розслідуванні цієї справи?

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
7
Sad
Sad
0
Excited
Excited
2
Sleepy
Sleepy
1
Angry
Angry
9
Surprise
Surprise
1

17 thoughts on “ЯК ОПЕРАТИВНИК ФЕДЬКО ЗАВОЛОДІВ ЧУЖИМИ ГРОШИМА НА СУМУ БЛИЗЬКО 12 МЛН ГРН

    1. Вообще-то этот петух с Крюковки Черниговской области .Однако в последнее время он был очень долго в Одессе.Петушара конченный.Взяточник!!! Знаю его лично. Он и свох сослуживцев кинул на бабки.

  1. Шановний пане Романе, краще поспілкуватись с начальником Шереметом А, взагалі будете шоковані, абсолютною недосвідченістю норм КПК, чинного законодавства, в мене було таке відчуття що він працює адвокатом у злочинців, теж блокують кримінальні провадження, з доказами не хочуть працювати, Пам’ятки потерпілим не вручають, Заяви тільки через суд аналогічно вносять і це не повний перелік порушень. Моя думка, керівника треба міняти, він керує всіма процесами.
    Зато, слідча Супрун Ольга, отримала службове житло в м.Южний- 65м2 у 2024 році, а сама знімає квартиру майже 100м2 у Одесі.
    Незрозуміло навіщо знімати квартиру, якщо є службова?! А якщо службовою не користуєшься , то навіщо її тримати?!
    Отримають від держави більш ніж мільйонні зарплати на рік, квартири безкоштовно, але справи також не розслідують роками….
    Інфа за квартиру з декларації, а список працівників є на сайті.

  2. Що це робиться всіх скотів перестріляли бо судити це так як у ті байці що щуку кинули у річку заплатив всім і воля знову краде і це безкінечність тільки розстріл але жалко пуль бо русню треба убивати а цих вішати на стовпах на Майдані!

  3. Боже як душа болить за нашу Україну.Коли вони понаїдаються. Діти гинуть. А їм мало мало.🙏🙏🙏🇺🇦😭🇺🇦Позор.

    1. При тому, що воно зареєстроване. Ці дії підпадають під кримінальну відповідальність.

  4. Країна в який відсутня СПРАВЕДЛИВІСТЬ це тому що цією країною керують БАНДИТИ
    Народна МУДРІСТЬ

  5. Зараз всі бандити працюють в прокуратурі або поліції а контрабандисти в прикордонній службі.

  6. За 12 миллионов гривен я бы его отправил в гости к Чаушеску… Для этого существуют ружья и картечь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.