ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ХТО ВИМКНЕ ВУЛИЧНЕ ОСВІТЛЕННЯ У ДЕННИЙ ЧАС?

Кількість переглядів 1212

16 серпня 2024 року до редакції звернувся читач з повідомленням про увімкнене вуличне освітлення в денний час по вулиці Тараса Шевченка на ділянці між провулком Шкільний та вулицею Транспортна.

Ми перевірили та поспілкувались з мешканцями та відповідальними особами з цього приводу.

Виходячи зі слів мешканців, то світло горить з самого ранку 16 серпня й на момент фільмування було вже 14.00 та поданий час тобто приблизно 6 годин.

Звернувшись до селищної ради під час обідньої перерви, працівники відділу ЖКГ та виконуюча обов’язки голови все одно надали пояснення з цього приводу.

Для усунення цієї проблеми селищна рада звернулася з проханням про допомогу до представників підприємства «ЮТА», які регулярно виконують роботи з електромережею селища. Я під’їхав до керівника «ЮТИ» Махиненко Юрій Андрійович та поцікавився як йде хід справи. Він повідомив, що дійсно поступив дзвоник від селищної ради, але останній договір з селищною радою про надання подібних послуг вичерпано та нових грошей на це не передбачувалось і нові договори не укладали, тому зобов’язання виконувати ці роботи немає.

Також Юрій Андрійович повідомив, що на жаль просто вимкнути світло не можливо, через те що електромережа, яку прокладав та може обслуговувати тільки ДТЕК, впала та замкнула іншу мережу, через що і горить світло.

Я звернувся до ДТЕК, на жаль наше відділення працює у закритому режимі та керівництво усе в місті Одеса, але відповідно до нашої інформації Овідіопольська селищна рада мусить також замовити відповідну послугу та проведення зазначених робіт.

Після я знову повернувся до селищної ради та повідомив, що спершу ми повинні замовити послугу та сплатити її й після цього роботи будуть виконані на що представники селищної ради сказали, що все впорядкують та розв’яжуть це питання.

Будемо очікувати результатів.

Мурад Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

10 thoughts on “ОВІДІОПОЛЬСЬКА ГРОМАДА: ХТО ВИМКНЕ ВУЛИЧНЕ ОСВІТЛЕННЯ У ДЕННИЙ ЧАС?

  1. То два месяца вообще без света то снова со светом и даже дневным освещением. Чувствую обманывают наши власти но где???

  2. У кп Водопостач є авто вишка в робочому стані і є енергетик. Вуличне освітлення це найпростіша система, де лінії регулюються не складними датчиками. Хай селищна рада передасть їм це на баланс і платить чималі кошти в комунальне підприємство. Може гляди і дефіцит бюджету у водопостача зміниться на краще. Це все максимально не складно! Треба тільки захотіти!

    1. Один електрик може вирішувати все питання з вуличних освітленням без проблем. А не через Юту мити кошти та розповідати казки.

  3. Ти д0вб0йоб? Що ще скиниш на Водопостач ?
    Якщо не розумієшся в цьому то не пиши дурниць.
    Може ще енергетик нашої лікарні це буде обслуговувати Когті взяв в руки і давай по стовбам лазити.

  4. а можна відрубати кусок кабеля що йде до ”бакалового” ринку мимо заправки ОККО ???

    після прильоту дронів та ракети іскандер-м , кабель там просто лежить на землі…
    Напомню , прильоти були 20 травня 2024 року !
    це означає, що він нікому не потрібен ? можна кусок відрізати ??? мені на сарай треба…

      1. Навіть якщо приїде то нічого не зміниться, почав нове життя хай продовжує.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.