«БАНДИ ЧОРНОМОРСЬКА»: ЗУХВАЛИЙ НАПАД «П’ЯТНАДЦЯТЬ НА ОДНОГО»

Кількість переглядів 1918

18-річний мешканець міста Чорноморськ КИРИЛО разом з декількома молодиками грає не останню роль в угрупуванні, яке займається протиправною діяльністю під приводом «виховного процесу» неповнолітніх з метою примусу до поваги встановлених ними правил поведінки та підкоренню тих, кого вони вважають не такими, як вони.

Саме з метою примусу до такої поваги, 30 серпня 2024 року Кирило, Артем ПАНІОТ, Лев ХРУЩ, брати ШИЯТИ, Микола МАКОВЄЄВ, Даниїл (на прізвисько «Єралаш») та ще біля шести – восьми молодиків, зустріли на дитячому майданчику у Ново Бугово біля міста Чорноморськ 15-річного Валентина ТИШЕВИЧА з претензією «неналежної», на їх думку, його поведінки.

Претензії зводились до нібито неналежної поведінки та образу їх угрупування з боку Валентина, а ось покарання вже було абсолютно реальним: прилюдне, показове, особливо зухвале побиття Валентина у присутності всього натовпу, який нараховував близько 15 осіб, у тому числі неповнолітніх та з використанням зброї невстановленого зразку. При цьому, у діях нападників мав місце винятковий цинізм, обставини якого неможливо розголошувати, з огляду на дотримання загальноприйнятих норм моралі та етики в інтересах потерпілого.

Ми поспілкувались з Валентином, який розповів про обставини події.

Валентин підозрює у підбурюванні цієї події саме свого колишнього друга – Артема ПАНІОТА, який не бив його, але саме він запропонував зустріч, на яку чомусь прийшов натовп молодиків та почались знущання.

У Валентина є ознаки розладу здоров’я, він з батьками проходить лікування у тому числі з психологом. Адже погроза зброєю, у свідомості Валентина була абсолютно реальною. Валентин досі шокований використанням щодо нього зброї з боку одного з братів ШИЯТИХ.

Поспілкуватись з іншими учасниками події поки не вдалось:

  • Наталія, мати Льва ХРУЩА (той хто бив Валентина), відмовилась спілкуватись телефоном;
  • Тетяна, мати Артема ПАНІОТА той на кого Валентин вказує, як на замовника побиття, відмовились спілкуватись у себе на місці роботи, куди я завітав до неї – ДЕРЖАВНА ЛАБОРАТОРІЯ ВЕТСАНЕКСПЕРТИЗИ на ринку «ВЕЧІРНІЙ» у м. Чорноморськ

Інші учасники, незважаючи на залишену візитку Кирилу, з редакцією поки не зв’язувались.

Наразі, відділенням поліції № 1 Одеського районного управління поліції № 2, розташованого в Овідіополі, проводиться досудове слідство по факту цих подій за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження). Адвокат родини ТИШЕВИЧ подав клопотання з метою перекваліфікації злочину на ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство, вчинене групою осіб.

З боку учасників нападу триває неприродна увага до місця проживання Валентина, що фіксують камери відео спостереження. Напевно, таким чином члени угрупування намагаються здійснювати тиск на сім’ю постраждалого.

Буду спостерігати за подіями та впевнений, що слідство розбереться та винні понесуть покарання. Нормальні умови життя людей у різних сферах суспільно корисної діяльності, спокійний відпочинок й дотримання правил поведінки у суспільному житті й побуті повинні бути забезпечені та захищені правоохоронною системою.

Роман ВАРШАНІДЗЕ

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
2
Sad
Sad
1
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

21 thoughts on “«БАНДИ ЧОРНОМОРСЬКА»: ЗУХВАЛИЙ НАПАД «П’ЯТНАДЦЯТЬ НА ОДНОГО»

    1. Что за бред? Как его умудрились избить в публичном месте? Щас на каждом углу стоит по 6 тцкашников и по 10 мусоров в каждом дворе, тут не то что избить а даже пукнуть не получится чтоб внимание не обратили.
      Толку тогда от мусоров и г*вна тцкшного тупо людей ловить а на остальное им пох?

  1. Злочинці та розбійники повинні бути наказані , вони небезпечні для суспільства .

    1. Поймите поподя в тюрьму они лучше не станут! А вот свои таланты рыть копать итд можно применить где то в более нужном месте. И не сломает им жизнь на начальном этапе, а там и понимание прийдёт.

      1. якшо вони мажорчики з сімей крутеликів, то не фпкт що вони швидко прийдуть до тями…

  2. Ну так тоже нельзя!! Пацанов сразу на социальное дно! Ну кто не делал ошибки, поговорить с ними, дать им лещей, особо тыупым п@зды, а если не дошло тогда после на дно! Не гоните реально они же не чурки ванючие! Далб0ебу 25 летнему можно и статью, но к остальным помягче. А Валентину тоже по гриве настучать! Через 3 года пойдет Батькивщину защищать, так там за пи@дешь не по делу прикладами так ху@рят шо мама не горюй.
    Всем бобра!

  3. Это разве нормальные пацаны? Совершеннолетние-за деньги малолеток,набирают толпу малолеток и идут бить малолетку…А потом мы задаёмся вопросом: откуда детский суицид? Наверное наркотики…Не слышал , чтобы наркоманы заканчивали жизнь самоубийством.

  4. И ещё эти “нормальные пацаны”, берут с собой оружие,а также угрожают сексуальным насилием. Им каких то ощущений не хватает?

  5. 15 хлопчиків відчули себе героями проти однієї дитини?! Такі завжди вміють бути сильними коли збираються купою. Думаю, що це не перша їх спроба таке зробити. А все тому, що уникають від покарання. Дивна стаття, група хлопців зі броєю нападає на хлопця, побиття,погрози життю, і так легко відбутися?! Наші органи так нас захищають?! Абсурд!
    Той з косичкою герой коли ще поруч 14? А може йому піти захищати нас на війні, там можливо більше користі було, а не знущатися над одним в навтопі!
    А звідки зброя у нього? Це також поліція якимось чином не помітила?
    Безкарність цих хлопців буде кроком до інших істрорій поки вони не зкоють ще щось гврше. Мама уникає питання, кожні мамі болить за свою дитину, а що батькам потерпілого не болить? Бачу хороший, вихований хлопчик, вибачається перед старшими, а ці що нападали мають перевагу над такими і будуть мати, якщо наш закон буде закривати очі!

  6. Треба одразу на зону всіх будуть там самі ціні курочки несушки. оДРАЗУ. Без будь-яких поблажок.

  7. Нетфликс уже заказал сериал “банды Черноморска: история успеха” скоро начнутся съемки

  8. Прославились на всю країну хіба не можна було самім розібратись без оприлюднення 🤔

    1. Таких “героїв” люди повинний бачити в обличчя. Сьогодні вони дітей ображають, а завтра старших начнуть. Бо безнаказаність вона дає крила таким поступкам.
      І на мою думку ” прославились” не постраждалі, а ті що скоїли це. Тепер дитину страшно до школи чи на дитячу площадку одну відпускати . Не у всіх є змога водити за руку. Але побачивши таке уже задумаєшся серьозно!

  9. Кирил повинен сидіти у параши, а поліція,прокуратура, яка бездіє піти на фронт та там стати героями, з вічною пам’ятаю. Усіх переловими та закрити а там їм швидко сраки порозривають особливо тому пятуху переростку з хвостиком на голові, будет главний пятух в клітці.

  10. Я проходя мимо сама стала свидетельницей этого конфликта который произошел на ровном месте и толпа отборных хулиганов приставала к мальчику запугивала избивая и угрожала ему однополым анальным совокуплением. Я сама была в шоке от услышаного и увиденного что подростки так в открытую предлогают друг другу посреди улицу средь бела дня однополые анальные утехи.
    Для меня это шок и не мыслимо, куда движется современное общество мечтая о таком да еще и со своим полом. А вот в нашем детстве мы играли на скрипке, танцевали на конкурсах, были пионерами октябрятами и в тайне слушали Высоцкого. Стыдно за современное общество и их скудный образ жизни

  11. 18 лет. Идет уже уголовная ответственность. Какие проблемы? Виновны? Пусть отвечают!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.