В ОДЕСІ СКАСОВАНИЙ КОНЦЕРТ ВІТАЛІЯ КОЗЛОВСЬКОГО

Кількість переглядів 290

По інформації ГО «Люстрація Одеса» концерт Віталія Козловського в Одесі – ВЧЕРГОВЕ СКАСОВАНО… Концерт був анонсований на 01 грудня 2018 року в Одеській Філармонії.

З вимогою скасувати цей концерт Одеський обласний осередок ГО “Всеукраїнська Люстрація” офіційно звернулися до Голови Одеської ОДА Максима Степанова. ФРАГМЕНТ ТЕКСТУ ЗВЕРНЕННЯ :

…Анонс зазначеного розважального заходу викликав велику хвилю обурення серед одеситів, у тому числі ветеранів АТО та різноманітних патріотичних організацій. Справа у тому, що співак Віталій Козловський неодноразово у своїх інтерв’ю вкрай негативно висловлювався на адресу держави Україна. Чисельні авторитетні інформаційні видання наголошують зі слів артиста, що громадянину України Віталію Козловському невідомо хто розпочав проти України війну у 2014 році, хто окупував частину території нашої країни, хто є агресором у цій війні, йому байдуже кому належатиме півострів Крим – Україні або Росії, при тому що три українських кораблі біля берегів Криму піддалися нападу і були захоплені російськими військовими та 24 українських моряки потрапили в полон і утримуються в анексованому Криму. 09 травня 2018 року Віталій Козловський виступив на концерті у Москві, присвяченому так званому «дню пабеди» де розважав еліту країни-агресора, а в цей час на Донбасі російські бойовики вбили українського військового.

Підсумовуючи, інформуємо Вас, що даний концерт може спровокувати масові заворушення і під час дії воєнного стану є не бажаним. На думку багатьох одеситів, артист такого формату ганьбить честь і гідність держави Україна та воїнів, які захищають її сьогодні від російських окупантів. Тому вимагаємо в умовах дії воєнного стану скасувати концерт Віталія Козловського в Одесі 1 грудня 2018 року, щоб запобігти можливим масовим заворушенням

Після реєстрації цього звернення в канцелярії ООДА та не тривалого діалогу з обласними чиновниками – ЗАХІД СКАСУВАЛИ…

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “В ОДЕСІ СКАСОВАНИЙ КОНЦЕРТ ВІТАЛІЯ КОЗЛОВСЬКОГО

  1. Бедный Виталя затравили за День Победы.Святой праздник моего детства. То

  2. Очередная националистическая истерия……есть одно мнение а остальное неправильное (((

Comments are closed.