ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ ВІДДІЛ ПОЛІЦІЇ ПРОДОВЖУЄ РОЗСЛІДУВАННЯ ВБИВСТВ В ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОМУ ТА НОВОГРАДКІВКИ. ФОТО. ВІДЕО.

Кількість переглядів 807

Продовжуються розслідування подій, які відбулись протягом минулої неділі в Овідіопольському районі в селищі Великодолинське та селі Новоградківка.

Нагадаємо, що в ніч з 14-го на 15-е січня 2017 року у кафе «Южная ночь» в селищі Велидолинське сталася масова бійка із застосуванням холодної зброї, в результаті якої загинув чоловік, а 19 січня біля 14 години, в селі Новоградківка, під мостом виявлений труп Павлова Дениса Вікторовича.

ПО ПОДІЯМ В СЕЛИЩІ ВЕЛИКОДОЛИНСЬКОМУ:

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб, що спричинило смерть потерпілого) та ч.4 ст.296 (хуліганство, з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, яке вчинено із застосуванням холодної зброї) Кримінального кодексу України.

За допомогою камер зовнішнього спостереження встановлені всі 11 (одинадцять) мешканців Великодолинського, які приймали участь у побитті загиблого. Серед них Гриценко Вадим Русланович, 2001 року народження та раніше засудженій Шевченко Іван Васильович, 1991 року народження.

Але жодний з учасників подій не бере на себе відповідальність за нанесення ножового поранення. У зв’язку з цим, органами досудового слідства будуть проводитись всі необхідні дії для відновлення повної картини події і встановлення ролі в ній кожного учасника.

ПО ПОДІЯМ В СЕЛІ НАВОГРАДКІВКА:

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб, що спричинило смерть потерпілого) та ст.396 (приховування злочину) Кримінального кодексу України.

Встановлено, що загиблий 30-річний раніше судимий Павлов Денис Вікторович, грав в карти з трьома друзями. Під час однієї з партій між ним та ще одним гравцем почалася сварка, яка переросла в бійку. Його двоюрідний брат Александр Павлов, якій приймав участь в грі заступився за свого друга та почав бити свого родича. Від отриманих тяжких тілесних ушкоджень Денис Павлов знепритомнів. Зловмисники завантажили потерпілого, який ще подавав ознаки життя, до автомобіля, вивезли та кинули під металево-бетонний місток через р. Барабой у с. Новоградівка.

Всі особи, які причетні до цього встановлені, двоє з яких, а саме Артем Цибаков та Олександр Павлов (двоюрідний брат загиблого) надалі вже свідчення. Третий підозрюваний, за попередніми даними Володимир Дик.

Проводяться слідчі дії для встановлення всіх обставин по справі.

РОМАН ВАРШАНІДЗЕ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
3
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0