ЩЕ З ОДНИМ ДЕПУТАТОМ ТАЇРОВСЬКОЇ ОТГ ВЛАШТУВАЛИ «РОЗПРАВУ»

Кількість переглядів 624

Після «тайної вечері» напередодні засідання сесії новообраної Таїровської селищної ради, яку влаштував Михаїл Шмушкович разом з Володимиром Босенко, якій, по нашій інформації є людиною наближеною до «сірого кардиналу» м. Одеси Галантерника, почались «розправи» з депутатами, які не забажали слухатись вказівок та все ж прийшли на засідання сесії.

З новобраним депутатом Таїровської ОТГ Олегом Кірєвим, якій веде свій бізнес в м. Одеса, біли розірвані договори на розміщення тимчасових споруд і в спішному порядку його торгові об’єкти по вул. Жоліо-Кюри та вул. Паустовського були демонтовані.

Демонтаж був проведений на підставі рішення виконавчого комітету Одеської міськради, членом якої є Михаїл Шмушкович та колосального тиску на начальника управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів Сергія Машьянова.

Це вже другий випадок тиску. Нагадаємо, що у ночі з 21 на 22 листопада 2018 року двоє невідомих осіб підпалили гараж з автомобілем депутату новообраної селищної ради Таїровської ОТГ Рудову Сергію Валентиновичу.

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “ЩЕ З ОДНИМ ДЕПУТАТОМ ТАЇРОВСЬКОЇ ОТГ ВЛАШТУВАЛИ «РОЗПРАВУ»

  1. Люди, якщо є будь-яка можливість у вас поїхати з україни, їзджайте, порядку тут ніколи не буде! Корупцію не подолати!!!!

  2. Я поставил тебе плюс, но… Все зависит от убеждений, кто, и для чего живёт??? Это длинная цепь реализации, зачастую задумщики никак не связаны с реализаторами. Если все последуют твоему совету, кто решит вопрос?

Comments are closed.