ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ІНІЦІЮЄ ВІДЗИВ ДЕВ’ЯТЬОХ ДЕПУТАТІВ ТАЇРОВСЬКОЇ ОТГ

Кількість переглядів 550

Дев’ятьох депутатів, учасників «тайної вечері»: Топольницького, Синіговця, Гуславського, Бурлаку, Колеснікову, Вольського, Токаренко, Шаєвського і Нетребу, громада хоче позбавити повноважень.

Про це стало відомо з листівок громадської організації «Народна справедливість» які почали з’являтись на виборчих округах Таїровської ОТГ Овідіопольського району Одеської області в жилих масивах «Золота горка», «Радужний» та «Совіньон», а також населених пунктах Таїрово і Сухий лиман.

Нагадаємо, що саме депутати ці депутати були серед тих, хто звернувся до Таїровської виборчої комісії з метою зібрати першу сесію новобраної Таїровської ОТГ, але потім на саму цю сесію не з’явились.

Всі вони, як ми вважаємо, отримали команду «не ходити на сесію» під час тайної зустрічі в ресторані «УЛИСС» з одним із керівників президентської фракції «БПП-Солідарність» по Одеської області Михайлом Шмушковичем та з Володимиром Босенко, людиною, яка, по нашій інформації, наближена до Володимира Галантерника, близького соратника голови Одеської міськради Генадія Труханова.

Збір підписів, по інформації з листівки, буде відбуватись за місцем виборчих округів вказаних депутатів.

Ще про дивні події, після зірваної сесії:

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ ІНІЦІЮЄ ВІДЗИВ ДЕВ’ЯТЬОХ ДЕПУТАТІВ ТАЇРОВСЬКОЇ ОТГ

  1. Відкликання, а не “відзив”.

Comments are closed.