ВІЙСЬКОВИМ МОРЯКАМ – ВАТНОГО ПРОФЕСОРА, або ЧЕРГОВА ДИВЕРСІЯ В ОДЕСІ

Кількість переглядів 432

Днями в стратегічному ВНЗ Одеси – Інституті Військово-Морських Сил НУ “ОМА” відбулося неочікуване та скандальне призначення…

В результаті “конкурса” на кафедру тактики та загальних військових наук було призначено професором відомого у ватному середовищі тАвАріща Поспєлова Андрія Сергійовича, який за наявною в нас інформацією буде викладати майбутнім військово-морським офіцерам України – історію військового мистецтва та геополітику!..

Андрій Поспєлов доволі поважна особа в певних ватних колах… Цю “поважність” Поспєлов заробив своєю бурхливою та активною діяльністю, особливо до 2014 року. Мова йде зокрема за наступні моменти:

  • Поспєлов є співавтором підручника “Одесса- мой город родной” (вийшов в друк жовтень 2014). Загалом посібник написано на чітких проросійських позиціях стосовно Національно-Визвольного Руху України та історії українського народу. В цьому підручнику згадується неіснуюча “новоросія”, книга містить безліч посилань на радянські ідеологічні наукові праці. Наказом МОН України від 08.11.2016 року №1/11-14324 вилучено зі шкіл та позбавлено грифу МОН як такий, що не відповідає історичним фактам.
  • В згаданому так званому підручнику фактично викреслена українська складова. Зазначено не вірну дату заснування Одеси та “засновників” міста (згідно брехливої московської пропаганди). Фактично немає інформації про визначні українські історичні постаті, доля яких пов’язана з Одесою – Змієнко, Липи, Луценко, Шухевич; зовсім мало згадується Франко та Леся Українка і т.д. Другу Світову війну називають вЄлІкОй АтЄчЄствЄнной (згідно комуністичної пропаганди) і ще багато цікавого.
  • У 2008 році в збірці наукових праць з військової історії “НОВІК” (відп. ред. А. С. Поспєлов), – в одній зі статей доводив, що Грузія у 2008 році напала на Російську федерацію.
  • У 2015 році під час російсько-української війни!!! в Російській федерації вийшла книга «Парусники. Большая энциклопедия», автор Андрєй Поспєлов.
  • Колишні студенти-друзі ПоспєловаДавідченко, Васільєв і Шахін – злочинці, українофоби, кремлівські терористи намагалися повалити конституційний лад в Одесі, апогеєм цього стали події 02.05.2014 року в Одесі.

Ми зверталися до керівництва цього ВНЗ в особі заступника начальника інституту, т.в.о. начальника інституту, капітана першого рангу Шарова щодо неприпустимості призначення Поспєлова, але фактично, в очільника інституту та військового офіцера, який в 2014 році вийшов з Криму, і вченої ради ВНЗ… своя, дуже дивна точка зору щодо Поспєлова

Крім того, ВНЗ відхилили іншу кандидатуру – відомого фахівця, одеського історика Сергія Богана, який роками довів свою відданість Українській справі…

Ми не залишимо цю справу напризволяще, уважно моніторитимемо розвиток подій в цьому стратегічному ВНЗ та діятимемо відповідно.

Голова Одеської міської організації ВО «Свобода»
Сергій Солтасюк

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “ВІЙСЬКОВИМ МОРЯКАМ – ВАТНОГО ПРОФЕСОРА, або ЧЕРГОВА ДИВЕРСІЯ В ОДЕСІ

  1. Если все вышеперечисленное и является проступком и добавить нечего, то автор статьи просто п@ц:)

  2. Согласен с предыдущим оратором!

  3. У Командуванні Військово-Морських Сил Збройних Сил України проаналізовано повідомлення в соціальних мережах стосовно дотримання чинного законодавства України та всебічного вивчення кандидатів для призначення на посади цивільних викладачів Інституту ВМС НУ «ОМА».
    З метою визначення достовірності інформації, у Військово-Морських Силах ЗС України призначено службову перевірку, за результатами якої командувачем ВМС ЗС України будуть прийняті відповідні правові рішення.

    Прес-центр КомандуванняВійськово-Морських СилЗбройних Сил України

Comments are closed.