ЗА САМОВІЛЬНЕ БУДІВНИЦТВО ДЕРЕВООБРОБНОГО ЦЕХУ КОЛИШНІЙ ДЕПУТАТ ТАЇРОВСЬКОЇ РАДИ ВІДПОВІДАТИМЕ У СУДІ

Кількість переглядів 366

В Овідіопольському районному суді розглядається справа за звинуваченням 44-річного колишнього депутата Таїровської селищної ради Олега Садовського у самовільному зайнятті та забудові земельної ділянки на території Авангардівської сільської ради.

Відповідно до обвинувального акту встановлено, що ФОП Садовський Олег Миколайович, мешканець смт. Таїрове, будуючи діючим депутатом, у вересні 2016 року самовільно зайняв земельну ділянку площею 0,0826 га на якій збудував двоповерхову майстерню з виготовлення виробів з деревини.

Олег Миколайович фактично використовував ділянку без дозвільних документів на землю та будівництво, чим спричинив шкоди Авангардівської селищної раді на понад 487 тис грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Овідіопольського відділу поліції (ч.3 ст. 197-1 КК України). Обвинувачення підтримує Іллічівська міська прокуратура. Справі привласнений єдиний номер 509/3336/19. Головуючий суддя Кириченко Павло Леонтійович.

Також, сьогодні 07 липня Єгор Шишкин опублікував в соціальній мережі facebook в групі «Я ПАРКУЮСЬ КАК МУДАК – ОДЕССА» фото з залізничного переїзду в селі Сухий Лиман, де автомобіль Олега Садовського NISSAN X-TRAIL д/з ВН7575АО порушив правила дорожнього руху та зупинився перед закритим шлагбаумом на зустрічної смузі.

Справа по розгляду обвинувального акту по ст.197-1 КК України у відношенні Садовського О.М. призначена до розгляду на 23.09.2019 року на 10 годину.

По інформації: Прес-служба прокуратури Одеської області

Роман Варшанідзе

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0