ГРОМАДА ТАЇРОВСЬКОЇ ОТГ ПОБУВАЛА БІЛЯ ОФІСУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Кількість переглядів 459

27 серпня 2019 року мешканці Таїровської об’єднаної територіальної громади побували в столиці державі м. Київ біля Офісу Президента України, після сесії Таїровської селищної ради на якої було проголосовано за «недовіру» голові Хасаєву Т.Х.

Громада бажала зустрічі з Президентом України Зеленським В.О., або його довіреною особою з метою донесення позиції жителів, які виступають категорично ПРОТИ «підконтрольного» голосування депутатів з метою зміщення з посади законно обраного голови.

З офісу Президента вийшов представник, який запропонував зареєструвати звернення в канцелярії Офісу та дочекатись розгляду питання в звичайному режимі.

Перед мешканцями Таїровської ОТГ слово взяв голова політради партії «СИЛА ЛЮДЕЙ» Олександр Солонтай (на відео 08’29’’), якій висловився по подіям, які відбулись 22 серпня:

“…Подивися я на рішення ради ваших депутатів… їм ганьба не тільки за те, що вони продажні, я їм ганьба за те, що вони так і вивчили за рік чинного законодавства… Коли вони хочуть зняти голову… вони мають сказати «ЗА ЩО?». В Рішенні нема «ЗА ЩО?»… В України багато таких випадків було, що депутати так знімали голів, всі голови повернулися через суд… Вам звичайно ніхто не сказав, що буде розглядатись таке Рішення, а коли такі Рішення розглядаються громаду потрібно повідоми за десять днів… І третій момент, враховуючі, що в тексті Рішення має бути прописано «ЗА ЩО?» знімають голову громади, сам проект рішення має бути за 20 робочих днів… теж показаний членам громади. Тобто вас обманули тричі, юридично: перший момент знали «НІ ЗА ЩО?», другий момент вас не попередили, що будуть знімати взагалі і третій момент вам текст Рішення не показали наперед…”

Мітинг продовжувався біля трьох годин, після чого організовано розійшовся.

Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “ГРОМАДА ТАЇРОВСЬКОЇ ОТГ ПОБУВАЛА БІЛЯ ОФІСУ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

  1. Я поражаюсь большинству жителей Таирово!
    Вам насрать на самих себя!
    Шайка депутатов решила Вашу судьбу без Вас, а Вам насрать!
    Зачем Вы вообще на выборы ходите?

  2. А где голова ОТГ Тимур? Почему везде фигурирует Хасан? Ведь он бывший голова. Почему Тимур не отстаивает свою громаду?

  3. Роман, ошибочка- …” побували в столиці держави м. Київ біля Офісу Таїровської ОТГ, “. А то Таировская ОТГ приехала сама к себе.

      1. Что не ясно?
        Х&Ч
        Хотят рулить!
        Но!
        камута тож ахота денеххх

Comments are closed.