ПЛАНОВА СЕСІЯ В КАЛАГЛІЇ ВІДБУЛАСЬ БЕЗ ШИБАЄВА

Кількість переглядів 386

18 жовтня 2017 року пройшла планова сесія Калаглійської сільської ради. На сесію прийшли 12 депутатів з 14-ти.

Головне питання сесії: Про розгляд пропозиції депутатів селещної ради та Овідіопольського селищного голови, керівника робочої групи Савельєвої Лідії Іванівни щодо схвалення проекту рішення щодо добровільного об’єднання громад смт Овідіополя та села Калаглії.

Ми вже повідомляли, що 31 серпня цього року таке питання розглядалось Калаглійською сесію і вже було винесено схвальне рішення. Але до тої сесії Одеською обласною адміністрацією були висловлені зауваження та її результати прийняти не були. Справа в тому, що при скликанні сесії не був дотриманий двотижневий термін її скликання з моменту отримання головою сільради пропозиції її проведення від депутатів.

Подробиці тої сесії можливо переглянути тут: ПОЗАПЛАНОВА СЕСІЯ КАЛАГЛІЙСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ПРИЙНЯЛА РІШЕННЯ ПРО ОБ’ЄДНАННЯ З ОВІДІОПОЛЬСЬКОЮ ГРОМАДОЮ.

І ось питання об’єднання громад Овідіополю і Калаглії знову на порядку денному. Депутатами було внесена пропозиція внести зміни в проект рішення: замість слів «розгляд пропозиції», депутат Паршенко Євген Анатолійович запропонував формулювання, яка відповідає закону: «про схваленню проекту рішення».

Голова сільської ради Шибаєв Ігор Валентинович відмовився вносити на голосування пропозицію депутата Паршенко Є.А. Депутати це сприйняли, як порушення регламенту. Далі сесія продолжилась вже в іншому приміщені на якої були присутні 9 депутатів, які обрали головуючого та секретаря і одноголосно схвалили проект рішення, що був розроблений робочою групою.

Сподіваємось на цей раз процес об’єднання громад смт Овідіополю та Калаглії перейде до іншого кроку і ми всі дочекаємось призначення виборів.

З місця події, журналіст Роман Варшанідзе
Оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0