КОРУПЦІЙНИЙ «ПРОГИН МУРАШКО» ЗАРАХОВАНИЙ. ГУЛЯЄВА ЗАМІНЯЮТЬ НА СТЕПАНОВА

Кількість переглядів 330

Підприємець Мурашко, під виглядом розміщення соціальної реклами, вирішив розмістити приховану рекламу голови Одеської обласної адміністрації Максима Степанова впродовж автошляхів Овідіопольского району.

І зробив це підприємець Мурашко, з його слів, за власною ініціативою, абсолютно безкоштовно, без всякої мети, замінивши обличчя Народного депутата Василя Гуляєва на обличчя голови Одеської ОДА Максима Степанова.

За останні роки ми вже звикли на цих місцях бачити «соціальні звернення» від Народного депутата Василя Гуляева і тут «БАЦ», в один міг всі плакати з «Васею» замінили на плакати з «Максимом».

Я зв’язався з ФОП Мурашко і намагався дізнатись «Навіщо нам скрита реклама посадової особи, яка працює на нас за наші гроші?» (дивиться відео). Ніякою вразумітельної відповіді від Мурашко я не отримав.

Відмінний прогин, який, в принципі, можна кваліфікувати як корупційну дію: відповідно до п.1 ст.16 закону України «Про рекламу»: «розміщення зовнішньої реклами поза межами населених пунктів проводиться на підставі дозволів, що надаються обласними державними адміністраціями», тобто органом, яким керує Максим Степанов.

Уж сколько раз твердили миру, что лесть гнусна, вредна; но только все не впрок

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “КОРУПЦІЙНИЙ «ПРОГИН МУРАШКО» ЗАРАХОВАНИЙ. ГУЛЯЄВА ЗАМІНЯЮТЬ НА СТЕПАНОВА

  1. На сайте 2 поца – 1 писатель, второй читатель )

    1. Основательное, АНОНИМНОЕ мнение.

  2. Якщо співставити кількість переглядів та коментарів під “новиною про корупцію” то “публікація” всколыхнула общественность )

Comments are closed.