ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ НВК. ВІДКРИТИЙ УРОК МАТЕМАТИКИ У ЦІКАВІЙ ІГРОВІЙ ФОРМІ

Кількість переглядів 412

Учням першого класу в Овідіопольському НВК проведений відкритий урок математики за новою методикою, яка описана в науково-методичному журналі «Початкове навчання та виховання».

Урок проведений вчителем-методистом Світданою Бухаровою. На уроці були присутні два заступники директора та студентка-практикантка Міллер Н.В.

Світлана Несторава для групи Овидиопольский УВК “Школа-гимназия” написала:

“02 лютого 2018 року, вчитель-методист Овідіопольського НВК Бухарова Світлана Ігорівна проводила відкритий урок математики у своєму 1-В класі, на якому були присутні два заступники директора та студентка-практикантка Міллер Н.В. Урок проведено у цікавій ігровій формі, дуже тісно пов’язаний із життям, адже першокласники 35 хвилин займалися «шопінгом». Спочатку учням довелося самостійно зробити знижки на товари, а вже потім по «акційним» цінам вони купували собі улюблені іграшки. Протягом уроку дитячим емоціям не було меж. Що вже говорити про дітей, якщо навіть гості були у захваті. Адміністрація НВК дуже вдячна вчителю за проведений урок. Хочеться, щоб саме такі уроки стали традиційними у кожного нашого вчителя. А для тих, хто зацікавився, зазначу, що розробку даного уроку можна знайти в науково-методичному журналі «Початкове навчання та виховання» (3, січень 2018р.).
Бажаю всім творчого натхнення!”

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0