ПОВНЕ ФІАСКО – БУРАВЛЬОВ О.І. ПЕРЕВЕРШИВ СЕБЕ: ПОВТОРНЕ ГОЛОСУВАННЯ ПО ТРЬОМ ОКРУГАМ НА ВИБОРАХ В ТАЇРОВСЬКУ ОТГ НЕ ВІДБУЛОСЬ

Кількість переглядів 391

На 04 лютого 2018 року, відповідно до рішення Таїровської селищної виборчої комісії, було заплановано повторне голосування по трьом округам в Таїровську об’єднану територіальну громаду.

Прибувши на місце голосування ми були здивовані: дільниця для голосування навіть не відкрилась.

Ми спробували зателефонувати до голови Таїровської СВК Буравльова О.І., але його телефон повідомляв про «відсутність зв’язку» (дивиться відео).

Проявляючи наполегливість, ми зателефонували до голові Овідіопольської районної виборчої комісії Яроцької І.В., телефон якої був на зв’язку. Пані Яроцька пояснила, що ніяких виборів не буде, що є якесь рішення суду, що гроші для проведення повторного голосування Центральною виборчою комісією не виділені.

Загалом, особисто я вже нічого не розумію: то є рішення суду, які зобов’язують Таїровську СВК виконати певні дії, але Буравльов і Ко «б’ють себе в груди» з криками: «Ми колегіальний орган, суд нам не указ» та не відміняють раніше прийняти, в супереч законам України, рішення. А тут нікто ні про яке рішення до сьогодні нічого не говорів, Таїровська СВК не відміняла своє ж рішення про переголосування, але «переголосування не буде, тому що його не буде».

На всяк випадок, ми спробували перевірити, чи є хтось в самої Таїровської СВК. Але і там було пусто. Так ще ніхто не знущався над вибором народу.

Павло Погорелий, представник Тимура Хасаєва написав у Facebook:

«І знову Таїровська СВК разом з Буравльовим не виконала своє ж рішення щодо повторного голосування! Немає слів! Фіаско)))»

Якщо врахувати, що вже суди «чорним по білому пишуть»:

  • «Визнати протиправною бездіяльність Таїровської селищної виборчої комісії»
  • «Визнати протиправним та скасувати рішення Таїровської селищної виборчої комісії»
    то це і справді ФІАСКО.

Якщо після такого саботажу та таких рішень суду Овідіопольська поліція не відкриє кримінальне провадження у відношення його голови Буравльова О.І. та інших членів та представників (особисто це стосується юриста О.Іщенко) Таїровської СВК, то необхідно вже відкривати кримінальне провадження проти самих поліцейських, які своєю бездіяльністю породжують безкарність, що тягне за собою ще більші порушення закону.

Сподіваюсь вже у понеділок ми побачимо реакцію державних органів на перешкоджання здійснення виборчого права.

З місця події, журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0