ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ БИЧЕНКО: ?ВСЕ «ПРОЗОРО»”. МІСЬКА РАДА ЧОРНОМОРСЬКУ НЕ БАЧИТЬ ПРОБЛЕМИ, ЩО ВСІ ТЕНДЕРИ ВИГРАЮТЬ КОМПАНІЇ ДЕПУТАТА БПП-СОЛІДАРНІСТЬ НАУМОВОЇ

Кількість переглядів 393

Компанії, підконтрольні депутату Чорноморської міської ради від провладної партії «БПП-Солідарність» Наумової Тетяни Іванівни дивним образом перемагають на всіх тендерах, які проводить Чорноморська міська рада.

Заступник міського голови Чорноморська Биченко Сергій Якович не бачить в цьому проблеми. Він впевнений, що всі тендери проходять «ПРОЗОРО» і Сергій Якович, як відповідальна особа виконкому за будівництво, з його слів, немає впливу на проведення процедури таких тендерних закупок.

Громадські діячі міста Чорноморськ обурені таким станом справ і вважають інакше. Всі вони впевнені, що умови тендерів спеціально прописуються під компанії Тетяни Наумової, яка потім «ділиться» дивідендами від виконання таких робіт.

Активісти Анатолій Скопник, Ігорь Шикірук, Олексій Сидоров та голова ГО «Антикорупційний рух півдня» Володимир Букач надіслали запит про доступ до публічної інформації та поспілкуйсь з цього приводу з Сергієм Биченко. Розмова вийшла доволі напружена і відверта, ніхто не соромився в своїх висловах, кожен сказав, все, що думає з цього приводу (дивиться выдео).

Разом з громадськими діячами в кабінеті у чиновника побував і депутат міськради Василь Бугайчук.

Запит поданий, чекаємо відповіді. Про подальші події будемо вас інформувати.

З місця події, журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ БИЧЕНКО: ?ВСЕ «ПРОЗОРО»”. МІСЬКА РАДА ЧОРНОМОРСЬКУ НЕ БАЧИТЬ ПРОБЛЕМИ, ЩО ВСІ ТЕНДЕРИ ВИГРАЮТЬ КОМПАНІЇ ДЕПУТАТА БПП-СОЛІДАРНІСТЬ НАУМОВОЇ

  1. Роман сообщаю,что в Большой долине аналогичная ситуация. Отмывают деньги строго через своих подрядчиков. Предприятия – Юта, ЧП Марчак….

Comments are closed.