ПРОГРАВШИЙ ВИБОРИ В ТАЇРОВСЬКУ ОТГ ЯКИМОВИЧ ПОДАВ СУДОВИЙ ПОЗОВ НА ТАЇРОВСЬКУ СВК В АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Кількість переглядів 314

15 лютого 2018 року відбулось засідання Одеського окружного адміністративного суду за позовом колишнього кандидата на посаду голови Таїровської ОТГ Якимовича Олександра Вікторовича до Таїровськох СВК про скасування постанови про реєстрацію Хасаєва Т.Х. та зобов’язання комісії вирішити питання про відмову Хасаєва Т.Х. від посади селищного голови.

На першому судовому засіданні сам позивач почав знайомитись зі своїм позовом, тому засідання перенесено на 10 годину 16 лютого.

Представник Хасаєва Т.Х. Павло Погорелий після засідання суду написав про свої враження від першого засідання:

«Сьогодні в Одеському окружному адміністративному суді відбулось судове засідання за позовом Якимовича О. до Таїровської СВК про скасування постанови про реєстрацію Хасаєва Т.Х. та зобов’язання комісії вирішити питання про відмову Хасаєва Т.Х. від посади селищного голови. На даний час судове засідання перенесено на 10.00 16.02.2018 року. Пізніше викладу відео з судового засідання. В мене склалось враження, що особа підписала позовну заяву при цьому з нею почала знайомитись під час судового засідання. Я думаю, що даний громадянин після цього втратив будь-яку можливість бути обраним селищним головою! Це моя особиста точка зору.»

Нагадаємо, що судові процеси навколо Таїровської селищної ради не втихають з жовтня 2015 року. Кандидати на посаду Таїровського селищного голови Сергій Обертун і Олександр Якимович, які двічі вже програють вибори, постійно подають позови в різні судові інстанції.

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0