У ЩО СОЛОМ’ЯНСЬКОМУ СУДУ МІСТА КИЇВ «ОБІЙШОВСЯ» ТРУХАНОВ. МЕТОДИ «САШИ БЕЛОГО» ПОЧИНАЮТЬ ДОМІНУВАТИ?

Кількість переглядів 252

Розбиті стекла, відірвані дзеркала та погнуті металеві частини 13 автівок – таку ціну рішення одного з судів Солом’янського району про відправлення міського голови Одеси Геннадія Труханова на поруки «Народному» депутату Дмитрію Голобову, встановив волонтер Одеської ОДА Анатолій Мазур.

Методи «Саши Белого», напевно, потрохи будуть домінувати в самовираженні громадськості на «беззубі» дії правоохоронної та судової системи.

Люди хочуть справедливості, але її досягнення законним шляхом стає недосяжною метою. Заяви до поліції, написання скарг прокурорам, подання звернень органам виконавчої влади, походи на прийом к «Народним» депутатам не приносять бажаної справедливості.

Навпаки, люди починають бачити, що всі їх звернення та заяви стають джерелом збагачення правоохоронців, а «об’єкти» скарг продовжують і далі знущально насміхатися над «шукачами справедливості».

Ймовірніше за все, що вчинок Анатолія Мазура стане поштовхом для тих, хто впевнений, що методи «Саши Белого» більш ефективні в досягненні справедливості.

Якщо українське правосуддя не зміниться найближчим часом, якщо поліцейські не перестануть бути простими спостерігачами за правопорушеннями, якщо прокурори не почнуть вести реальний нагляд за справедливим розглядом кримінальних проваджень, якщо судді не почнуть дивитися на правосуддя не з боку «наживи», а з боку саме правосуддя, то, незабаром, їх «ситий стан» буде перерваний читанням новин, а ще гірше – наглядом через вікно, про підвішених на стовпчиках цих «спостерігачів», «наглядачів» та «вирішувчів», прямо біля місць їх спостерігання, наглядання та вирішування.

Ось, що пише про самосуд Вікіпедія:

Самосуд – незаконна розправа з справжнім або ймовірного зі злочинцем, без звернення до державних органів. Самосуд відрізняється від звичайної помсти тим, що при помсти розправу над кривдником здійснює сама жертва або близькі їй люди, самосуд ж можуть вчинити і сторонні, прагнучі таким чином забезпечити справедливість в їх розумінні і запобігти потенційну загрозу інтересам суспільства.

Нашій владі і всім нам, залишилося тільки вирішити, як ми хочемо домогтися справедливості, законним чи незаконним способом?

Не забуваємо, що з моменту останнього випадку самосуду, пройшло два с половиною місяця – тоді самосуд на судовому засіданні в Нікополі 30.11.2017 року скоїв отець загиблого. Він загинув на місці, але було семеро постраждалих: троє підсудних, яких госпіталізували, два конвоїра, секретар суду та одна цивільна особа. Там теж ніяк не могли засудити злочинців.

Для порівняння, як система реагує на тих, хто порушує її «ситний стан»: слідчим відділом Солом’янського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ст.296 (хуліганство) КК України, а Анатолія Мазура вже затримали у порядку ст.208 КПК України.

Вже прогнозують Анатолію до семи років позбавлення волі. Посадять? Чи тепер хтось спалить автопарк Солом’янського управління поліції?

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “У ЩО СОЛОМ’ЯНСЬКОМУ СУДУ МІСТА КИЇВ «ОБІЙШОВСЯ» ТРУХАНОВ. МЕТОДИ «САШИ БЕЛОГО» ПОЧИНАЮТЬ ДОМІНУВАТИ?

  1. Анатолий разгромил автомобили судей, работающих в помещении по улице Шутова, а мера пресечения Труханову выбирали в помещении по улице Вознесенский спуск. Случайно? Не думаю.

  2. НАБУ и САП не просили суд об аресте Труханова и даже не предъявили ему хоть какое-то понятное подозрение. В том, что инкриминируется Труханову вообще нет состава преступления.
    А погром в Соломенском суде организовал сам СЫТНИК, чтобы отвлечь внимание общественности от слухов о том, что он с ХОЛОДНИЦЬКИЙ взял с Труханова за развал дела 3млн.$ !!!

  3. Анатолий Мазур был кандидатом по 21 округу в депутаты в Радужном, что в Таировской ОТГ.
    Свой проигрыш обжаловал в административном суде и на одном из заседаний, при рассмотрении его иска, он предъявлял СПРАВКУ ИЗ ПСИХДИСПАНСЕРА!!! КОТОРАЯ ГЛАСИЛА, ЧТО ОНА ТАМ СОСТОИТ НА УЧЕТЕ!!! Лично был на том заседании и видел эту справку.
    Только теперь не понятно: тогда он дело проиграл, но машины судей Одесского окружного суда бить не стал.
    А теперь решил отыграться на Киевских судьях??? Какое-то странноватое поведение, лишний раз подтверждающее, что справка из психдиспансера настоящая.

    1. Пане Юрист, щось у Вас не дуже клеїться як на юриста. По-перше, Анатолій Мазур чоловік, а Ви пишете “ЧТО ОНА ТАМ СОСТОИТ НА УЧЕТЕ”. По -друге, якщо Мазур стоїть на обліку в психдиспанцері тоді яким чином його могли зареєструвати кандидатом. По-третє, якщо Мазур, як Ви стверджуєте, стоїть на обліку в психдиспанцері, скажіть мені як юрист, така людина непісудня? А наші судді, за незначним винятком, усі такі. Що, усі ці дорогущі іномарки куплені за суддівську зарплату? Не смішіть мої тапочки.

Comments are closed.