2 БЕРЕЗНЯ – ДИСКУСІЯ «ЗАГРОЗИ СВОБОДІ СЛОВА В УКРАЇНІ»

Кількість переглядів 340

Національна спілка журналістів України у партнерстві з Міжнародною федерацією журналістів організовує публічну дискусію «Загрози свободі слова в Україні», яка пройде 2 березня в Києві.

Захід розглядається насамперед як майданчик для обговорення резонансних заяв національних медіа щодо утисків свободи слова та звіту представників правоохоронних органів про стан розслідування злочинів, скоєних проти журналістів.

Дискусія «Загрози свободі слова в Україні» складатиметься з двох частин:

«Право на свободу слова» і «Право на безпеку».

Під час дискусії «Право на свободу слова» планується обговорити актуальні заяви національних медіа щодо тиску на ЗМІ силових відомств і Нацради з питань телебачення і радіомовлення (за участю представників і медійного менеджменту, і Нацради).

Дискусія «Право на безпеку» стосуватиметься боротьби з безкарністю, протидії фізичній агресії щодо журналістів та стану розслідування злочинів, зокрема масового побиття журналістів у часи Євромайдану.

До участі в дискусії запрошуються журналісти, медіаексперти, представники Адміністрації Президента України, правоохоронних відомств (ГПУ, СБУ, МВС і Національна поліція), Нацради з питань телебачення і радіомовлення, Мінінформу, народні депутати.

Для участі в дискусії потрібно заповнити електронну форму – http://bit.ly/2EVMI3Y

Довідки: тел. 044 234 52 09 або електронною поштою spilka@gmail.com

Джерело: НСЖУ

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0