ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ТАЇРОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ

Кількість переглядів 398

15 березня 2018 року відбулось засідання Таїровської селищної виборчої комісії на порядку денного якого було запропоновано три питання.

Першим питанням голова комісії Олег Буравльов запропонував повторно розглянути подані Тимуром Хасаєвим документів та визнати його таким, що відмовився від реєстрації на посаду Таїровського селищного голови. Але, за результатами голосування (дев’ять «ЗА», сім – «ПРОТИ») рішення прийнято не було (дивиться відео процесу голосування). Документи Тимура Хасановича залишились не розглянутими, напевно.

Другим питанням було розглянуто та прийнято рішення яким повторно скликана перша сесія Таїровської селищної ради Таїровської ОТГ на 19 березня 2018 року о 14 години.

Третім питанням порядку денного було прийняте звернення до голови Одеської ОДА та ЦВК. Суть звернення така:

  • вплинути на обраних депутатів, які ігнорують першу сесію
  • та вплинути на деяких членів виборчої комісії, які на їх думку перебувають під впливом деяких політичних сил

Не знаємо, як можна вплинути на депутатів та членів комісії, але звернення є і в Одеської ОДА і ЦВК, напевно будуть шукати такий спосіб.

Як на мене, чим далі йде виборчий процес, тим тумані виглядає можливість формування Таїровське ОТГ за результатами цих виборів. Що далі? Залишать все як є? Або нові вибори?

З місця події, журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0