ЧЕРЕЗ ПОГІРШЕННЯ ПОГОДИ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ МОБІЛІЗОВАНО ВСІ ОПЕРАТИВНІ СЛУЖБИ

Кількість переглядів 293

В Одеській області мобілізовано всі оперативні служби через очікуване погіршення погодних умов.

Працівники Служби автомобільних доріг в Одеській області вже працюють у посиленому режимі і готові реагувати на будь-які ускладнення на дорогах. Також у ПАТ «Одесаобленерго» до роботи готові 325 аварійних бригад та 300 одиниць техніки на випадок відключень електропостачання у населених пунктах регіону.

Нагадаємо, що за інформацією Гідрометеорологічного центру Чорного та Азовського морів, в Одеській області очікується погіршення погодних умов у найближчі три дні. 18 та 19 березня на території регіону пануватиме південний циклон. Очікуються опади у вигляді дощу і мокрого снігу. Місцями також – ожеледь, ожеледиця, налипання мокрого снігу, можливі замети.

Прогнозується посилення вітру з поривами до 20 метрів на секунду. Температура повітря, згідно прогнозу, 18 березня – вдень від 1 до 6 градусів тепла, вночі – від 1 до 6 градусів морозу. 19 березня очікується похолодання: до 10 градусів нижче нуля вночі, від 3 морозу до 2 градусів тепла вдень. Вже 20 березня синоптики прогнозують поліпшення погодних умов у регіоні.

За інформацією: Одеська ОДА

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ЧЕРЕЗ ПОГІРШЕННЯ ПОГОДИ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ МОБІЛІЗОВАНО ВСІ ОПЕРАТИВНІ СЛУЖБИ

  1. Надо календарь на один месец сместит в перед. чтоб Зима начиналась в Январе.

Comments are closed.