СЕМІНАР “ЛЕГАЛЬНА ЗАЙНЯТІСТЬ”

Кількість переглядів 302

22 березня 2018 року головний спеціаліст Овідіопольського бюро правової допомоги Варшанідзе М.Р. спільно зі спеціалістом Овідіопольського РВ ДВС ГТУЮ в Одеській області Яковлевою І.М. та спеціалістом Овідіопольського РВ ДРАЦС ГТУЮ в Одеській області Драгоненко О.Ф. взяли участь у семінарі “Легальна зайнятість” в Овідіопольському районному центрі зайнятості.

Присутнім роз’яснили порядок отримання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги та проінформували про загальнонаціональний правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!», який реалізується Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги, територіальними органами юстиції, за підтримки юридичних клінік, міжнародних донорів та партнерів.

Наприкінці заходу присутні отримали інформаційні буклети та відповідь на питання, які їх цікавили, а саме: порядок збільшення розміру аліментів; порядок реєстрації місця проживання ; порядок отримання одноразової матеріальної допомоги від органу виконавчої влади/органу місцевого самоврядування, тощо.

Джерело: Перший одеський міський центр з надання БВПД

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “СЕМІНАР “ЛЕГАЛЬНА ЗАЙНЯТІСТЬ”

  1. а что этот специалист Татьяна стал такой толстый

  2. Людка Чебанха и ее дочка Катька проститутки поззаборные. Мутят воду в Овидиополе, все раскрали и никак не могут нажраться

  3. Дивиться на ФБ,відео та
    документи про Варшанидзе.
    Карма карма.

  4. Вор и мошенник как его папаша. Но тот правда еще и туп.

Comments are closed.