ВІДБУВСЯ РАЙОННИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФЕСТИВАЛЮ ДРУЖИН ЮНИХ ПОЖЕЖНИХ

Кількість переглядів 334

30 березня 2018 року в смт. Овідіополь відбувся районний етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних. Всього у фестивалі прийняли участь 6 команд з числа НВК та ЗОШ Овідіопольського району. Кожна з команд готувалась до цього конкурсу дуже старанно і це видно з виступів агітбригад.

Після вступних слів заступника голови Овідіопольської РДА Ворохаєва О.А., та начальника Овідіопольського РС ГУ ДСНС України в Одеській області майора служби цивільного захисту Федькалова М.М., ведучі оголосили склад журі та нагадали умови конкурсної програми. Всі команди продемонстрували добрі знання та майстерно втілили свої задуми під час виступів використовуючи всі засоби – від дотепного гумору до театральних мініатюр.

При оцінюванні суддями враховувались артистизм, кмітливість, дотепність, змістовність, оригінальність, хореографічна і вокальна майстерність, і звісно знання пожежно-рятувальної справи.

За підсумками роботи журі перше місце здобула Надлиманська ЗОШ, друге та третє місця посіли команди с. Барабой та Кароліно-Бугазька ЗОШ.

Після закінчення змагань начальник Овідіопольського РС ГУ ДСНС України в Одеській області майор служби цивільного захисту Федькалов М.М. особисто подякував всім за участь, вручив грамоти та цінні подарунки і доповнив, що неважливо, що в грі були переможці і переможені, а головне, що і учасники, і глядачі отримали заряд гарного настрою разом з запасом нових протипожежних знань.

За матеріалами: Овідіопольський РС ГУ ДСНС України в Одеській області

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0