24 СЕСІЯ ЧОРНОМОРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ VII СКЛИКАННЯ

Кількість переглядів 399

12 квітня 2018 року відбулось пленарне засідання двадцять четвертої сесії Чорноморської міської ради Одеської області VII скликання.

На засідання були розглянути та прийняти наступні питання порядку денного:

  1. Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Чорноморська Одеської області».
  2. Про звіт міського голови щодо здійснення державної регуляторної політики Чорноморською міською радою Одеської області та її виконавчими органами в 2017 році.
  3. Про виконання бюджету міста Чорноморська за 1 квартал 2018 року.
  4. Про прийняття у 2018 році окремих видатків у вигляді міжбюджетного трансферту із сільського бюджету Дальницької сільської ради Овідіопольського району до бюджету міста Чорноморськ.
  5. Про внесення змін та доповнень до рішення Чорноморської міської ради Одеської області від 22 грудня 2017 року № 272 – VII ?Про бюджет міста Чорноморська на 2018 рік?.
  6. Про Міську програму удосконалення казначейського обслуговування міського бюджету м. Чорноморська та забезпечення матеріально-технічної бази Управління Державної казначейської служби України у м. Чорноморську Одеської області для обслуговування розпорядників та одержувачів бюджетних коштів на 2018 рік.
  7. Про внесення змін та доповнень до рішення Чорноморської міської ради Одеської області від 16.02.2018 року № 289-VII “Про Міську програму підтримки і розвитку навчально-матеріальної бази та соціального захисту студентів Чорноморського морського коледжу Одеського національного морського університету на 2018 рік”.
  8. Про внесення змін до рішення Чорноморської міської ради Одеської області від 16.02.2018 року №119-VII «Про міську програму проидії злочинності та посилення громадської безпеки на території міста Чорноморська на 2016 – 2018 роки».
  9. Про внесення змін та доповнень до рішення Чорноморської міської ради Одеської області від 16.02.2018 року № 286-VII “Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Чорноморської міської ради Одеської області на 2018 рік”.
  10. Про затвердження Положення про порядок списання майна комунальної власності Чорноморської територіальної громади в Одеській області.
  11. Про Міську цільову програму підтримки Чорноморського міського військового комісаріату, проведення мобілізаційної підготовки військовозобов’язаних м. Чорноморська та забезпечення заходів, пов’язаних із виконанням військового обов’язку, призовом громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань на 2018 -2020 роки.
  12. Про Програму зайнятості населення м. Чорноморська Одеської області на 2018–2020 роки.
  13. Про затвердження Програми розвитку туризму та курорту у м. Чорноморську Одеської області на 2018-2020 роки.
  14. Про Міську програму підтримки малого підприємництва в місті Чорноморську на 2018-2020 роки.
  15. Про внесення змін та доповнень до рішення Чорноморської міської ради Одеської області від 16.02.2018 року № 300-VII «Про затвердження плану діяльності Чорноморської міської ради Одеської області з підготовки регуляторних актів на 2018 рік».
  16. Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеської області мереж: водопровідних, каналізаційних та зовнішнього освітлення, що знаходяться у 9-му мікрорайоні міста Чорноморська Одеської області від дочірнього підприємства «Моноліт-Сервіс».
  17. Про закріплення нежитлових приміщень, які перебувають в комунальній власності Чорноморської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеської області, на праві господарського відання за комунальним підприємством «Міське управління житлово-комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеської області.
  18. Про надання згоди на передачу нежитлових приміщень на баланс об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «МИРНИЙ 30».
  19. Про затвердження Інвестиційної програми комунального підприємства «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеської області на 2018 рік.
  20. Про затвердження Інвестиційної програми комунального підприємства “Чорноморськводоканал” Чорноморської міської ради Одеської області на 2018 рік.
  21. Про визнання таким, що втратило чинність рішення Чорноморської міської ради Одеської області від 20.07.2006 року № 54-V «Про Правила благоустрою санітарного утримання територій, забезпечення чистоти та порядку в межах Чорноморської територіальної громади».
  22. Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Чорноморської міської ради Одеської області.
  23. Про внесення змін та доповнень до рішення Чорноморської міської ради Одеської області від 12.03.2016 року № 67-VІI «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату виконавчих органів Чорноморської міської ради Одеської області».
  24. Про затвердження Міської цільової програми розвитку інформаційної системи містобудівного кадастру на території Чорноморської міської ради Одеської області на 2018-2020 роки.
  25. Про земельні правовідносини.
  26. Кадрові питання:
    • Про дострокове припинення повноважень депутата Чорноморської міської ради Одеської області Казаніна Володимира Сергійовича.
    • Про внесення змін в рішення Чорноморської міської ради Одеської області від 24.12.2015 року №20-VII «Про утворення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеської області VII скликання, визнання його чисельності та затвердження його персонального складу»
  27. Про розгляд депутатського запиту Сміренського Івана Валерійовича.

Питання:

  • Про надання згоди на передачу нежитлових приміщень з балансу комунального підприємства «Міське управління житлово-комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеської області на баланс відділу освіти Чорноморської міської ради Одеської області.
  • Про затвердження мирової угоди між Чорноморською міською радою Одеської області та Громадською організацією «Спортивний клуб «Бастіон» в новій редакції.

були зняти з порядку денного.

З місця події, журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0