MARFIN BANK В ОВІДІОПОЛІ ЗАЛИШИВ СВОЇХ КЛІЄНТІВ НА ВИХІДНІ БЕЗ ГОТІВКИ

Кількість переглядів 340

Перше відділення ЦО ПАТ «МТБ БАНК» в м. Чорноморськ, яке знаходиться в смт Овідіополь по вул. Т.Шевченко,220, залишило своїх клієнтів без готівки на вихідні дні.

За скаргами декількох працівників соціальної сфери Овідіопольського району, які отримали нарахування заробітної платні 27 квітня 2018 року у після обіденний час, вони не змогли отримати готівкові кошти в жодному банкомату MARFIN BANK в смт Овідіополь.

Перший банкомат знаходиться на будинку самого відділення по вул. Т.Шевченко,220, має оголошення роздруковане на принтері наступного змісту:

Але по банкомату в супермаркеті «СІЛЬПО» в смт Овідіополь по вул. Т.Шевченко,228, за інформацією на екрані монітора, виконуються технічні роботи і отримати готівку теж неможливо.

Ми перевірили цю інформацію і дійсно, станом на 11 годину ранку 28 квітня обидва банкомата не працювали.

Інші найближчі банкомати цього банку знаходяться в смт Малодолинське, в місті Чорноморськ та місті Одеса, що доволі далеко, тому всім клієнтам, які мешкають в селищі Овідіополь та найближчих селах району довелось скористуватись банкоматами інших банків.

Скільки «комісійних» буде коштувати для клієнтів банку така ситуація? За телефонами «гарячої лінії», які вказані на банківських картках MARFIN BANK:

  • 044 290 93 10
  • 0 800 500 255

роз’яснень отримати не вдалось. Відповідь одна:

?будь-які роз’яснення ви отримуєте в перших робочий день, після вихідних?.

Почекаємо роз’яснень у відділенні банку після вихідних.

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0