ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ ВТРАТИЛА СПОКІЙ – ЇЙ ПОГРОЖУЮТЬ НЕВІДОМІ

Кількість переглядів 543

Заступник голови Овідіопольської виборчої комісії Тетяна Паучак повідомила про погрози невідомих осіб, які, з її слів, допікають всю ніч по телефону. Нашому ж видавництву погрожують кримінальним переслідуванням (дивиться відео).

Про це нам стало відомо 27 червня 2018 року на засіданні Овідіопольської районної виборчої комісії, де її голова Ірина Яроцька, напевно маючі певні зв’язки в правоохоронних структурах, повідомила мені, як журналісту, про вже відкрите кримінальне провадження.

Ірина Вікторівна почала розповідати про якісь п’янкі і сутички, про розповсюдження інформації стосовно особистого життя громадянина та взагалі дуже гнівно відгукувалась про події, які відбулись 24 червня в будинку Овідіопольської районної ради, про які я писав у статті: “ОВИДИОПОЛЬСКАЯ ИЗБИРАТЕЛЬНАЯ КОМИССИЯ ОПЯТЬ ГОТОВИТ СЮРПРИЗЫ В СОСТАВЕ УЧАСТКОВЫХ КОМИССИЙ?

Напевно, втрачений в той день журнал реєстрації забрав багато нервів у Ірини Яроцької і вона почала залякувати нас ще одним кримінальним провадженням, але вже по заяві заступника комісії Тетяни Паучак, яка останніми днями, як написано вище, теж втратила свій спокій.

З якою метою Ірина Вікторівна Яроцька приділила стільки багато уваги нашої редакції і мені особисто на цьому засіданні я так і не зрозумів. Напевно, вона вважає, що цим зможе залякати засіб масової інформації? А може навпаки, вона хотіла нас підтримати?

І все ж “дурашлива” поведінка голови Овідіопольської районної виборчої комісії вселяє надію, що далі буде ще цікавіше.

З місця події,
журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ ВТРАТИЛА СПОКІЙ – ЇЙ ПОГРОЖУЮТЬ НЕВІДОМІ

  1. всю ночь по телефону звонят. Ну конечно мозгов отключать телефон на ночь не хватает

  2. Не хватает!У меня престарелые родители.Так что если Вам все по…..,свой можете отключать!!!

  3. Да какие они журналисты… Шайка алкашей. Кто им вообще удостоверение то купил. Хотя примерно понятно. Те кого они пиарят. Микрофон купить не могут.

  4. Антон, тобі явно не подобається правда. Назви хоч одну організацію в тому числі громадську організацію, або людину в районі яка викриває злочинні дії посадовців, аферистів, не добросовісних підприємців, бездіяльність органів влади, стає на захист простих людей. З твоєю точкою зору не погоджуюсь, але розумію, що ти відносишся до тих кому подобається безлад.

Comments are closed.