ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ ГОЛОВИ ПАРТІЇ ВО «БАТЬКІВЩИНА» ЮЛІЇ ТИМОШЕНКО В ОДЕСІ

Кількість переглядів 443

Поближче до виборів я просто пред’явлю попунктний план на перші 100 днів нового Президента, дуже конкретні, дуже чіткі, які не можливо розмити потім, або якось не так прочитати. Якщо за 100 днів я цього не зроблю, я просто покладу ключі від Банкової і піду“ – таке (на відео 26’24’’) наголосила Юлія Тимошенко, відповідаючи на одне із запитань на своєї прес-конференції в Одесі, яка відбулась 30 серпня 2018 року в готелі «АРКАДІЯ» де були присутні і АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ.

Прес-конференція розпочалась з промови Юлії Володимировій, яка висловила свої враження від зустрічі з профспілками портів Одеської області де вона почула про їх проблеми.

Головні тезисі її промови:

На відео 5’24’’
Просто болячи, що після другої революції, після виборів і перевиборів, після всіх зусиль, які люди доклали ми повернулись ще до гіршого управління країною, ще до більш корумпованої системи ніж була до Революції Гідності. Я іноді думаю, що погано коли сьогоднішня влада трошки більш інтелектуальна, ніж влада Януковича. Тому що краще би для тих цілей для яких вони прийшли на посади, а власне обібрати свою власну державу, краще у них було трошки менше інтелекту і трошки менше англійської, тому що вони це роблять бездоганно“.

На відео 7’10’’
Одна з цілей моєї поїдки зараз по регіонам це обговорення з інтелектуальними елітами кожної області проекту концепції нової Конституції, нового суспільного договору. Новий суспільний договір він потрібен для того, щоб дуже лаконічно, дуже чітко прописати умови в яких хоче жити українське суспільство після того, як можна буде владу перезавантажити. І на базі цього нового суспільного договору буде складатись новий проект Конституції, якій, я глибоко переконана прибере більшість тих вад з якими сьогодні живе і працює державна влада, посилить місцеве самоврядування і саме головне зробить так щоб люди хоч якось впливали на управління своєю країни і на своє власне життя тому що сьогодні цього зовсім не відбувається. І нова Конституція, якщо все складеться так, як ми плануємо, буде прийнята на всеукраїнському референдумі і перший Указ, якій підпише новий президент це буде указ про проведення всеукраїнського референдуму по затвердженню нової Конституції України, яка перезаснує нашу республіку і яка створить потужну основу для зовсім іншої стратегії нашого життя“.

Далі були запитання.

  1. Головний редактор АЛЬТЕРНАТИВА.ОРГ Роман Варшанідзе (на відео 8’48’’):

Скажите пожалуйста в Новом Курсе Украины какие будут заложены механизмы, чтобы исключить тот беспредел, который творился в Таирово и Цебриково в Одесской области, где мы видим, что происходил не выбор народа, а выбор делается в кабинетах“.

  1. «Одесский кризисный медиа-центр» Владислав Новицкий (на відео 13’44’’):

Уважаемая Юлия Владимировна Вы находитесь в Одессе сейчас и я бы хотел, чтобы Вы почувствовали не только по тем температурным рекордам, которые бьет Одесса, но и по отношении атмосферы, может немножко ее разрядить. У нас в Одессе есть известный музей Блещунова, сейчас там открылась экспозиция, которую уже сейчас называют экспозицию бабушек – «музей бабушек». Мы знаем, что Вы не так давно стали бабушкой прекрасного ребенка в 2016 году и хотелось бы спросить, что лично Вы могли бы подарить этому музею тогда и если Вы станете первой бабушкой страны“.

  1. Ольга Філіпова газета «Чорноморські новини» і керівник організації «ІТ-бабусі» (на відео 14’46’’):

Я хочу запитати щодо Припортового заводу тому що я пам’ятаю Ваш візит 2008 року, коли Ви багато уваги приділили Припортовому заводу – Що змінилось за ці 10 років і що зробити щоб ситуація розрішилась?“.

  1. Мария Собчинская Думская ТВ (на відео 16’54’’):

Планируете ли Вы в преддверии выборов объединяться с какими-то другими демократическими силами, возможно Анатолий Гриценко, кто-то другой и в случае если коалиция такая состояться, готовы ли Вы уступить лидерскую позицию своему единомышленнику, допустим как это было у Кличко с Порошенко на прошлых выборах, или место Президента это уже сама цель. И в продолжении вопроса – Вы говорили о Конституции, которая урежет права Президента и даст больше прав парламенту. Зачем Вам тогда этот пост Президента с такими урезанными правами?“.

  1. Кристина Немченко ПРЯМИЙ канал (на відео 27’44’’):

Юлія Володимирівна в 2004 році Ви робили публічні заяви про те, що Ви проти передвиборчої компанії, прошу Вас це прокоментувати. Друге – скільки Ви вже витратили на передвиборчу компанію. І трете, поки у мене є можливість поставити Вам питання – мене цікавить таке питання, Ви нетривалий час Вас не було видно, громадськість Вас не бачила і з’явилась інформація, що Ви відпочивали на яхті бізнес-партнера Новицького, прошу і це прокоментувати, три пункти, дякую“.

  1. Телеканал РЕПОРТЕР (на відео 33’43’’):

Юлія Володимирівна дозвольте суте політичне питання: прокоментуйте ситуацію в Одеській обласній раді, де скоріш за все буде зміщено Олега Радковського з посади першого заступника голови і чи не вважаєте Ви, що співпраця з БПП-Солідарність в Одеській обласній раді била помилкою вашої партії протягом чотирьох років?“.

  1. «048.UA сайт города Одессы» (на відео 35’36’’):

„Вы, наверное, знаете какая у нас ситуация с мэром города Одессы, знаете, что разрушается город. Какие меры, по-Вашему, нужно принимать власти адекватные, как должен действовать Президент и как бы Вы в этой ситуации поступили?“

  1. Глеб Громов (на відео 37’56’’):

„Юлия Владимировна, на весну запланированы президентские выборы, осенью парламентские, скажите пожалуйста, рассматриваете ли Вы, как потенциального союзника на парламентских выборах Виктора Медведчука? И объединяет ди Вас что-то с этой личностью?“

  1. Олена Соломонова видання «Одеса онлайн» (на відео 38’38’’):

У мене два питання – Ви скоріш за все наступний Президент – 28 лютого 2014 року Ви приймали участь у засідання РНБО України стосовно Кримського півострова. Як я пам’ятаю Ви намагались впевнити усіх, що скоріш за все втручання наших військ призведе до незворотних наслідків. Зараз Ви теж так вважаєте? І як Ви вважаєте Ваше таке ставлення якось змінило нашу політику в Україні?

  1. (на відео 4211’’):

Юлія Володимирівна, Ваш новий курс, курс реформ, але повернемось до того коли Ви були Прем’єр-міністром, одна із найвищих посад в державі, чому власне тоді Ви не реалізували, хоча б одну з частин цього нового курсу, який зараз пропонуєте, що Вам заважало?

  1. (на відео 45’00’’):

По данным государственной статистики у женщин сейчас зарплата в среднем на 25% ниже, чем у мужчин. В Новом курсе будет ли предпринято что-то в этом плане?

  1. ИА «Одесса-медиа» (на відео 46’14’’):

Юлия Владимировна, сегодня украинцам очень сложно разбираться в политической принадлежности чиновников, депутатов, потому что, ну они меняют ее, как некоторые мужчины своих жен – очень часто. Скажите пожалуйста, Вы уважаете таких политиков и буду тли в ваших списках они занимать достойные места? Те, кто сегодня раза три, четыре, пять поменяли уже свои партии“.

  1. ОО «Зеленый лист» (на відео 48’31’’):

Юлия Владимировна, я также являюсь организатором общественной организации «Зеленый лист» хотел бы спросить вопрос по поводу – согласны ли Вы с тем, что необходимо вводить термин «экологическая безопасность» в нашей стране, поскольку составляющая развития устойчивой территории, включает в себя экономическую, экологическую и социальную? Но не в свете вырубки Карпат, потому что это общеизвестный факт, а в свете таких вот ситуаций, когда уничтожаются Национальные природные парки, используются как природный ресурс и, в частности, и это пример по Одесскому региону, когда осередок «Батьківщини» очень активно, фактически выступая рыбной мафией, уничтожал Национальный природный парк «Тузловские лиманы». Я сейчас говорю о господине Могильникове, господине Вторинко, который будучи компаньоном Могильникова стал руководителем Национального парка и фактически его уничтожал. Вот каким образом Вы будите решать вот эти вот кадровые вопросы? И Ваше отношение к экологической ситуации в целом?

  1. Директор асоціації роботодавців півдня України (на відео 52’47’’):

Ви в своєму виступи сказали, що всі експерти від когось залежать. Два запитання для Вас. Перше запитання: я вів півроку на «Третьому цифровому» в Одесі передачу авторську, як запрошений експерт і всі мої гості получали запитання в кінці «А що ж робити, якщо добавочну стоїмость, яку виробляє наша країна її недостатньо щоб розвивалася країна? Всі до єдиного, всі одеські економісти біля 23 чоловік… всі сказали – виробництво! Я дивлюсь Ваш новий економічний курс, він мені подобається, тому що Ви казали: «ні краплі сировини – йдемо до інновацій». Як це Ви поєднуєте?.. Друге питання: Все експертне товариство вже заморилось питання задавати до діючого уряду, особливо до Прем’єр-міністра: Яка модель економічного розвитку нас очікує? Що Ви, як людина, яка я вважаю, як мінімум будите канцлером, як президентом, якщо Ви будите, то що буде робиться з моделем економічного розвитку і як Ви це співвідносити – Президент не має повноважень в виконавчий владі і в економіки він майже не має стосунку. Дякую“.

  1. Станислав Тугай (Измаил) (на відео 58’16’’):

В городе Измаиле местная власть установила самые высокие в стране тарифы на коммуналку. По Вашему мнению есть какой-то способ, чтобы в отдельно взятом городе установить безосновательные тарифы?

  1. (на відео 58’16’’):

Вы сегодня очень красиво признались в любви одесситам и сказали, что бежали по нашей трассе Здоровья и были вдохновлены нашим городом за что Вам респект и уважуха, в частности за то, что Ваша пробежка прошла сегодня без пиара, без камер и без журналистов и в связи с этим краткий Вам вопрос, как к стороннику здорового образа жизни – есть ли в новом курсе Украины механизм, как остановить тот беспредел, которая принесла в страну медицинская реформа и если ли у нас еще время обернуть все вспять?

Відповіді Тимошенко Ю.В. слухайте на відео.

Журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ ГОЛОВИ ПАРТІЇ ВО «БАТЬКІВЩИНА» ЮЛІЇ ТИМОШЕНКО В ОДЕСІ

  1. есть люди которые еще верят этому бреду???

  2. Что только не раскажешь ради того чтобы стать президентом!
    Зеков во власть!!! Был у нас уже один такой!

  3. Мы помним и про Скорую помощь и про Газ сволота.

Comments are closed.