ЧЕРГОВИЙ КОНЦЕРТ УКРАЇНОФОБА БЛАГОВА В ОДЕСІ – ВЧЕРГОВЕ СКАСОВАНО!

Кількість переглядів 385

Повідомляємо гурманам ватного шансону, що анонсований на 06 грудня 2018 року концерт Слави Благова, що мав відбутися в Будинку Культури с. Фонтанка (передмістя Одеси) – ЩОЙНО СКАСОВАНО!!!

Дивна річ, але очевидно для Слави Благова 06 грудня – то сакральна дата… Саме в День Збройних Сил України щороку Слава Благов намагається на будь-якій сцені України виконати пісні, які наспівують колаборанти так званої “новоросіі”. Так, минулого року, ми вже допомагали скасувати концерт Благова, який теж анонсували тоді на 06 грудня.

Патріотичній громадськості Одеси згаданий виконавець відомий в першу чергою піснею “Нєт ОУН_УПА”, що в середині 2000-х стала неофіційним гімном адептів «руського міра» в Одесі. А в 2014-му році, після анексії АР Крим Російською Федерацією, з’явилась нова пісня «Прокурор Наташа» , яка стала хітом серед зрадників, поціновувачів «руського миру» та новоросії. Цю пісню Слава Благов присвятив прокурору-зраднику України – Наталії Поклонській.

Побачивши анонс Слави Благова на 06.12.2018 ми не стали роздумувати ні секунди, як наслідок Слава Благов тепер може здійснити наприклад “Всепридністровській галатур” – Тирасполь, Дубосари, Рибніца, Рєзіна, Бичок, Бендери… оце будуть аншлаги, не те що якась там Фонтанка…

Ми й надалі слідкуватимемо за анонсами Слави Благова та його колег по ватновокальному цеху…

ГО Люстрація Одеса

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0